• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar bu arada benimde 4 günüm kaldı reglye. benim içinde dua edin. belirtileri soruyorsanız regly olacakmışım gibi içimde şişkinlik var bide birkaç gün önce göğüslerim felaket ağrımaya başladı bi deeee kasıklarımda batmalar var. ne olduğunu anlayamadım ama artık hayırlısı. iyi akşamlar öpüldünüzzz
bu arada dayanamayıp hafta sonu test yaptırırsam size yazarım. Allah herkesin kucağına bir melek versin..[/Q hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inş. güzel bi haberle dönersin yanımıza:teselli:

haftasonu test yaptırmadım canım. bi anda cesaretim kırıldı. ama insanın içindeki umut bitmiyor hiç. her gün acaba varmı diyorum. bu arada bu adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok karışıyor. sabah patron kahvaltı istedi. ekmek kızartmışlar. tövbe tövbe bir ekmek bu kadar mı kötü kokar yaaa...işte bu belirtiler beni deli ediyor uleeennn.. sempatiksalakcinni

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq: :emir_bebek: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

tabi eklerim canım benim hadi hayırlısı belirtilerin var mı canım yarın son gün inşllh gelmiştir meleğin :Saruboceq:

inşallah gelmiştir meleğim. bugün ilkdefa kızarmış ekmek kokusundan midem bulandı. başım felaket dönüyor. 1 haftadırda kasıklarımda iğne gibi batmalar var. daha öncede kısa süreli gebelikler yaşadım veya olmadığı günlerde de bu belirtiler olduğu için tamamen kestiremiyorum. Ama öncelikle Allahtan hayırlısını istiyorum. İnşallah benimle birlikte buradaki herkes kucağına bebiş alır :Saruboceq:

inşallah gelmiştir meleğim. bugün ilkdefa kızarmış ekmek kokusundan midem bulandı. başım felaket dönüyor. 1 haftadırda kasıklarımda iğne gibi batmalar var. daha öncede kısa süreli gebelikler yaşadım veya olmadığı günlerde de bu belirtiler olduğu için tamamen kestiremiyorum. Ama öncelikle Allahtan hayırlısını istiyorum. İnşallah benimle birlikte buradaki herkes kucağına bebiş alır :Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun inşAllah bebeğin gelmiştir ve sana sımsıkı tutunuyodur inşllh o güzel haberi bizlere verirsin hadi hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu geçenlerde kahvaltı yaparken kasığıma bi ağrı girdi biraz canım acıdı o acıyla garip bi ses çıkardım eşimde yanımda 'tekme mi attı' dedi nasıl kötü oldum bana belli etmesede baba olmayı o kadar çok istiyor ki :sinifsinif: inşllh canım inşllh alrız kucağımıza meleklerimizi :Saruboceq:

Kızlar merhaba.. Ben bugün doktora gittim yumurtam çatlamış en son cumartesi ilişkide bulunduk dr bugünde muhakak olsun dedi.. ınşallah tutar bebeğim akşam yine çalışma yapacağız.. Ama cumartesi günkü ilişkimizden sperm dayanmış mıdır 48 saat dayanıyor diye biliyorum içeride spermler... pazar günü akşamı felan yumurtladıysam cumartesi akşamından 24 saat ediyor döllenme ihtimai var mı.. Bu akşam da olacak ama sormak istedim..

canım benim geçmiş olsun inşAllah bebeğin gelmiştir ve sana sımsıkı tutunuyodur inşllh o güzel haberi bizlere verirsin hadi hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu geçenlerde kahvaltı yaparken kasığıma bi ağrı girdi biraz canım acıdı o acıyla garip bi ses çıkardım eşimde yanımda 'tekme mi attı' dedi nasıl kötü oldum bana belli etmesede baba olmayı o kadar çok istiyor ki :sinifsinif: inşllh canım inşllh alrız kucağımıza meleklerimizi :Saruboceq:

gözdeciğim biz 4.5 yıldır evliyiz.2.5 yılımızda çok sıkıntılar yaşadık. 3 tane düşüğüm oldu. bazı zamanlar oturdum kendim için bazende eşim için çok gözyaşı döktüm. ama hepsinde de bir hayır vardır diye düşündük. inan o tekme atmalarını hareketlerini görmeyi o kadar çok arzuluyoruz ki zaman zaman bizimde böyle esprilerimiz oluyor. inşallah arzulamakla kalmaz kokularınıda duyarız. ümidimizi kaybetmek yok. onlar bi yerde sıralarını bekliyorlar

Kızlar merhaba.. Ben bugün doktora gittim yumurtam çatlamış en son cumartesi ilişkide bulunduk dr bugünde muhakak olsun dedi.. İnşallah tutar bebeğim akşam yine çalışma yapacağız.. Ama cumartesi günkü ilişkimizden sperm dayanmış mıdır 48 saat dayanıyor diye biliyorum içeride spermler... pazar günü akşamı felan yumurtladıysam cumartesi akşamından 24 saat ediyor döllenme ihtimai var mı.. Bu akşam da olacak ama sormak istedim..

canım öncelikle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. çatlatma ile bende hamile kalmıştım. gerçi bende ileriye gitmedi ama oluyor. umudunu kaybetme. zaten en makul olanı gün aşırı ilişkiye girmek. olması gerekende bugün. çatladıysa dünden bugüne faydası olur. doktordan daha iyi bilemeyiz. ayrıca bugünün tadını çıkar. çocuk yapmak için ilişkiye girersen hem strese girersin hemde eşinle aranızdaki ilişki zedelenir. tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :dance:

Rabbim,
Sen yüceler yücesisin. Sen Rahman ve Rahim olansın. Kullarına asla taşıyamayacakları yükü yüklemezsin. Merhametin ile affedensin. Sen bizleri yaratansın. Bir tek sen ilahsın. Dönüşümüz yine sana olacak.
Allahım, bir tek senden diledik, bir tek senden istiyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye yetersin. Sen duaları kabul edensin. Dualarımızı kabul eyle Allahım.
Sen hakkımızda hayırlı olanı bilirsin. Sen bilirsin, biz bilemeyiz. Sen bakire olan, bir beşerin eli değmemiş Meryem'e çocuğunu verensin. Sen yaşı geçen peygamberinin, kısır karısına çocuk vereceğin müjdesini verdiğinde "ama nasıl olur" diyen elçine, bu müjdeyi yaşatansın. Bizlerin evini de bu güzel müjde ile süsle Allahım. Karınlarımızın içinde Rahim taşıyoruz. Rahim merhamet dolu demek. Bizim Merhamet dolu karınlarımızın içine, bebeklerimizi merhametinle, hayrınla, bir kere ol deyişinle oldur ya Rabbim.
Bizler karşında ne kadar da aciziz. Senin vereceğin ve yine senin alacağın canlarımız için, içimizde taşıyacağımızı ummuuduğumuz bebeklerimiz için çareler arıyoruz, tedaviler görüyoruz, diliyoruz. Sen tüm bu bahaneleri, senin bize bebek verişinin vesilesi kıl Allahım.
Ya Rabbim, sen teksin, birsin. Yalnızca sen ilahsın. Sana güvenip yine yalnızca sana inanıyoruz. Sen bizim dualarımızı kabul eyle, bizleri mermametin ile sevindir, hayrın ile bebeklerimizi sağlık mutluluk ve huzur içinde kucaklarımıza almamızı nasip et. Ailemizdeki huzuru, aşkı her zaman daim et.
Sen yüceler yücesisin, sen bizleri yaratan, herşeye kadir olan, Rabbimizsin. Ne olur, tüm dileyenlerin, canlarına can kat, bebeklerimize kavuştur bizi Allahım. Kalplerimizde samimiyetimizi artır, ruhumuzdaki esenliği daim et, canımıza can, ailemize mutluluk, sana hayırlı bir kul, vatanımıza milletimize yararlı birer evladı, bize nasip et Allahım.

Amin Yarabbim.

Yalnızca senden istiyoruz. Bir tek senden diliyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir olansın. Bizleri bebeklerimizle müjdelendir Allahım.

Rabbim,
Sen yüceler yücesisin. Sen Rahman ve Rahim olansın. Kullarına asla taşıyamayacakları yükü yüklemezsin. Merhametin ile affedensin. Sen bizleri yaratansın. Bir tek sen ilahsın. Dönüşümüz yine sana olacak.
Allahım, bir tek senden diledik, bir tek senden istiyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye yetersin. Sen duaları kabul edensin. Dualarımızı kabul eyle Allahım.
Sen hakkımızda hayırlı olanı bilirsin. Sen bilirsin, biz bilemeyiz. Sen bakire olan, bir beşerin eli değmemiş Meryem'e çocuğunu verensin. Sen yaşı geçen peygamberinin, kısır karısına çocuk vereceğin müjdesini verdiğinde "ama nasıl olur" diyen elçine, bu müjdeyi yaşatansın. Bizlerin evini de bu güzel müjde ile süsle Allahım. Karınlarımızın içinde Rahim taşıyoruz. Rahim merhamet dolu demek. Bizim Merhamet dolu karınlarımızın içine, bebeklerimizi merhametinle, hayrınla, bir kere ol deyişinle oldur ya Rabbim.
Bizler karşında ne kadar da aciziz. Senin vereceğin ve yine senin alacağın canlarımız için, içimizde taşıyacağımızı ummuuduğumuz bebeklerimiz için çareler arıyoruz, tedaviler görüyoruz, diliyoruz. Sen tüm bu bahaneleri, senin bize bebek verişinin vesilesi kıl Allahım.
Ya Rabbim, sen teksin, birsin. Yalnızca sen ilahsın. Sana güvenip yine yalnızca sana inanıyoruz. Sen bizim dualarımızı kabul eyle, bizleri mermametin ile sevindir, hayrın ile bebeklerimizi sağlık mutluluk ve huzur içinde kucaklarımıza almamızı nasip et. Ailemizdeki huzuru, aşkı her zaman daim et.
Sen yüceler yücesisin, sen bizleri yaratan, herşeye kadir olan, Rabbimizsin. Ne olur, tüm dileyenlerin, canlarına can kat, bebeklerimize kavuştur bizi Allahım. Kalplerimizde samimiyetimizi artır, ruhumuzdaki esenliği daim et, canımıza can, ailemize mutluluk, sana hayırlı bir kul, vatanımıza milletimize yararlı birer evladı, bize nasip et Allahım.

Amin Yarabbim.

Yalnızca senden istiyoruz. Bir tek senden diliyoruz. Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir olansın. Bizleri bebeklerimizle müjdelendir Allahım.

aminnnnnnn canımmmmm:emir_bebek::Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar dayanamadım test yaptım şimdi ıkıncı çizgi silik çıktı biraz bekledikten sonra daha belirgindi ama hamilemiyim yaaa :emir_bebek: devlet hastanesi var burda bir tek dogru doktoromı gitsem 2,3 gün beklesemmi daha ya offf ne zor böyle bu durumda yalnız kalmak bilmiyorumkismile yardımcı olun kızlar ya

iyi akşamlar kızlar dayanamadım test yaptım şimdi ıkıncı çizgi silik çıktı biraz bekledikten sonra daha belirgindi ama hamilemiyim yaaa :emir_bebek: devlet hastanesi var burda bir tek dogru doktoromı gitsem 2,3 gün beklesemmi daha ya offf ne zor böyle bu durumda yalnız kalmak bilmiyorumkismile yardımcı olun kızlar ya

ceygül tebrik ederim canım. alkisalkisalkis Bende yeni geçen hafta idrar testinde öğrendim gebeliğimi.Ama bekliyorum 5 haftadan önce pek bişey görülemiyomuş.Ama herşeyin iyi gittiğinden emin olmak için kan testi yaptırabilirsin.

ceygül tebrik ederim canım. alkisalkisalkis Bende yeni geçen hafta idrar testinde öğrendim gebeliğimi.Ama bekliyorum 5 haftadan önce pek bişey görülemiyomuş.Ama herşeyin iyi gittiğinden emin olmak için kan testi yaptırabilirsin.

sağol canım o zaman ben çarşamba falan bi kan testi yaptırayım en azından emin olayım zaten oturduğum yerde özel doktor falan yok beklerim artık kaydirigubbakcemile2

canım öncelikle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. çatlatma ile bende hamile kalmıştım. gerçi bende ileriye gitmedi ama oluyor. umudunu kaybetme. zaten en makul olanı gün aşırı ilişkiye girmek. olması gerekende bugün. çatladıysa dünden bugüne faydası olur. doktordan daha iyi bilemeyiz. ayrıca bugünün tadını çıkar. çocuk yapmak için ilişkiye girersen hem strese girersin hemde eşinle aranızdaki ilişki zedelenir. tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :dance:

ben geçen ay klomen kullandım fakat regli sandığım yine ara kanamaymış klomen bitip dr gideceğim gün normal reglim geldi yumurtlama olmadı tabi bende klomen boşa gitti diyordum ama bu ay ilaçsız olmasına rağmen çatlamış ben klomenin etkisi olmuş mudur geçen aydan dedim olmuştur payı vardır dedi doktor yani iğneye gerek kalmadan sadece klomenle çatlıyor demekki benimkiler buna sevindim en azından çatlayabiliyor bu ay olmasa da umudum var ama İnşşah bekletmez bebeklerimiz bizi...

Back