• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar bende hamileymişim dün öğrendim 5 haftalıkmış ama keseyi göremedi 2 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi bu normal bişeymi?
AYY canım benim çok sevindimopuyorumnanaktan ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN BıZLEREDE DUA ET RABBıM HERKEZE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN KUTLARIM SENıkaydirigubbakcemile5

herkese merhaba bende bu sıstıt ılletınden cok cektım 2 yıllık evlıyım ama evlılıgımın ılk yılından hıcbır sey anlamadım o kadar berbat kı ne cektıgımı bır ben bır de allah bılır bu yuzden bebegımı kaybettım hamıleymısım anlamdım gunum fılan gecmemıstı ustelık korunuyorduk cunku benım hamıle kalmam sakıncalıydı bu sıstıt belası yuzunden gunde en az uc ılac ıcıyordum neyse ben hamıle kalmısım hamıle kalınca bayanlar daha sık ıdrara cıkıyormus ya benımde ıdrara cıkmam ölüm ben o aralar ılacları daha da arttırdım bır de sureklı maydonoz suyu ıctım cunku maydonoz suyu agrılarımın kesılmesınde ılactan daha etkılı ama maydonoz suyunun bebek dusurmede etkısı cok buyukmus tabı ben bunu sonra ogrendım neyse konuyu cok uzattım sonra ağrılarım artınca tekrar doktora gıttım doktor bobreklerden suphelendı bu sefer ve benden rontgen ıstedı sonra hamılelık suphen var mı dıye sordu ben de yok korunuyoruz zaten gunume daha bır hafta var dedım doktor yıne de tehlıkeye atmayalım dedı benden kan testı de ıstedı bır saat sonra sonuclar geldı laborant kadın benı tebrık ettı daha cok yenı uc haftalıksın dedı ınanamadım o kadar cok agladım kı kullanmadıgım ılac kalmamıstı cunku bebegımde zaten bır gun sonra gıttı cok hafıf bır kanamam oldu hıcbır sey anlamadım sıze tavsıyem ozellıkle yenı evlılere kendınıze dıkkat ettın kusura bakmayın bıraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır
canım çok geçmiş olsun seni en iyi anlayacak olanlardan biri benim bende çok çektim her yazıda da bahseder oldum hatta senağlama bebeğin için üzülme demek istiyor insan ama elde değil tabii ki üzülürsün ama Rabbim yine verir inş. canım prezervatif kullanıyorsanız bırakın, ben bıraktığımdan beri rahat ettim bir de çok su içmen gerekiyor biliyorsun bi şey daha var ama onu özelden yazayım

kızlaarrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümm ben şimdi hamiş miyiiimm ayy şok oldum.. sevinçtende uçuyom ... Allah herkeze nasip etsin..:nazar:

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ecegün :nazar: :CüvCüv:
:nazar: cigdem_k :nazar: :CüvCüv:
:nazar: sultansena :nazar: :CüvCüv:
:nazar: miss_teacher :nazar: :CüvCüv:
:nazar: dillerim_lal :nazar: :CüvCüv:
:nazar: eylemsevcan :nazar: :CüvCüv:
:nazar: 06bvn06 :nazar: :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
gulşah84 : 15 temmuz :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
masum_pisi06 : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
tugbaakyavaş : 28 haziran :Saruboceq:
landsarc : 3 ağustos :Saruboceq:
muntazam : 17 temmuz :Saruboceq:
ceylin33 : 13 temmuz : :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 19 temmuz :Saruboceq:
dlg : 21 temmuz :Saruboceq:
askisi : 20 temmuz :Saruboceq:
ebruaks : 3 temmuz :Saruboceq:

Hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim mis gibi kucaklarınada alırlar inşALLAH Rabbim bizlerede nasip eder inşALLAAAHHH :Saruboceq:

Kızlar bu aralar pek uğrayamıyorum ilgilenemiyorum sizlerle lütfen kusuruma bakmayın dersaneye başladım bu aralar çok yoğun gidiyorum testler dersane filan artık bebiş filan hiç aklımda yok doktora gitmeyide erteledim herşeyi kendi haline bıraktım hayırlısı artık ama şunu farkettim bu bebiş bende çok stres yapmış şuan çok rahatım oohhh beee buarada geçmiş mirac kandilinizi kutlarım canlarım Rabbim dualarımızı kabul eder inşALLAH :Saruboceq: opuyorumnanaktan

herkese gunaydın merhaba benmavı benım dusuk yapmamın uzerınden 9 ay gectı zaten ılk uc ay doktor bebegı yasakladı.su aralar sıstıt yonunden rahatım cok sukur...ve bebek sahıbı olmak ıstıyoruz bırkac aydır korunmayıda bıraktık ama su ana kadar bır sey yok... esım stres yapmıyor ama ben de stres basladı...belkı sende yasamıssındır ben bu sıstıt yuzunden cok cektım cevremde kendı aılem dısında kımse destek vermedı bır de esım tabı...ama esımın aılesı sureklı cocuk yonunu dusunduler.ben hastayken sureklı bu cocuga engel olmasa deyıp durdular.zaten dusuk olayını esımın aılesı bılmıyor.su aralar sureklı cocuk soruyorlar hastalıgımı sorarken bıle sureklı cocuk...ya sana bır sorum olacak.bu sıstıt benı arada bır yokluyor ama ben artık ılacları da maydonoz suyunu da bıraktım,hamılelıkte sıstıtın arttıgını duydum bır daha bu sıstıt yuzunden bebegımı kaybetmek ıstemıyorum doktorum ılk dusukte sende bır sorun yok ama ıkıncı dusuk sorunların baslangıcı olabılır dedı resmınden anladıgım kadarıyla bebegın var...ne guzel,alllah bagıslasın...sen hamılelıkte sorun yasadın mı yasadıysan neler yaptın?

herkese gunaydın merhaba benmavı benım dusuk yapmamın uzerınden 9 ay gectı zaten ılk uc ay doktor bebegı yasakladı.su aralar sıstıt yonunden rahatım cok sukur...ve bebek sahıbı olmak ıstıyoruz bırkac aydır korunmayıda bıraktık ama su ana kadar bır sey yok... esım stres yapmıyor ama ben de stres basladı...belkı sende yasamıssındır ben bu sıstıt yuzunden cok cektım cevremde kendı aılem dısında kımse destek vermedı bır de esım tabı...ama esımın aılesı sureklı cocuk yonunu dusunduler.ben hastayken sureklı bu cocuga engel olmasa deyıp durdular.zaten dusuk olayını esımın aılesı bılmıyor.su aralar sureklı cocuk soruyorlar hastalıgımı sorarken bıle sureklı cocuk...ya sana bır sorum olacak.bu sıstıt benı arada bır yokluyor ama ben artık ılacları da maydonoz suyunu da bıraktım,hamılelıkte sıstıtın arttıgını duydum bır daha bu sıstıt yuzunden bebegımı kaybetmek ıstemıyorum doktorum ılk dusukte sende bır sorun yok ama ıkıncı dusuk sorunların baslangıcı olabılır dedı resmınden anladıgım kadarıyla bebegın var...ne guzel,alllah bagıslasın...sen hamılelıkte sorun yasadın mı yasadıysan neler yaptın?
canım fotoğraftaki bebek amcamın oğlu benim henüz bebeğim yok 20 aylık evliyim askerlik falan düşünmedik... ekimde düşünüyordum ben ama eşim beni sallamadı 1-2 kez kaçtı hemen kalkıp yıkasamda şu an hamile olma olasılığım var pazar gününü bekliyorum bakalım.doktor niye felaket tellalı gibi 2. düşük felan karıştırıyo ki :mymeka: seni motive etmesi lasım ki stress yapma bebişte göbişte gül gibi geçinin ... anladığıma göre ilk bebiş ilaçtan maydanozdan falan düşmüş. sistit hamilelikte tekrar etme olasılığı büyük tabi çünkü hamilelikte bebek baskısıyla mesane aşağı daha çok yaklaşıyor ki bu da bakterilere daha yakın demek ama belki biliyorsundur ''duocid'' antibiyotik hem etkili hemde hamişlerde kullanabiliyormuş kendine sıkıntı yapma.. şu çocuk ısrarınıda anlamam yahu sanane demek ki zamanı değil nedir bu baskı :oklava: utanmıyorsan git yataklarında hakemlik yap :oklava: kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya artık evlenir evlenmez zart die çocuk yapan yok önce bir evlilik otursun düzen otursun bakalım çift aynı çatı altında anlaşabiliyormu?? . daha bu uzar gider neyse bunu o kafalara anlatamassın :mymeka: eşinin ailesi baskısı konusunda Allah yardımcın olsun ama sıkma canını hiç bir problemin yok zaten 1 kere kalmışsın bi daha kalmaman için hiç bi neden yok:CüvCüv: sen rahat ol Allahın izniyle herşey yoluna girecektir canım

ınsallah bakalım ıstıyorsan ınsallah hamılesındır,ben bu aydan cok umutluydum ana hasta oldum umudum artık gelecek aya

ınsallah bakalım ıstıyorsan ınsallah hamılesındır,ben bu aydan cok umutluydum ana hasta oldum umudum artık gelecek aya

adet olmuş olman hamile olmadığın anlamına gelmez belki üstüne de görmüş olabilirsin, biliyorsun öyle olanlar çok var sen yinede dikkatli ol ilaç kullanımında falan yerimseniben

ayyyyyyyyyyyyyyy gelmeyeli neler olmuş hamişlere allah hayırlısıylaa sağlıkla sıhhatle kucaklarına bebişlerini almayı nasip etsinopuyorumnanaktanallahım bizlere ve tüm isteyenlerede nasip et :Saruboceq: -------------- GÖZDE ------------- seninde geçmiş kandilin mübarek olsun ve bütün burdaki bayanlar sizlerinde....... bu arada benide 25 temmuza eklersen sevinirim gözdee...

kızlaarrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi silikte olsa gördümm ben şimdi hamiş miyiiimm ayy şok oldum.. sevinçtende uçuyom ... Allah herkeze nasip etsin..:nazar:

Hayırlı olsun canım...sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin..darısı da bizim ve tüm bekleyenlerin başına inşaaaalaah :Saruboceq:

Kızlar bu aralar pek uğrayamıyorum ilgilenemiyorum sizlerle lütfen kusuruma bakmayın dersaneye başladım bu aralar çok yoğun gidiyorum testler dersane filan artık bebiş filan hiç aklımda yok doktora gitmeyide erteledim herşeyi kendi haline bıraktım hayırlısı artık ama şunu farkettim bu bebiş bende çok stres yapmış şuan çok rahatım oohhh beee buarada geçmiş mirac kandilinizi kutlarım canlarım Rabbim dualarımızı kabul eder inşALLAH :Saruboceq: opuyorumnanaktan

gözdecim öncelikle liste güncellemesi için teşekkürler..gönül ister üst sıralara çıkıverelim hemen...ama haklısın stres bu işin düşmanı,relax olup keyfini çıkartmak ve sabretmek lazım...amiiin:Saruboceq:

canım öncelikle geçmiş olsun...bir yandan hastalık bir yandan böyle sıkıcı şeylerle uğraşmak çok yorucudur..ama sen inancını kaybetme,söylenenlere de kulak asma
en doğru şeyi sen bilirsin,eşinle olan hayatınıza taciz ettirmeyin..inşallah sen kısa zamanda bebişini kucağına alırsın..:Saruboceq:

Slm arakadaşlar.. Ben de aranıza yeni katıldım.. Bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyor, benim gibi bekleyenlere de inşallah Allah bize de nasip eder diyorum.. Ben de yeni evlendim.. Bu ay bebek istiyoruz.. Son adetim 20 haziran idi.. Ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Darısı hepimize.. Verilen tüm yararlı bilgiler içinde teşekkür ederim..

Back