Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaam kızlarrkaydirigubbakcemile2
Kımsecıkler girmemis ben yokken,herkez nasıl ıyımısınız??...
Ben cooook ıyıyım esımle kavustum cok sukur:asigim:,nete gıremıyorum....
Bu ay hayır getırır ınsallah,gene bebek ozlemi dustu ıcıme...Duaya devam:Saruboceq:
Guzel haberler beklıyorummm hepınızden,en az kendım gibi seviniyorum biri hamiş oluncahihoyyyt
Hepinizi opuyorumm....opuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben geldim ama çıkıcam kpss sınavına kadar bi süre yani iki ay kadar burada yokum kendimi tamamen sınava vermem gerekiyor ama kalbil ve dualarım hep sizinle hepinizi öpüyorum
selaam kızlarrkaydirigubbakcemile2
Kımsecıkler girmemis ben yokken,herkez nasıl ıyımısınız??...
Ben cooook ıyıyım esımle kavustum cok sukur:asigim:,nete gıremıyorum....
Bu ay hayır getırır ınsallah,gene bebek ozlemi dustu ıcıme...Duaya devam:Saruboceq:
Guzel haberler beklıyorummm hepınızden,en az kendım gibi seviniyorum biri hamiş oluncahihoyyyt
Hepinizi opuyorumm....opuyorumnanaktan
Slm kızlar bdende döndüm meleketden yoktum bayadır
adet tarihim 20 siydi dün olmadım bugünde yok şimdilik akşama nolur bilmem
hayırlsı olsun hakkımda
10 gün gecikti reglim bekliyorum ama test yapmak için sanırım negatifi görmekten korkuyorum hep erteliyorum inş hayırlı haberler veririm size
inşallah bebeğin seninle dir canım. bence test için geç bile kalmışsın. hemen yap merak ettım eyvahedigeldismile
arkadaşlar kımsecikler gırmemiş topiğimize. bende bulantılarımdan dolayı yatıyorum süreklı ondan pek gıremiyorum. hayırlı haberlerınızı beklıyoruz hadı bakalımmm
malesef bugün oldum reglbitince doktora gidicem artık bu ay ..sıkıldım 7 aydır uğraşıyorum ama hayırlısı tabi herşeyin..bildiğim ii bi doktor var bakalım ne diycek erken tanı uzmanı kendisi ..
cnm yaaüzülme napalım allah büyük herşeyin hayırlısı olsun ...
merhaba arkadaşlar.
bugün yazmıştım sabah idrar testim silik diyeee
veee hamileyimmm
bugün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım.
vee sonuç pozitif
49.90 falanlı küsürlü bişey çıktı.
çok mutlu olduk eşimle.
darısı tüm bekleyenlere inş..
hayırlsı olsun hakkımda
merhaba arkadaşlar.
veee hamileyimmm
vee sonuç pozitif
çok mutlu olduk eşimle.
sağol cnm..hakkımız da herşeyin hayırlısı tabi..beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok ..perşembeye randevu aldım doktordan ..gelişmelerden haberdar ederim..
merhaba kızlar ben geldim ama çıkıcam kpss sınavına kadar bi süre yani iki ay kadar burada yokum kendimi tamamen sınava vermem gerekiyor ama kalbil ve dualarım hep sizinle hepinizi öpüyorum
hayırlsı olsun hakkımda
malesef bugün oldum reglbitince doktora gidicem artık bu ay ..sıkıldım 7 aydır uğraşıyorum ama hayırlısı tabi herşeyin..bildiğim ii bi doktor var bakalım ne diycek erken tanı uzmanı kendisi ..
merhaba arkadaşlar.
veee hamileyimmm
vee sonuç pozitif
çok mutlu olduk eşimle.