- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
dün gece uyku filan uyuyamadım istifra ve isal sabah devlet hastanesine acile gittim ..... doktor gebelik şüphen varmı dedi evt diyince ilaç veremiyiceklerini söyledi ....... serum taktılar 2 saate yakın hastanedeydim boshayallersmile doktor kan tahlili yaptır dedi neyse aldık sonuç 1.20 ben hem en üzüldüm negatif yazıodu bu sefer eşim özele gidelim dedi doktor 0.00 çıkanlarda sonuç negatifdir değerin düşük amaa hamile olma olasılığın var belki geç yumurtlamışsındır dediii bi ümit allah büyük bakalım ilaç verdi gönderdi halaa yatıorum çıkarmak ne korkunçmuşşş mafoldumben ................adetime 2 gün var doktorum 10 gün adet olmassan ozaman idrar testi yapmamı söyledi ve geldim :sinifsinif:
aaa çok geçmiş olsun şeyma...üzüldümde aynı zamanda,hem hastalığın hemde sonuç için...ama gerçekten ihtimal var,2 gün var diyosun off beklemek de zor birde şimdi beklerken stresten de gecikirse,o da çok kötü oluyor...
senin düzenlimiydi,öyle hatılıyorum...inşaaalaah bu bulantıların sebebi odur anca öylee çekilir çünkü,haberleri ver tatlım