• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

canım sen hamilesin dimi listeye senide eklemiştim ama sen o güzel haberi bizlerle paylaşmadın yada unuttun bizi :( neyse bebeğinin kalp atışlarını duydunmu canım inşllh sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın :Saruboceq:

Paylaştım da hangi başlık altına bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 5 + 6 haftalık hamileyim kalbi atıyor dedi doktor.Bi de elimizde küçücük resmi var :CüvCüv: Darısı isteyen herkesin başına inşallah

selam
bısey sorucam yerleşme kanamasıyla ılgılı
benım son adetım 25 mayıs ve 26 gunde bır oluyorum dun gece camasırımda kahverengı kanamam oldugunu gordum ama bugun yok yerlesme kanaması olabılırmı?
cevaplandırısanız sevınırım

geçen gün bende yaşadım aynı şeyi sonra hemen aynı şey geldi aklıma ama adetime daha çok var, yerleşme kanaması aşağı yukarı adet zamanı yada az bi süre sonraya denk geliyo sanırım :(( sen adetinin geçmesini bekle canım bence...

Son düzenleme:
iyi akşamlar beni de eklerseniz sevinirim 4 temmuz muhtemel adet günüm.biraz düzensizlik var 35-40 gün arası oluyor.hepimiz en güzel haberleri alırız inşallah en kısa zamanda.

iyi akşamlar beni de eklerseniz sevinirim 4 temmuz muhtemel adet günüm.biraz düzensizlik var 35-40 gün arası oluyor.hepimiz en güzel haberleri alırız inşallah en kısa zamanda.

Hoşgeldin canım,sende benim gibisin adet günlerindekaydirigubbakcemile2
Rabbim sizede çift çizgiyi görmeyi nasip etsinnopuyorumnanaktan

manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGİN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben

cnm hiç umudunu yitirme çünkü zaten bir kerede hamile kalınıyor.opuyorumnanaktan Zamanına denk geldiyse olmuştur.Olmadıysa da bir dahaki aya kısmetse olur. .olumunekankayizsmile

yaa çok ama çok hamile kalmak istiyorum yaa..kendime şaşıyrum..evleneceğime hayatta herşeyim bilen dostum bile imzayı atmadan sana inanmam demişti..şimdi çocuk bile isted oldum iimi :))

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
denizden : 25 haziran :Saruboceq:
cigdem_k : 26 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
miss_teacher : 4 temmuz :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

Paylaştım da hangi başlık altına bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 5 + 6 haftalık hamileyim kalbi atıyor dedi doktor.Bi de elimizde küçücük resmi var :CüvCüv: Darısı isteyen herkesin başına inşallah

amin canım maşALLAHH rabbim kucağına almanıda nasip eder inşllh :Saruboceq:

benı de alın benıde zemuszemus

Hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan

Herkeze hayırlı ve huzurlu günler diliyorm :3:
Valla bugün ben gene rahat durmadım kızlar kaydirigubbakcemile3
Test yaptım bir saat kadar önce,ilk saniyeler dedim yok kesin negatif,ama sonra bir iki dakika geçtikçe diğer çizgi görünmeye başladı,yani şuan silik bir çizgi gene bana bakıyorakannehir Bu sefer farklı test aldım denemek için,bilmem ne kadar doğru ve hassastır...2 haftalık gebeliğe kadar belli eder,azda olsa çıkar yazıyor üstünde... bilmiyorumkismile Neyse hayırlısı olsun... Ben gene beklicem tabi,inatla son güne kadar:lepi: Çok heyecan yapmadan beklemek istiyorum en olur ne olmazyerimseniben Ayın sonuna kadar hayırlı haberleri alırız inşallaahh:Saruboceq:

Test yaptım bir saat kadar önce,ilk saniyeler dedim yok kesin negatif,ama sonra bir iki dakika geçtikçe diğer çizgi görünmeye başladı,yani şuan silik bir çizgi gene bana bakıyorakannehir Bu sefer farklı test aldım denemek için,bilmem ne kadar doğru ve hassastır...2 haftalık gebeliğe kadar belli eder,azda olsa çıkar yazıyor üstünde... bilmiyorumkismile Neyse hayırlısı olsun... Ben gene beklicem tabi,inatla son güne kadar:lepi: Çok heyecan yapmadan beklemek istiyorum en olur ne olmazyerimseniben Ayın sonuna kadar hayırlı haberleri alırız inşallaahh:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrr hadi canım inşallah hayırlı haberlerini alırız ama bu kadar erkenden bişeyler çıkıyorsa mutlaka vardır diye düşünüyorum Allah umutlarını boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrr hadi canım inşallah hayırlı haberlerini alırız ama bu kadar erkenden bişeyler çıkıyorsa mutlaka vardır diye düşünüyorum Allah umutlarını boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq:

Amin canım inşallaah öyle olur:Saruboceq:
Forumda başlık açayım bir bakayım bunu yaşayanlar varmıymış...
Bende merak ettim neden böyle oluyorbilmiyorumkismile
sen nasılsın bugün?...

cnm hiç umudunu yitirme çünkü zaten bir kerede hamile kalınıyor.opuyorumnanaktan Zamanına denk geldiyse olmuştur.Olmadıysa da bir dahaki aya kısmetse olur. .olumunekankayizsmile

inş. cnm benim allah büyük o ne yazmışsa onu çekiceğiz yasakkelime

------okuması bile heyecan verici gezgincim inan aklımı karıştırdın erken gebelik teti almışsın sen heralde bende bir hafta sonra yapmayı düşünüyorum sen umuyorumkii allahın izni ile hamilesin umarım ben ve bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbim hayırlı haberleriyle sevindirsinn opuyorumnanaktan insanın istediği bir şeyin olması ne kadarda mutluluk vericidirr ....... rabbim senelerce bekleyen arkadaşlarımızında kucaklarını boş cevirmesin inş.. a.s

Back