herkese gunaydın merhaba benmavı benım dusuk yapmamın uzerınden 9 ay gectı zaten ılk uc ay doktor bebegı yasakladı.su aralar sıstıt yonunden rahatım cok sukur...ve bebek sahıbı olmak ıstıyoruz bırkac aydır korunmayıda bıraktık ama su ana kadar bır sey yok... esım stres yapmıyor ama ben de stres basladı...belkı sende yasamıssındır ben bu sıstıt yuzunden cok cektım cevremde kendı aılem dısında kımse destek vermedı bır de esım tabı...ama esımın aılesı sureklı cocuk yonunu dusunduler.ben hastayken sureklı bu cocuga engel olmasa deyıp durdular.zaten dusuk olayını esımın aılesı bılmıyor.su aralar sureklı cocuk soruyorlar hastalıgımı sorarken bıle sureklı cocuk...ya sana bır sorum olacak.bu sıstıt benı arada bır yokluyor ama ben artık ılacları da maydonoz suyunu da bıraktım,hamılelıkte sıstıtın arttıgını duydum bır daha bu sıstıt yuzunden bebegımı kaybetmek ıstemıyorum doktorum ılk dusukte sende bır sorun yok ama ıkıncı dusuk sorunların baslangıcı olabılır dedı resmınden anladıgım kadarıyla bebegın var...ne guzel,alllah bagıslasın...sen hamılelıkte sorun yasadın mı yasadıysan neler yaptın?