merhaba .. bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ilk aylar daha stresliydim ama artık o kadar değil ..benimde 11 haziranda regl olmam gerekiyor.. bakalım sonuç ne olucak bişey hissetmiyorum ama hayırlısı artık.. inş anne olmak isteyen herkese ALLAH nasip etsin ..
Kııııııııızlaaaaaaaaaar çok mutluyum az önce çok güzel bir haber aldım. Ben teyze oldum. Kızkardeşimin kızı oldu. Benden sonra evlenmişti. Benden önce doğurdu:)) Herkez biz gibi beklemiyor tabi. Ben evleneli 26 Kasımda 4 yıl olacak. Hatun tam 2. yılında doğurdu. Darısı hepimizin başına. Biran önce bilet ayarlayıp yola çıkmam lazım. Allahtan yarın tatil. Kızkardeşim İstanbul' da
canım senin şikayetin neydi pkodan dolayı fazla kanamaların mı oluyor bende fazla kanama oluyodu 1 ay sürüyodu sebepsiz kanama şimdide şubattan beri hapla adet oluyorum canım netten araştırdım bu ilaç düşük tehlikesinde adet düzenlemek ve hamileliği kolaylaştırmak amacıyla kullanılıyor ama ben doktoruma gebelik istediğimi söyledim ve bu tedaviye başlıyacak belki doktorun ilk başta bu ilaçı denemek istedi hamile kalman için eğer hamile kalmazsan çatlama iğnesine geçebilir eğer içine sinmediyse başka bi doktora daha git canım valla ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:
Kııııııııızlaaaaaaaaaar çok mutluyum az önce çok güzel bir haber aldım. Ben teyze oldum. Kızkardeşimin kızı oldu. Benden sonra evlenmişti. Benden önce doğurdu:)) Herkez biz gibi beklemiyor tabi. Ben evleneli 26 Kasımda 4 yıl olacak. Hatun tam 2. yılında doğurdu. Darısı hepimizin başına. Biran önce bilet ayarlayıp yola çıkmam lazım. Allahtan yarın tatil. Kızkardeşim İstanbul' da
hamile kalırsam allahın izniyle 2 ay doktora gitmek istemiyorum kızlar 2 ay içinde doktor nelere bakıyo bebek için; riskli bir şey olabilirmi bilinçli olan arkadaşlar yorum yazabilirmii ??
iyi akşamlar kızlar dolu dolu bi hafta sonu geçirdim( acaba hamilemiyim diye düşünmeden geçirdim diyebilirim) ama şimdi eve gelince aklıma geldi ben bugün adet olcaktım ama hala olmadım :kedi:ve adet olmadan önce çok akıntım olurdu şimdi eser yok2,3 gün önce aynı adet olcakmışım gibi ara ara sancım vardı şimdi eser yok sancıdan acaba yarın test alsam yapsam olurmu birde testi illa sabahmı yapmak gerekiyor:bbo: offf inşallah sabaha adet olmam ya:)
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar
benide listeye ekleyin adte rarihim 26 haziran
umarım kırmızıııı gelmezzzzzzzzzzzzzzz
ekledim canım listeye inşllh kırmızıyı kötükedihüso görmezsin :Saruboceq:
slm millet bu ay olacağını sanmıyorum çünkü adet düzenim karıştı ..ama önümüzdeki ay ovulasyon testini deneyip inş.. hamile kalacağım kafaya taktım umarım dilediğim gibi olur
inşallah canım listede ekli olan kimse görmesin kırmızyıııııııııııııııııııııııı
:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?