• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

cigdem_k : 26 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bnde bu ay yapmayı düşünüyorum ama daha çalışmalara başlamadım bebek için:)
30 haziranda bnde adet olucam adımı yazdırayım dedim:)

selam
bısey sorucam yerleşme kanamasıyla ılgılı
benım son adetım 25 mayıs ve 26 gunde bır oluyorum dun gece camasırımda kahverengı kanamam oldugunu gordum ama bugun yok yerlesme kanaması olabılırmı?
cevaplandırısanız sevınırım

selam
bısey sorucam yerleşme kanamasıyla ılgılı
benım son adetım 25 mayıs ve 26 gunde bır oluyorum dun gece camasırımda kahverengı kanamam oldugunu gordum ama bugun yok yerlesme kanaması olabılırmı?
cevaplandırısanız sevınırım

canım hoşgeldin...
Aynı şeyi ilk defa bende bu ay yaşadım,adetimden bir hafta sonra sanırım oldu banada,kahverengi akıntı geldi,sonra kesildi devam etmedi... Araştırdım devamlı,yerleşme kanaması olabilir dediler banada,sitelerde araştırmamdada öyle sonuç çıktı...
Gene bilemeyiz tabi başka bişey varsa,görünen yerleşme kanaması...
He burdan bir arkadaşın anneside üşütmektende olur demişti...
Artık Allahın takdiri,İnşallah yerleşme kanamasıdır:Saruboceq:

canım hoşgeldin...
Aynı şeyi ilk defa bende bu ay yaşadım,adetimden bir hafta sonra sanırım oldu banada,kahverengi akıntı geldi,sonra kesildi devam etmedi... Araştırdım devamlı,yerleşme kanaması olabilir dediler banada,sitelerde araştırmamdada öyle sonuç çıktı...
Gene bilemeyiz tabi başka bişey varsa,görünen yerleşme kanaması...
He burdan bir arkadaşın anneside üşütmektende olur demişti...
Artık Allahın takdiri,İnşallah yerleşme kanamasıdır:Saruboceq:

çok teşekkur ederım canım bende dua edıyorum oyle olsun dıye :Saruboceq:

manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGİN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben

Canım umudunu yitirme,Allah diledikten sonra sayının hiç önemi yok "OL " dese olur...
Sen duanı eksik etme,sabırla bekle..Hele bir günün gelsin bakalım neler olucak....yerimseniben
Normalde ay olarak hesaplarsak benimde 21'inde olmam gerekiyor,ama o kadar denge bende nerdeeekaydirigubbakcemile3
Bir kaç gün geçicek mecburboshayallersmile
Bende sabırsızım,kimi diyor bekle kimi diyor testi tekrarla varsa gene görürsün çift çizgiyi,bende beklemek istemiyorum,eşim iki hafta sonra gidicek yurt dışına,o gitmeden iyice sorularımız yok olsun istiyoruz... Tekrarlıyacam yarın sanırım,hadi hayırlısı:Saruboceq:​

Son düzenleme:
Canım umudunu yitirme,Allah diledikten sonra sayının hiç önemi yok "OL " dese olur...
Sen duanı eksik etme,sabırla bekle..Hele bir günün gelsin bakalım neler olucak....yerimseniben
Normalde ay olarak hesaplarsak benimde 21'inde olmam gerekiyor,ama o kadar denge bende nerdeeekaydirigubbakcemile3
Bir kaç gün geçicek mecburboshayallersmile
Bende sabırsızım,kimi diyor bekle kimi diyor testi tekrarla varsa gene görürsün çift çizgiyi,bende beklemek istemiyorum,eşim iki hafta sonra gidicek yurt dışına,o gitmeden iyice sorularımız yok olsun istiyoruz... Tekrarlıyacam yarın sanırım,hadi hayırlısı:Saruboceq:​

çok tşkler cnm bnm inş. 2. çizgini en koyu şekilde görürsünn sen ve hepimiz gerisini allah bilirrr artık dua , umut ve beklemekten başka yapılacak bir şey gözükmüyor bu durumdaa herşeyin hayırlısı demek düşüyor sanırım:bbo:buyrunnnnnnnnn

çok tşkler cnm bnm inş. 2. çizgini en koyu şekilde görürsünn sen ve hepimiz gerisini allah bilirrr artık dua , umut ve beklemekten başka yapılacak bir şey gözükmüyor bu durumdaa herşeyin hayırlısı demek düşüyor sanırım:bbo:buyrunnnnnnnnn

Amiinnn canım...opuyorumnanaktan aynen öyle demek düşüyor...
Bu işler aceleye gelmiyor,Rabbim sabrımızı artırsın:Saruboceq:

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

gezgin : 21 haziran :Saruboceq:
cigdem_k : 26 haziran :Saruboceq:
life_city : 30 haziran :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canım sen hamilesin dimi listeye senide eklemiştim ama sen o güzel haberi bizlerle paylaşmadın yada unuttun bizi :( neyse bebeğinin kalp atışlarını duydunmu canım inşllh sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın :Saruboceq:

Back