• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Şimdi yaptım testleri, beklediğim kadar çok koyulaşma yok ama çizgiler çıktı hatta flashlı da çektim o yüzden. Normal kaset test de almıştım onda da çıktı belki doğrudur diye düşünüyorum bu yüzden 🥲 adete 2 gün kaldı bakalım göreceğiz 🙏🏻
İki günde bir koyulaşma oluyor zaten canım beta artışı yani yarın daha koyu olur hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah 😍 🤲

Hanımlar günaydın, adete 1 gün kaldı. Düne göre biraz koyulaşma var. Acabaaaaaa mı demeye başlıyorum yavaş yavaş. Farklı farklı testler aldım hep, heralde bu sefer de yalancı çıkmaz yaa 😓😓🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3697.webp
    IMG_3697.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 62
Çalışıyorum maalesef kan verecek hiç zamanım yok akşam 8’de bitiyor dersler. Cuma sabahtan boşluğum var o zaman vereyim diyorum. Bi de gecikme olmadan vermek istemiyorum önceden yaşadım negatif sonucu çünkü, insan üzülüyor 🥲🥲

Hanımlar günaydın, adete 1 gün kaldı. Düne göre biraz koyulaşma var. Acabaaaaaa mı demeye başlıyorum yavaş yavaş. Farklı farklı testler aldım hep, heralde bu sefer de yalancı çıkmaz yaa 😓😓🥹🥹
Hayırlı olsun inşallah canım cizgin koyulasmis 😊😍 ne kadar geç gidersen kan vermeye okadar iyi olur senin için 😊 beta artışı için iki günde bir kan verip strese girmezsin 😊

Hayırlı olsun inşallah canım cizgin koyulasmis 😊😍 ne kadar geç gidersen kan vermeye okadar iyi olur senin için 😊 beta artışı için iki günde bir kan verip strese girmezsin 😊
Ayyy inşallah canım yaa bana da koyulaşmış gibi geldi. Evet yaa onu yaşayıp stres olmak da istemiyorum gerçekten. Cuma kan versem bile olumlu çıkarsa sonraki cumaya kadar vermem 2 güne bakarsam panik ataklı bir insan olarak çok zorlar beni 😓😓

Ayyy inşallah canım yaa bana da koyulaşmış gibi geldi. Evet yaa onu yaşayıp stres olmak da istemiyorum gerçekten. Cuma kan versem bile olumlu çıkarsa sonraki cumaya kadar vermem 2 güne bakarsam panik ataklı bir insan olarak çok zorlar beni 😓😓
Sağlıkta ilerlesinde gerisi gelip geçiyor canım stres yapma sen 😊

İş yüzünden kana gidemediğim için az önce yine bir test yaptım, sizce bu hafta cuma mı kan vermeliyim haftaya mı daha iyi olur ?

Eklentiler

• IMG_3708.webp
    IMG_3708.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3706.webp
    IMG_3706.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61
İş yüzünden kana gidemediğim için az önce yine bir test yaptım, sizce bu hafta cuma mı kan vermeliyim haftaya mı daha iyi olur ?
Bariz hamilesinn ya kan ver orada zaten kesin çıkar önce kan da yükseliyor ya beta hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinnn bende beklemedeyim halâ olmadım 8.gündeyim test yapmaya da korkuyorum göğüs hassasiyeti de devam ediyor banada dua edin lütfen 🙏🏻 🌸

Bariz hamilesinn ya kan ver orada zaten kesin çıkar önce kan da yükseliyor ya beta hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinnn bende beklemedeyim halâ olmadım 8.gündeyim test yapmaya da korkuyorum göğüs hassasiyeti de devam ediyor banada dua edin lütfen 🙏🏻 🌸
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 adet gecikmesi mi 8. Gün. Test yapmış mıydınız hatırlayamadım

Ya canım az önce yaptım bakar mısın sence pozitif mi🥹
Ayyyyyy gölge şeklinde çizgi görünüyor muhtemelen çıplak gözle çok daha net görüyorsun. Buraya yüklerken kalite düşüyor çünkü. Benim de böyle başlayıp koyulaştı. Bir kaç gün sonra tekrar dene bence 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 daha çok yeni olduğu için silik olabilir, bi de kaset test yaniiiii 😍😍😍😍

Bu arada ilk idrarla da yapmamışsın, bir sonrakini sabah yap muhakkak. Çok daha koyu çıkacak inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ay o kadar heyecanlandım ki görünce sana anlatamam🥹 anında çizgi belirdi ama şöyle bir durum var test artimed marka ve artimed marka test genelde yalancı pozitif çıkarıyormuş bunu da bu akşam araştırmalar sonucu öğrendim umarım hayal kırıklığına uğramam sabah tekrarlayacağım testi ama o da artimed 😅 delirebilirim heyecandan eğer pozitifi görürsem orada da direk kan vermeye gideceğim inşallah🥰

Kızlar bana da bakar mısınız prodoctor test

Eklentiler

• IMG_1597.webp
    IMG_1597.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1557.webp
    IMG_1557.webp
    6 KB · Görüntüleme: 37
Ay o kadar heyecanlandım ki görünce sana anlatamam🥹 anında çizgi belirdi ama şöyle bir durum var test artimed marka ve artimed marka test genelde yalancı pozitif çıkarıyormuş bunu da bu akşam araştırmalar sonucu öğrendim umarım hayal kırıklığına uğramam sabah tekrarlayacağım testi ama o da artimed 😅 delirebilirim heyecandan eğer pozitifi görürsem orada da direk kan vermeye gideceğim inşallah🥰
Evet maalesef Artımed de ben de önceki aylarda yalancı pozitif gördüm ama benim test erken gebelikti. Bence kaset testte farklılık gösteriyor olabilir. Sen yine de başka bir markayla daha dene kan vermeden önce. Benim baya koyu çizgi çıkmıştı kan vermiştim negatif olmuştu. İnsan çok üzülüyor öyle olunca. Zaten o yüzden şu an var deyip sevinemiyorum. Ama umarım sen yaşamazsın böyle kötü bir deneyim

Back
X