• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Kııııııııızlaaaaaaaaaar çok mutluyum az önce çok güzel bir haber aldım. Ben teyze oldum. Kızkardeşimin kızı oldu. Benden sonra evlenmişti. Benden önce doğurdu:)) Herkez biz gibi beklemiyor tabi. Ben evleneli 26 Kasımda 4 yıl olacak. Hatun tam 2. yılında doğurdu. Darısı hepimizin başına. Biran önce bilet ayarlayıp yola çıkmam lazım. Allahtan yarın tatil. Kızkardeşim ıstanbul' da

merhaba .. bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ilk aylar daha stresliydim ama artık o kadar değil ..benimde 11 haziranda regl olmam gerekiyor.. bakalım sonuç ne olucak bişey hissetmiyorum ama hayırlısı artık.. inş anne olmak isteyen herkese ALLAH nasip etsin ..

merhaba .. bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ilk aylar daha stresliydim ama artık o kadar değil ..benimde 11 haziranda regl olmam gerekiyor.. bakalım sonuç ne olucak bişey hissetmiyorum ama hayırlısı artık.. inş anne olmak isteyen herkese ALLAH nasip etsin ..

merhaba cnm hoşgeldinn..opuyorumnanaktan.amin cnm inş. hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına mirmirmirmir

Kııııııııızlaaaaaaaaaar çok mutluyum az önce çok güzel bir haber aldım. Ben teyze oldum. Kızkardeşimin kızı oldu. Benden sonra evlenmişti. Benden önce doğurdu:)) Herkez biz gibi beklemiyor tabi. Ben evleneli 26 Kasımda 4 yıl olacak. Hatun tam 2. yılında doğurdu. Darısı hepimizin başına. Biran önce bilet ayarlayıp yola çıkmam lazım. Allahtan yarın tatil. Kızkardeşim İstanbul' da

gözünüz aydın cnm :1:allah analı babalı büyütsün inş.. darısı seninde başınavereliniortak

canım senin şikayetin neydi pkodan dolayı fazla kanamaların mı oluyor bende fazla kanama oluyodu 1 ay sürüyodu sebepsiz kanama şimdide şubattan beri hapla adet oluyorum canım netten araştırdım bu ilaç düşük tehlikesinde adet düzenlemek ve hamileliği kolaylaştırmak amacıyla kullanılıyor ama ben doktoruma gebelik istediğimi söyledim ve bu tedaviye başlıyacak belki doktorun ilk başta bu ilaçı denemek istedi hamile kalman için eğer hamile kalmazsan çatlama iğnesine geçebilir eğer içine sinmediyse başka bi doktora daha git canım valla ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

sağol tatlım. sen de inşallah gebe kalırsın. evet ben düzensiz bi şekilde adet oluyordum 12 günde 15 günde oluyordum. bu son olduğum 1 ay bitmedi. sürekli az az az az geldi. doktora gittim. primolut verdi kanı durdurcak ve ilaç bitince adet olucak. ondan sonra da hamilelik kolaylaşsın diye progestan verdi. ama dediğim gibi daha işin ehline gidicem adetim başlamadan önce.

adet sırasında kullanılacak ilaç verirse eğer, onun için erken gidicem ilaç bitmeden önce.
ama çok korkuyorum nolur bana biraz moral verin. hiç yok mu pko lu olup da hamile kalan eden yav. ya da tedavilerle gebe kalmak kolaylaşıyor mu?

hamile kalırsam allahın izniyle 2 ay doktora gitmek istemiyorum kızlar 2 ay içinde doktor nelere bakıyo bebek için; riskli bir şey olabilirmi bilinçli olan arkadaşlar yorum yazabilirmii ??

Kııııııııızlaaaaaaaaaar çok mutluyum az önce çok güzel bir haber aldım. Ben teyze oldum. Kızkardeşimin kızı oldu. Benden sonra evlenmişti. Benden önce doğurdu:)) Herkez biz gibi beklemiyor tabi. Ben evleneli 26 Kasımda 4 yıl olacak. Hatun tam 2. yılında doğurdu. Darısı hepimizin başına. Biran önce bilet ayarlayıp yola çıkmam lazım. Allahtan yarın tatil. Kızkardeşim İstanbul' da

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı sana, bana hepinize olsun arkadaşlar :)) :Saruboceq:

hamile kalırsam allahın izniyle 2 ay doktora gitmek istemiyorum kızlar 2 ay içinde doktor nelere bakıyo bebek için; riskli bir şey olabilirmi bilinçli olan arkadaşlar yorum yazabilirmii ??

gitmek gerekir bence ama tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur yinede belki kullanılması gereken ilaç vardır düşük tehlikesi varsa onu söyler ona göre dikkat edersin...falan filan işte

iyi akşamlar kızlar dolu dolu bi hafta sonu geçirdim( acaba hamilemiyim diye düşünmeden geçirdim diyebilirim) ama şimdi eve gelince aklıma geldi ben bugün adet olcaktım ama hala olmadım :kedi:ve adet olmadan önce çok akıntım olurdu şimdi eser yok:1: 2,3 gün önce aynı adet olcakmışım gibi ara ara sancım vardı şimdi eser yok sancıdan acaba yarın test alsam yapsam olurmu birde testi illa sabahmı yapmak gerekiyor:bbo: offf inşallah sabaha adet olmam ya:)

iyi akşamlar kızlar dolu dolu bi hafta sonu geçirdim( acaba hamilemiyim diye düşünmeden geçirdim diyebilirim) ama şimdi eve gelince aklıma geldi ben bugün adet olcaktım ama hala olmadım :kedi:ve adet olmadan önce çok akıntım olurdu şimdi eser yok:1: 2,3 gün önce aynı adet olcakmışım gibi ara ara sancım vardı şimdi eser yok sancıdan acaba yarın test alsam yapsam olurmu birde testi illa sabahmı yapmak gerekiyor:bbo: offf inşallah sabaha adet olmam ya:)

sabah yapılan idrar testi daha iyi sonuç veriyormuş ama kan testi kesin sonuç cnm ..ama istersen bekle bi kaç gün tek çizgiyi görünce insanın baya morali bozuluyor benim öyleydi en azından

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm millet bu ay olacağını sanmıyorum çünkü adet düzenim karıştı ..ama önümüzdeki ay ovulasyon testini deneyip inş.. hamile kalacağım kafaya taktım umarım dilediğim gibi olur

kızlar ben cok halsıızm ya uykum var kasıklarım agrıyooo arar arar kasılma gbı bıseylerde oluyo umarım hamıslektendır kıslarrrr

Back