• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

10 gün gecikti reglim bekliyorum ama test yapmak için sanırım negatifi görmekten korkuyorum hep erteliyorum inş hayırlı haberler veririm size

selaam kızlarrkaydirigubbakcemile2
Kımsecıkler girmemis ben yokken,herkez nasıl ıyımısınız??...
Ben cooook ıyıyım esımle kavustum cok sukur:asigim:,nete gıremıyorum....
Bu ay hayır getırır ınsallah,gene bebek ozlemi dustu ıcıme...Duaya devam:Saruboceq:
Guzel haberler beklıyorummm hepınızden,en az kendım gibi seviniyorum biri hamiş oluncahihoyyyt
Hepinizi opuyorumm....opuyorumnanaktan

gözün aydın gezgin,iyiyiz bir yaramazlık yok..herkes canla başla çalışıyor sanırım..:kedi:
sıcak havanında etkisiyle dağıldık...güzel haberlerle eski formumuza döneriz inşallahboshayallersmile

merhaba kızlar ben geldim ama çıkıcam kpss sınavına kadar bi süre yani iki ay kadar burada yokum kendimi tamamen sınava vermem gerekiyor ama kalbil ve dualarım hep sizinle hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar ben geldim ama çıkıcam kpss sınavına kadar bi süre yani iki ay kadar burada yokum kendimi tamamen sınava vermem gerekiyor ama kalbil ve dualarım hep sizinle hepinizi öpüyorum

başarılar cnm bnm allah zihin açıklığı versinnn duaların inş. kabul görür canım hepimiz için allah en hayırlıı olanını versinnn aeolyerimseniben

selaam kızlarrkaydirigubbakcemile2
Kımsecıkler girmemis ben yokken,herkez nasıl ıyımısınız??...
Ben cooook ıyıyım esımle kavustum cok sukur:asigim:,nete gıremıyorum....
Bu ay hayır getırır ınsallah,gene bebek ozlemi dustu ıcıme...Duaya devam:Saruboceq:
Guzel haberler beklıyorummm hepınızden,en az kendım gibi seviniyorum biri hamiş oluncahihoyyyt
Hepinizi opuyorumm....opuyorumnanaktan

iyiyiz şükür cnm bende tatilden geldim kaydirigubbakcemile2ama dediğin gibii kimse girmemişş topiğe büyük heyecanlaa geldim birileri hamiledir topik dolmuştur diye amaa herkesler tatilemi gitti nee bu aradaa adınaa çok sevindimmm opuyorumnanaktancnmm eşine kavuşmuşsun allah bidahaa ayırmasın inş. rabbim hakkımızda bebişlerin en güzelini versin inş. tabi hayırlı ise....

Slm kızlar bdende döndüm meleketden yoktum bayadır
adet tarihim 20 siydi dün olmadım bugünde yok şimdilik akşama nolur bilmem
hayırlsı olsun hakkımda

10 gün gecikti reglim bekliyorum ama test yapmak için sanırım negatifi görmekten korkuyorum hep erteliyorum inş hayırlı haberler veririm size

inşallah bebeğin seninle dir canım. bence test için geç bile kalmışsın. hemen yap merak ettım eyvahedigeldismile
arkadaşlar kımsecikler gırmemiş topiğimize. bende bulantılarımdan dolayı yatıyorum süreklı ondan pek gıremiyorum. hayırlı haberlerınızı beklıyoruz hadı bakalımmm

inşallah bebeğin seninle dir canım. bence test için geç bile kalmışsın. hemen yap merak ettım eyvahedigeldismile
arkadaşlar kımsecikler gırmemiş topiğimize. bende bulantılarımdan dolayı yatıyorum süreklı ondan pek gıremiyorum. hayırlı haberlerınızı beklıyoruz hadı bakalımmm

ay cnm yaaa:) bulanıyo miden ah bebiş neler yapıyo acep içerde canım sen kaçıncı ayında hamile kalmıştınmafoldumben

malesef bugün oldum regl :( bitince doktora gidicem artık bu ay ..sıkıldım 7 aydır uğraşıyorum ama hayırlısı tabi herşeyin..bildiğim ii bi doktor var bakalım ne diycek erken tanı uzmanı kendisi ..

malesef bugün oldum regl :( bitince doktora gidicem artık bu ay ..sıkıldım 7 aydır uğraşıyorum ama hayırlısı tabi herşeyin..bildiğim ii bi doktor var bakalım ne diycek erken tanı uzmanı kendisi ..

cnm yaa :( üzülme napalım allah büyük herşeyin hayırlısı olsun ...

merhaba arkadaşlar.

bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.

çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..

merhaba arkadaşlar.

veee hamileyimmm
vee sonuç pozitif

çok mutlu olduk eşimle.

insallah canim, insallah bizim de bebisimiz olur :))):nazar:

hayırlsı olsun hakkımda

Eeeee canim, kirmizilar geldi mik?? bende 20 sini bekliyordum, bir gün önce oldum!!!
hap kullaniyorum, ondan mi bilmem, migdem bulaniyor birkac gündür!!! o hapi 3 hafta falan oldu baslayali ama bu kadar degildim!!! adet olmama ragmen acaba diyorum???? ama bence olmaz...
neese

yarın klomen içmeye başlayacağım. ilk defa kullanacağım.5 gün kullanıp haftaya cuma, yumurta tahlili için çağırdı doktor. yumurta tahlili nedir nasıl yapılır bilmiyorum da, sonra ne olacak onu da bilmiyorum. hormonlarımda hiç bir sorun çıkmadı şükürler olsun ki...

ya ben biraz umut heyecan istiyorum nolur yardım edin ne olacak ne bitecek? klomen hamileliğime yardım edecek mi? öyle çok ağır polikistik over değilmişim, klomen verdi bunun için de. ay nolur ya :)

merhaba arkadaşlar.

veee hamileyimmm
vee sonuç pozitif

çok mutlu olduk eşimle.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:emir_bebek:cnm hayırlı olsun çok sevindim allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin a.s.

dün gece uyku filan uyuyamadım istifra ve isal sabah devlet hastanesine acile gittim ..... doktor gebelik şüphen varmı dedi evt diyince ilaç veremiyiceklerini söyledi ....... serum taktılar 2 saate yakın hastanedeydim boshayallersmile doktor kan tahlili yaptır dedi neyse aldık sonuç 1.20 ben hem en üzüldüm negatif yazıodu bu sefer eşim özele gidelim dedi doktor 0.00 çıkanlarda sonuç negatifdir değerin düşük amaa hamile olma olasılığın var belki geç yumurtlamışsındır dediii bi ümit allah büyük bakalım ilaç verdi gönderdi halaa yatıorum çıkarmak ne korkunçmuşşş mafoldumben ................adetime 2 gün var doktorum 10 gün adet olmassan ozaman idrar testi yapmamı söyledi ve geldim :sinifsinif:

sağol cnm..hakkımız da herşeyin hayırlısı tabi..beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok ..perşembeye randevu aldım doktordan ..gelişmelerden haberdar ederim..

hayırlı haberlerle gel inş. cnm benim değerde 1.20 çıktı doktor bebek olma olasılığı olabilir dedii hoffffffffffff ne zormuşşş allah hakkımızda hayırlısını versin cnm ...... geceden beri çıkarıyorum çok kötüyüm:bbo:

sıvada sana başarılar canım..bizim de kalbimiz seninlee,Allah en kısa zamanda kavuştursun hepimizi :Saruboceq:
hayırlsı olsun hakkımda

tırtıl 3 gün olmuş nerelerdesin,yok nir haber..böyle güzel haberler almak insaana iyi geliyor,daha bir gaza geliyoruz:kedi:

olsun üzülme sakın, çok şükür sağlığınız yerinde en önemlisi o,bebişde zamanı gelince gelecek hiç stres yapma,ama tabi kontrolleri yapman kaydıyla..inşalllah bişey çıkmaz
merhaba arkadaşlar.

veee hamileyimmm
vee sonuç pozitif

çok mutlu olduk eşimle.

opuyorumnanaktan oooooh işte böyle güzel haberler lazım...
canım hayırlı uğurlu olsun,tamamına erdirsin...:emir_bebek:
amiiiin,inşaalaah hep beraber kavuşucağız miniklerimize..
senşn kaçıncı ayındı?

Back