Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet ..en son liste nerdeydi ...bu arada yumurtlama günümü netten hesaplayıcı ile hesapladım 7-12 haziran arası diyor ... değerlendirmeye çalışyıroum ama hayırlısı artık :)) hayırlısı artık ..bu arada sayfalar uçmuş gitmiş uğrayamadım topiğe ...aranızda ovulasyon testini uygulayan oldumu merak ettim ..
ayyyy kızlar benımde bgun adet gunum ama hıc belırtı yokkkkkk
ayy inşallah hamişsindir canım:Saruboceq:
inşallah canım amam hıc umudum yok nıye dersen adetıme 3 gun varken yaptı ıdrar etstı negatıftı sılık bıle yoktu yanı bgunde kasıklarım bı tuhaf agrıyo gbı batmalar var hafıf akıntım basladı ama cok deıl goguslerım agrıyo damarlar zaten bellı harıtagbı ne bılıyım belkıde psıkolojıktır dıye dusunuyorum ıstahımacıldı :uhm:
Canım çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına.
hihoyyyt HAMıŞLERıMıZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
ceygul :CüvCüv:
BEKLENEN REGLı TARıHLERı şutarafagitti
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 9 temmuz :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 temmuz :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
manik ve ceygün tebrik ederim kızlarrr zemuszemus GEZGİN cim sanada heyecan basmış ben görmeyeliiii şimdii senin yazılarınıı okurken dahadaa heyecanlandım dayanamayıp bende erken yapsam diye düşündüm amaa dahaa tam 10 gün olmuş çalışmalara başlayalı 21 haziran adet günüm amaa umudum nedense yok hiç allah bilir amaa 10 günde ancak 3 gün bir araya gelebildik eşimle misafirim eksik olmadıki napıyımmafoldumben
teşekkür ederim canım tez zamanda sanada nasip olsun inş opuyorumnanaktan