• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar kızlar dayanamadım test yaptım şimdi ıkıncı çizgi silik çıktı biraz bekledikten sonra daha belirgindi ama hamilemiyim yaaa :emir_bebek: devlet hastanesi var burda bir tek dogru doktoromı gitsem 2,3 gün beklesemmi daha ya offf ne zor böyle bu durumda yalnız kalmak bilmiyorumkismile yardımcı olun kızlar ya

testlerdeki negatiflerde yanılma payı olabiliyor ama pozitifte olmaz zamanla koyu çıkar ikinci çizgi bir iki gün sonra istersen tekrarla ama bence hamilesin ALLAH inş hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder ....

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederimsositososito yarın sabah testi tekrarlayıp doktora gıtcem Allah hepimizn gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın:Saruboceq:

canım belırtılerın nelerdı yazyrmısın benım kasıklarımda batma var goguslerım sıstı.ucları acıyo gbı damarlar belırdı uyku halı halsızlık var adetıme 4 gun kaldı canım yogunluktan gremeyebılırım amma aksam mutlaka okurum yazyarsan sevınırım tatlımmm

acıkcası çok belirtim olmadı bir şey olduğundada ben hep psikolijık diyordum batma bende de var ama geçen ayda çok batma olmuştu :ecrin_bebek: göğüslerim adet olmadan önce dolgunlaşırdı şimdi 10 gün önce falan oldu ama damar falan yok adetten 2,3 gün önce aynı adet olcakmışım gibi hissettim sadce adetten 1gün önce çok akıntım olurdu o olmadı ozaman dedım kesın bende bişey var pazar günü olcaktım ama olmadı umarım senınkılerde bebişin habercisidir:emir_bebek:

bende de uyku hali var ama o kadar çok değil genelde okulda çok geliyor eve gelince açılıyor :kedi: gece 2ye kadar falan oturuyordum ama şimdi belim ağrıyor çok oturamadığımdan erkenden yatıyorum:2:

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederimsositososito yarın sabah testi tekrarlayıp doktora gıtcem Allah hepimizn gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın:Saruboceq:

canım tebrikler. inşallah sağsalim kucağını da alırsın. gelişmelerden haberdar et bizi.

canım belırtılerın nelerdı yazyrmısın benım kasıklarımda batma var goguslerım sıstı.ucları acıyo gbı damarlar belırdı uyku halı halsızlık var adetıme 4 gun kaldı canım yogunluktan gremeyebılırım amma aksam mutlaka okurum yazyarsan sevınırım tatlımmm

inşallah canım senden de güzel haberler alırız. benim bugün adet olmam gerekiyor. şimdilik bişey yok. kalbim pır pır. ama hafif hafif ağrılarım var. haydi hayırlısı.....

hihoyyyt tebrik ederim canım hihoyyyt inşllh sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın :Saruboceq:

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:
:nazar: ceygul :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:

:Saruboceq: :1rolleyes: :Saruboceq:

hamiiileee kaaaalll maaaak istiiiyoo ruuuz hamiiii leeee kaaaalll maaakk isss tiii yooo ruuum!

Haaaaaaaaa miiileee ollluuuyooozzz doğuuuruuyoozz negüüzeeel oluyooozzzzzz haaa miileeee ollluuyoozzz doğuuuruuuyooozzz ne güüüzell oluuuyoozzz heeey !

hepimiz hamile kalalım inşallaaah :))

Back