• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

günaydın canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

gezgin dayanamadım bugün yine test yaptım ilk testteki çizgi silik çıkmıştı.Bugün daha koyu çıktı hatta kontrol kımızısına yakındı zemuszemus tabi ben yinede tedbir olarak umutlandırmamaya çalışıyorum kendimi. inş seninde pozitif test haberini duyarız yakında

gezgin dayanamadım bugün yine test yaptım ilk testteki çizgi silik çıkmıştı.Bugün daha koyu çıktı hatta kontrol kımızısına yakındı zemuszemus tabi ben yinede tedbir olarak umutlandırmamaya çalışıyorum kendimi. inş seninde pozitif test haberini duyarız yakında

Ayy canım ne heyecan vericidir eminimhihoyyyt Rabbim korusun bebişini:Saruboceq:
Amin canımmm o günleri görsem ne yaparım ben çok merak ediyorm :lepi:
Eşine söyledin mi ????

Canım ya üzme kendini,Rabbim diledikten sonra kimse engel olamaz...
Bebişin bu ay gelmedi diğer ay göbişinde olur inşallaah:Saruboceq:
Duaya ve umutla beklemeye devam...Yitirme güzel duygularını,daha azimle beklemeye devam et canım...Rabbim şifa versn ve hızlandırsın gidişatı inşallah...
Sordugunuz soruda ablalarımız cvplarını verirler inşallah,hoşgeldin buraya canmopuyorumnanaktan

Sağol güzelim. Elbette, umut kesmek asla olmaz. Sizler de sakın ola umut kesmeyin. Allah isterse hiç bir şey engel değildir Bunu apacık ayetlerinde bildirmiştir. Yaşlı ve karısı kısır olan İbrahim peygamberine çocuk vereceğini müjdelediğinde, peygamberi ona " ama nasıl olur bu durumda" dediği zaman ; Allah " ben bilirim siz bilemezsiniz" demiştir. Bu olayı Allah hikaye olsun diye anlatmamış, muhakkak ibret alalım diye. Oncaaa olan olay arasından bu olayı da anlatıyor olmasının bir sebebi var muhakkak. Ama benim demek istediğim eşeği sağlam kazığa bağlamak. Bu süreci hızlandırmam gerekiyor. Fakat doktor bana taa 38 günlük periyod veriyor. Diyorum ki, acaba bundan daha hızlı olabilen bi tedavi olur mu, yeniden başka bir doktora mı gitsem. İlaçlarımı almadım da şimdi...
Uf ya ne kadar kararsız kaldım.:Saruboceq:

Ayy canım ne heyecan vericidir eminimhihoyyyt Rabbim korusun bebişini:Saruboceq:
Amin canımmm o günleri görsem ne yaparım ben çok merak ediyorm :lepi:
Eşine söyledin mi ????

evet söyledim ilkinde oda pek heveslenmek istemedi ama bugünki testi görünce bayağı coştu kaydirigubbakcemile3 o benden de çok istiyor. senin kaçıncı denemen? sat kaç?

evet söyledim ilkinde oda pek heveslenmek istemedi ama bugünki testi görünce bayağı coştu kaydirigubbakcemile3 o benden de çok istiyor. senin kaçıncı denemen? sat kaç?

Ne güzel yaaopuyorumnanaktan...
Canım benim adetim 26'sında bitti... İlk çalışmalara bu ay başladk :utangac:
Ondan heyecanlıyım zaten,bakalım ilk ay beni neler bekliyor,hadi hayırlısı :Saruboceq:

Sağol güzelim. Elbette, umut kesmek asla olmaz. Sizler de sakın ola umut kesmeyin. Allah isterse hiç bir şey engel değildir Bunu apacık ayetlerinde bildirmiştir. Yaşlı ve karısı kısır olan İbrahim peygamberine çocuk vereceğini müjdelediğinde, peygamberi ona " ama nasıl olur bu durumda" dediği zaman ; Allah " ben bilirim siz bilemezsiniz" demiştir. Bu olayı Allah hikaye olsun diye anlatmamış, muhakkak ibret alalım diye. Oncaaa olan olay arasından bu olayı da anlatıyor olmasının bir sebebi var muhakkak. Ama benim demek istediğim eşeği sağlam kazığa bağlamak. Bu süreci hızlandırmam gerekiyor. Fakat doktor bana taa 38 günlük periyod veriyor. Diyorum ki, acaba bundan daha hızlı olabilen bi tedavi olur mu, yeniden başka bir doktora mı gitsem. İlaçlarımı almadım da şimdi...
Uf ya ne kadar kararsız kaldım.:Saruboceq:

Evet amenna,Rabbim bilir en doğrusunu...Bize vesilelere yapışmak düşer,sizde haklı olarak bu vesileyi arıyorsunuz,Rabbim en doğru olanı çıkarsın karşınıza...
Birde şöyle düşünün,hakkında hayırlı olacak zaman ne zamansa Rabbim o zaman versin,biz onuda bilemeyiz...Bu ay olsn diye tutuşurz ama O'nun katında ne hikmeti var bilemeyiz...Rasulullahın dediği gibi,Bizim hayır bildiğimizde şer vardır,Şer bildiğimizde hayır....
Onun için bize en güzel ve en hayırlı zamanda versin diye dua etmek en doğrusu :Saruboceq:

Evet amenna,Rabbim bilir en doğrusunu...Bize vesilelere yapışmak düşer,sizde haklı olarak bu vesileyi arıyorsunuz,Rabbim en doğru olanı çıkarsın karşınıza...
Birde şöyle düşünün,hakkında hayırlı olacak zaman ne zamansa Rabbim o zaman versin,biz onuda bilemeyiz...Bu ay olsn diye tutuşurz ama O'nun katında ne hikmeti var bilemeyiz...Rasulullahın dediği gibi,Bizim hayır bildiğimizde şer vardır,Şer bildiğimizde hayır....
Onun için bize en güzel ve en hayırlı zamanda versin diye dua etmek en doğrusu :Saruboceq:

Elbette..
Ben yarın yeniden bir doktora gideyim bakalım. Bu primolut u kullanmak istemiyorum, adet erteleyici olarak kullanılan bir ilaçmış zira. e o zaman ben zaten pkoluyum neden erteleyicilerden kullanayım..

progesteron hadi tamam hamileliğimi kolaylaştırmak için anladım ama, primolut u kullanmayı istemiyorum. zaten progestan kullanınca kanamalar kesilmiyor mu.. o yüzden yarın doktora danışmayı istiyorum.

Ne güzel yaaopuyorumnanaktan...
Canım benim adetim 26'sında bitti... İlk çalışmalara bu ay başladk :utangac:
Ondan heyecanlıyım zaten,bakalım ilk ay beni neler bekliyor,hadi hayırlısı :Saruboceq:

benimde ilk ayım neler olucak gezgin acabaaa :hulya: hayırlı haberlerle gelir herkes inş.:Saruboceq:

tebrikler canıııımmmm seni listeye ekliyoruuumm inşllh sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsınn oohh oohh bi hamişimiz dahaa olduuu inşllh daha da bereketlenirrrr hihoyyyt

Ay canım ya,seni çok iyi anlıyorum,bende 3 aydır eşimin yanındayım....
Tam 6 ay ayrı kaldık,o yurt dışındaydı ben gidemedim işlemlerim olmadıbilmiyorumkismile
Yani ayrılık duygusu nedir çok iyi tatdım.... İnsan yeni evli olunca ağır geliyormuş...:1no2:
Ama şuan bakıyorum o koca 6 ay nasıl geçti diye,su gibi resmen....
Sende öyle diyeceksin emin ol...Rabbim sizi kavustursun...Ve hiç ayrılmayın inşallah..:Saruboceq: Sabrın sonu selamet... Az kalmış inşallahopuyorumnanaktan
İşte ben bu ayırılıgı yaşadıgım için korkuyorum...Yani bir gün bile yanımda olmasa ne zor oluyormuş onu anladım dün gece... saat 5 di gözlerimi kapatamadım:1no2:
Birazdan gelicek inşallahopuyorumnanaktan Senin içinde dua edicem canım..
Kelin derdinden kel olan anlar derler,seni çok iyi anlıyorum emin olyerimseniben

sağol canım bizde 3yıllık evliyiz ama onun öncesınde 1yıllık birlikteliğimiz daha var yediğimiz içtiğimiz ayrı gıtmezdı yani 4 yıldır sureklı birlikte olunca bize çokkkk uzun zaman gibi geldi bu ve çok zorlandık azkaldı biliyorum ama bazen duvarlar üstüme üstüme geliyor bazen çok sıkılıyorum :gitme: inş.bizde senin gibi su gibi geçti deriz bitince Allah sevdiğinden uzakta olanlara sabır versin:Saruboceq:

tebrik ediyorum canım darısı bebek bekleyen herkesin başına:Saruboceq:

kızlar dualarımız kabul oluyo buna artık kalben inanıyorum bebişimize 1 adım daha yaklaştığımızı hissettim eşimin sperm değerlerinin sonuçlarını aldık bugün değerler Rabbimize şükürler olsun normal çıktı inşllah haziran 14 te benim sonuçların var inşallah onlarda güzel çıkarsa bebişimize 1 adım daha yaklaşacağız Allah herkesin muradını tez zamanda versin

kızlar dualarımız kabul oluyo buna artık kalben inanıyorum bebişimize 1 adım daha yaklaştığımızı hissettim eşimin sperm değerlerinin sonuçlarını aldık bugün değerler Rabbimize şükürler olsun normal çıktı inşllah haziran 14 te benim sonuçların var inşallah onlarda güzel çıkarsa bebişimize 1 adım daha yaklaşacağız Allah herkesin muradını tez zamanda versin

amin cnm bnm inş. senin değerlerinde istediğin sonucunu verir ve bir an önce kavuşursunuz bebeğinizee:teselli:

Günaydın canımmm,teşekkürler,sizin içindede öyle olur inşallaah....opuyorumnanaktan
Yanlış hatırlamıyorsam gününüz geçmişti,test yaptınız mı ????? kaydirigubbakcemile2

evet bugün 4. gün hala bişey yok dün akşam dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı bekliyordum ama yine bir umut işte sanırım bu ayda olmadı yine gözyaşı mafoldumben

sevindim canım:sm_cool: umarım senin değerlerinde güzel çıkar ve hayırlı haberlerıini alırız tez zamanda:Saruboceq:

evet bugün 4. gün hala bişey yok dün akşam dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı bekliyordum ama yine bir umut işte sanırım bu ayda olmadı yine gözyaşı mafoldumben

hemen ümitsizliğe kapılma canım belki bebişin sana sürpriz yapacaktır hemen belli etmiyordur kendini :ecrin_bebek:hem olmasa bile vardır bunda bi hayır demekten yapacağımız bişey yok Allahım biliyor en hayırlı zamanı sıkma canını:olmaz:

Back