• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kizlar biri yardim etsin,feci agri cekiyorum,dizlerimden basliyor cekiliyor sanki,nasil gecer bu agri kullandiginiz bisey var mi resmen ilac aldim dayanilmaz oldu gecmiyor

geçmiş olsun..bens enelerce o ağrıları çektim ..sağ bacağımı hissetmiyorum resmen felç gibi ..çok doktora gittim bir sebebi yok çaresi de .ne ağrı kesiciler kullandım geçmedi ...ben regl iken ilk iki gün çok kötü oluyorum ...akşam eve gidip elektirkli battaniyeyi açıp sadece iç çamaşırlarımla içine giriyorum bütün vucudumu bacaklarımı özellikle iice ısıttıyorum ..yaz kış farketmiyor yapıyorum bunu ...o ısıyla uyuyakalıyorum öyle :)) bir iki saat sonra ağrım bayağı bir hafifliyor..

Son düzenleme:
kizlar biri yardim etsin,feci agri cekiyorum,dizlerimden basliyor cekiliyor sanki,nasil gecer bu agri kullandiginiz bisey var mi resmen ilac aldim dayanilmaz oldu gecmiyor

hadi bakaalım,hayırlısı...
inşalaah şanslı subay kontesle karşılaşır ve mutlu bir birleşme yaparlar kaydirigubbakcemile3

türk filmlerinin sonu gibi biter inş :1:
zengin ama sevgi dolu adam yoksul ama onurlu genç kızla birleşir ve mutlu olurlar :))

o ağrıları bende çekiyorum genelde,benim kullandığım tek ilaç var, majezik,tam bu derde devaa,onuda çok ağrı çekmedikçe almıyorum son 1 yıldır..sıcak tut karnını ve ayağını..birdee uyuu,ozaman geçiyor..

canım mecbur kalmadıkça kullanmadığını belirtmişsin ama majezik in çok güçlü bir ağrı kesici olduğunu doktorların ameliyat sonrası hastalarına verdiğini biliyorum hepsini denedin mi ? aferin falan

canım mecbur kalmadıkça kullanmadığını belirtmişsin ama majezik in çok güçlü bir ağrı kesici olduğunu doktorların ameliyat sonrası hastalarına verdiğini biliyorum hepsini denedin mi ? aferin falan

hepsini olmasa da birkaçını denedim,en zararsızı bu oldu...ayrıca doktorlara herzaman sordum en doğru ilaç o derlerdi hep..birde dişçiler çok verir,benim kullandığım tek ağrı kesicidir zaten,ama dediğim gibi ağrıdan duramayaca hale geldiğimde alırım sadece...
zaten ilaç olayını hiç sevmem,psikolojinin etkisine inanarım...

kızlaar, nihayet regl oldum...off bekle bekle sıkılmıştım,
çok sevindim,ha bu durumda tabi sevinmemem gerekiyor ama
hamile olma olasılığım olmadığından biran önce gelmesi gerekiyordu,
çok şükür hihoyyyt

gözdecim yeni tarih, 3 ağustos gibi,güncellersen sevinirima.s.

kızlaar, nihayet regl oldum...off bekle bekle sıkılmıştım,
çok sevindim,ha bu durumda tabi sevinmemem gerekiyor ama
hamile olma olasılığım olmadığından biran önce gelmesi gerekiyordu,
çok şükür hihoyyyt

gözdecim yeni tarih, 3 ağustos gibi,güncellersen sevinirima.s.

ne demek lazım şimdi bilemedim ... hayırlısı olsun

merhaba canım sistit benim ii tanıdığım hatta üzerine ihtisas yapmış kadar haşır neşir olduğum kahrolası bir rahatsızlıktır mafoldumben soruna gelince gebeliğe engel olduğunu sanmıyorum ama sistitin tam geçmeden ilişkiye girmen doğru değil (zaten eğer gerçekten sistitsen ilişki ne ki yemeyi içmeyi yaşamayı istemessin) canım ayrıca bir an önce doktora gidip ilaç tedavisine başlamazsan böbreğe ilerler Allah korusun ohaoldumsmile ilaçlarını kullan 5 günlüktür zaten sonrasında çalışmalarınıza devam kaydirigubbakcemile2 çok geçmiş olsun

Edit; pardon canım ya ilaç kullandığını atlamışım

Teşekkür ederim, ben bi gece sancı çektim sadece ilaçlardn sonra iyiyim ama, şimdi geçti sanırım yarın bi kontrole gidicem tekrar, ......bilmiyorumkismile

hoşgeledin canım,öncelikle geçmiş olsun a.s.
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve çalışmalara devam edersin..
sistit konusunda yeterli bilgim yok,ama iyileşince devam edersen daha sağlıklı olur sanırım...

Hoşbuldukopuyorumnanaktan Teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda hepimiz güzel güzel haberler paylaşırız burda:Saruboceq:

Canim adet oldugun icin sevindim kaydirigubbakcemile3
Beklemeden diger aya gecmek en iyisi,ben 45 gun beklicem dusun,temizlenicem de baslicam daa ohooohhh bekle babam beklekaydirigubbakcemile3
Ayrica arkadaslar haklisiniz ,bu agri gecmiyor ya..
Majezik bende kullandim iki aydir,dunde aldim bir saate etkisini gosteriyor sanirim,yoksa dehset agri oluyor dayanamiyorum,ayrica canim senin dedigin gibi battaniyeye sariliyorum hemen uyuyuveriyorum yorgun hissediyorum kendimi agri olunca,hemen uyuyuveriyorumm elh kalktigimda geciyor...
Afff bir hamis kalsakta bitse su agrilar,vallahi yoruldum her ay bilmiyorumkismile
Insallah sondur...

Canim adet oldugun icin sevindim kaydirigubbakcemile3
Beklemeden diger aya gecmek en iyisi,ben 45 gun beklicem dusun,temizlenicem de baslicam daa ohooohhh bekle babam beklekaydirigubbakcemile3
Ayrica arkadaslar haklisiniz ,bu agri gecmiyor ya..
Majezik bende kullandim iki aydir,dunde aldim bir saate etkisini gosteriyor sanirim,yoksa dehset agri oluyor dayanamiyorum,ayrica canim senin dedigin gibi battaniyeye sariliyorum hemen uyuyuveriyorum yorgun hissediyorum kendimi agri olunca,hemen uyuyuveriyorumm elh kalktigimda geciyor...
Afff bir hamis kalsakta bitse su agrilar,vallahi yoruldum her ay bilmiyorumkismile
Insallah sondur...
arkadaşlar hamile kalmya karar verdiğimde doktorla görüştüm eğer bebek düşünüyorsan majezik maksaljin gibi ağrı kesiciler kullanma bunlar gebe olma oranını düşürür dedi dayanamayacak şekilde olursan eğer parol kullanmamı söyledi BEBıŞ DÜŞÜNENLER BU SÜRE ıÇERıSıNDE MAJEZıK MAKSALJıN GıBı AĞRI KESıCıLERı KULLANMAYIN HAMıLE KALMA OLASILIĞIMIZI DÜŞÜRÜYORMUŞ....ARKADAŞLAR BıLGıNıZ OLSUN

arkadaşlar hamile kalmya karar verdiğimde doktorla görüştüm eğer bebek düşünüyorsan majezik maksaljin gibi ağrı kesiciler kullanma bunlar gebe olma oranını düşürür dedi dayanamayacak şekilde olursan eğer parol kullanmamı söyledi BEBİŞ DÜŞÜNENLER BU SÜRE İÇERİSİNDE MAJEZİK MAKSALJİN GİBİ AĞRI KESİCİLERİ KULLANMAYIN HAMİLE KALMA OLASILIĞIMIZI DÜŞÜRÜYORMUŞ....ARKADAŞLAR BİLGİNİZ OLSUN

Hadi ya,bunu ilk defa duyuyorum...bilmiyorumkismile
Dikkat ederim insallah bunda sonra bilmiyorumkismile

herkese merhaba bende bu sıstıt ılletınden cok cektım 2 yıllık evlıyım ama evlılıgımın ılk yılından hıcbır sey anlamadım o kadar berbat kı ne cektıgımı bır ben bır de allah bılır bu yuzden bebegımı kaybettım hamıleymısım anlamdım gunum fılan gecmemıstı ustelık korunuyorduk cunku benım hamıle kalmam sakıncalıydı bu sıstıt belası yuzunden gunde en az uc ılac ıcıyordum neyse ben hamıle kalmısım hamıle kalınca bayanlar daha sık ıdrara cıkıyormus ya benımde ıdrara cıkmam ölüm ben o aralar ılacları daha da arttırdım bır de sureklı maydonoz suyu ıctım cunku maydonoz suyu agrılarımın kesılmesınde ılactan daha etkılı ama maydonoz suyunun bebek dusurmede etkısı cok buyukmus tabı ben bunu sonra ogrendım neyse konuyu cok uzattım sonra ağrılarım artınca tekrar doktora gıttım doktor bobreklerden suphelendı bu sefer ve benden rontgen ıstedı sonra hamılelık suphen var mı dıye sordu ben de yok korunuyoruz zaten gunume daha bır hafta var dedım doktor yıne de tehlıkeye atmayalım dedı benden kan testı de ıstedı bır saat sonra sonuclar geldı laborant kadın benı tebrık ettı daha cok yenı uc haftalıksın dedı ınanamadım o kadar cok agladım kı kullanmadıgım ılac kalmamıstı cunku bebegımde zaten bır gun sonra gıttı cok hafıf bır kanamam oldu hıcbır sey anlamadım sıze tavsıyem ozellıkle yenı evlılere kendınıze dıkkat ettın kusura bakmayın bıraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır

herkese merhaba bende bu sıstıt ılletınden cok cektım 2 yıllık evlıyım ama evlılıgımın ılk yılından hıcbır sey anlamadım o kadar berbat kı ne cektıgımı bır ben bır de allah bılır bu yuzden bebegımı kaybettım hamıleymısım anlamdım gunum fılan gecmemıstı ustelık korunuyorduk cunku benım hamıle kalmam sakıncalıydı bu sıstıt belası yuzunden gunde en az uc ılac ıcıyordum neyse ben hamıle kalmısım hamıle kalınca bayanlar daha sık ıdrara cıkıyormus ya benımde ıdrara cıkmam ölüm ben o aralar ılacları daha da arttırdım bır de sureklı maydonoz suyu ıctım cunku maydonoz suyu agrılarımın kesılmesınde ılactan daha etkılı ama maydonoz suyunun bebek dusurmede etkısı cok buyukmus tabı ben bunu sonra ogrendım neyse konuyu cok uzattım sonra ağrılarım artınca tekrar doktora gıttım doktor bobreklerden suphelendı bu sefer ve benden rontgen ıstedı sonra hamılelık suphen var mı dıye sordu ben de yok korunuyoruz zaten gunume daha bır hafta var dedım doktor yıne de tehlıkeye atmayalım dedı benden kan testı de ıstedı bır saat sonra sonuclar geldı laborant kadın benı tebrık ettı daha cok yenı uc haftalıksın dedı ınanamadım o kadar cok agladım kı kullanmadıgım ılac kalmamıstı cunku bebegımde zaten bır gun sonra gıttı cok hafıf bır kanamam oldu hıcbır sey anlamadım sıze tavsıyem ozellıkle yenı evlılere kendınıze dıkkat ettın kusura bakmayın bıraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır

Haklisin,dikkat etmek gerekiyor herseyde...Annemde cok cekti malesef bu hastaliktan...:1no2:Rabbim imtihan etmesin...Sizede cok gecmis olsun canim...

arkadaşlar bende hamileymişim dün öğrendim 5 haftalıkmış ama keseyi göremedi 2 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi bu normal bişeymi?

arkadaşlar bende hamileymişim dün öğrendim 5 haftalıkmış ama keseyi göremedi 2 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi bu normal bişeymi?

Canim gozun aydin,darisi bizlere insallaahh:Saruboceq:opuyorumnanaktan
Bu sekil yasayan cok var,sitedede bir suru yazi var bununla ilgili,kese gec gozukukebiliyor,sakin endise etme 2 hafta sonra gorursun kesesini insallaahhopuyorumnanaktan

Hadi ya,bunu ilk defa duyuyorum...bilmiyorumkismile
Dikkat ederim insallah bunda sonra bilmiyorumkismile
evet gerçekten bende doktor söyleyince bende çok şaşırdım çünkü ağrılarıma tek iyi gelen ilaç majezik... ama mecbur içmeyeceğiz çok kuvvetli bir ilaç olduğunu biliyordum da gebelik şansımızı düşürdüğünü bilmiyordum bilmeyen arkadaşlara duyuralım.. BEBEK DÜŞÜNÜYORSAK BU SÜREÇTE MAJEZıK , MAXALJıN KULLANMAYALIM BUNLARIN YERıNE PAROL KULLANALIM MECBUR OLMADIKÇA AĞRI KESıCıDE KULLANMAYALIM GEBELıK ŞANSINI DÜŞÜRÜYORMUŞ DOKTORUM SÖYLEDı...

Back