• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

selam millet ..en son liste nerdeydi ...bu arada yumurtlama günümü netten hesaplayıcı ile hesapladım 7-12 haziran arası diyor ... değerlendirmeye çalışyıroum ama hayırlısı artık :)) hayırlısı artık ..bu arada sayfalar uçmuş gitmiş uğrayamadım topiğe ...aranızda ovulasyon testini uygulayan oldumu merak ettim ..

Son düzenleme:
selam millet ..en son liste nerdeydi ...bu arada yumurtlama günümü netten hesaplayıcı ile hesapladım 7-12 haziran arası diyor ... değerlendirmeye çalışyıroum ama hayırlısı artık :)) hayırlısı artık ..bu arada sayfalar uçmuş gitmiş uğrayamadım topiğe ...aranızda ovulasyon testini uygulayan oldumu merak ettim ..

evet yaa birde onu deniyelim belki bu şekilde tutar uygulayan varsa bilgi verirmisiniz arkadaşlar bebiş uğruna herşeyi denicez artık napalım hihoyyyt

ben bugün regli oldum kızlar listeyi değiştirebiliriz artık 11 temmuz..bu ay soğan kürünü uyguluycam çok tavsiye ediyolar..olmassada doktor yolları gözüküyor bana ..6 ay önce gitmiştim bişeyin yok hamile kalabilirsin dedi doktor..ama şimdi daha detaylı bi araştırma yapılır hayırlısı diyelim ..

ayy inşallah hamişsindir canım:Saruboceq:

inşallah canım amam hıc umudum yok nıye dersen adetıme 3 gun varken yaptı ıdrar etstı negatıftı sılık bıle yoktu yanı bgunde kasıklarım bı tuhaf agrıyo gbı batmalar var hafıf akıntım basladı ama cok deıl goguslerım agrıyo damarlar zaten bellı harıtagbı ne bılıyım belkıde psıkolojıktır dıye dusunuyorum ıstahımacıldı :uhm:

inşallah canım amam hıc umudum yok nıye dersen adetıme 3 gun varken yaptı ıdrar etstı negatıftı sılık bıle yoktu yanı bgunde kasıklarım bı tuhaf agrıyo gbı batmalar var hafıf akıntım basladı ama cok deıl goguslerım agrıyo damarlar zaten bellı harıtagbı ne bılıyım belkıde psıkolojıktır dıye dusunuyorum ıstahımacıldı :uhm:

anladım canım herşeyin hayırlısı artık çokta sıkma canını eğer regl olursan

yok sıkaam zaten akısına bıraktım yanı olursa olur yapacak bısey yok tatlım ama adet gunu gecmeden cıkan test negatıftıye erkenmı yaptım dıye dusunuyorummmm

manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGıN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben

hihoyyyt HAMıŞLERıMıZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLı TARıHLERı şutarafagitti

cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq::ecrin_bebek::Saruboceq:

Son düzenleme:
manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGİN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben

teşekkür ederim canım tez zamanda sanada nasip olsun inş opuyorumnanaktan

kızlar az önce karbonatla gebelik testi diye bir konu okudum vede yapılıyormuş acaba ne kadar doğru yaaaakannehiroffff 1o günlükken test çıkmas dimiii hof hoffffkaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım tez zamanda sanada nasip olsun inş opuyorumnanaktan

amin inş. amaa içimde hiç olucak hisssi yok allah bilir amaa :hulya: sizde hayırlısıylaa kucağınıza alırsınız bebişlerinizii inş.. güzel bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle..opuyorumnanaktan:nazar:

Back