Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Fark ettim de saatlerdir bebeğimin olduğu anı hayal ediyorum. Gözlerim dalıp gidiyor. Bakıyorum ki bilgisayarın monütöründen bana gülen bir yüz var, meğerse hayal ederken gülen yüzümü görüyorum. Umutlanıyorum. Kendime o kadar güzel şeyler söylüyorum ki, sanıyorum dışarı çıksam dünyanın en güzel annesi benim bir tek ben doğuracakmışım gibi. Haziran geçti belki ama, temmuz diyorum. Hani böyle tam da tatil akşamları. Meltem eser gibi, karnımda eser ılık ılık bir rüzgar da, bebeğimin saçları savrulur karnımda, ben de onun güzelliğini seyrederim diyordum...

Ne güzel olacak hepimiz hamile kaldığında. Karnımızı gere gere gezeriz. En güzel giysilerden alırız, değişik değişik giyeriz. Eskisinden daha güzel olur yüzlerimiz. Kız mı erkek mi diye sorulan oncaaa soruya hiç bıkmadan hep daha çok sevinçle cevap veririz. Edilen dualara amin demek daha tatlı gelir o zaman. Taşıdığımız umudun, karnımızın içinde b ir bebeğe dönüştüğğünüz kendimize fısıldarken, bir tekme ile irkiliriz, gülümseriz...

ışte böyle hayaller kurarken, hiç yere olan kanamamın durması için Primolut kullanıcam 15 gün, ardından da Progestan. Kim bilir, belki o meltem dolu rüzgarlar, yanaklarımı okşar, karnımda bir zerreyi canlandırır da, anne olurum, anne oluruz. Annemize anne demenin kıymetini içimize doldururuz.

Oluruz di mi kızlar... Oluruz Oluruz...

evet canım vardır bi zamanı hayırlısıyla sağlıklı doğsunda bekleriz artık...milletin azarlar gibi yapın artık demelerine katlanamıyorum artık sanki bilerek yapmıyoruz (

duygularını nekadar güzel dökmüşsün kelimelere :)) hani Sadri Alışığın bi filmi varya 'budamı gol değil hakim bey' diye hayat bizede gülcek en sonunda biz istedikten sonra gol de olur bebişde herşey olur inancımızı kaybetmeleyim hirbir zaman

-------------------------------------------------------------------CANIM HARİKASINNN İNŞ... HEPİMİZ ANNELERİMİZ GİBİ ŞEFKATLİ BİRER ANNE ADAYI OLURUZ -------------:1rolleyes:

amin cnm bnm inş. senin değerlerinde istediğin sonucunu verir ve bir an önce kavuşursunuz bebeğinizee:teselli:

QUOTE=ceygul;13587636]sevindim canım:sm_cool: umarım senin değerlerinde güzel çıkar ve hayırlı haberlerıini alırız tez zamanda:Saruboceq:[/QUOTE]

aminn kızlar inşallah sizde bizde isteyen herkes hemen hamile kalırda paytak paytak yürürüz çok heyecanlandım valla

[

oluruz inşallah hepimizin şuan tek isteği bu dua edelim birbirimize canım bende beklemek zorundayım düşük yaptımda ama seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zorrr ama bebeğimiz bigün gelecek ve sağlıklı olacaksa beklemeye değer bence

oluruz bitanem oluruz yeter ki umudumuzu yitirmeyelim
bende hatırladığım kadarıyla yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum çiftin uzun süredir çocukları olmamış gitmedilleri yer kalmamış bi gün pazar yerinde mubarek bi zat'la karşılaşmışlar mubarekten yardım istemişler mubarek evine gidip ALLAH a dua eder ve yatar ruyasında bu çiftin hiç bebek sahibi olamyacağını görür ve mubarek çifte sizin çocuğunuz olmayacak der ve aradan uzun bir zamn geçer mubarekle çift bi yerde karşılaşır çiftin yanında da bir çocuk vardır mubarek sorar bu çocuk sizin mi der çift evet bizim der mubarek şaşırır nasıl olur sizin çocuğunuz olmayacaktı Rabbim ruyamda bana öyle göstermişti der ve evine gider rabbine ellerini açarak ruyamda bu çiftin çocuklarının olmadığını göstermiştin ya rab ama sen bu çifte çocuk vermişsin der ve yatar ruyasında bir ses ^'^sen onlara çoğunuz olmayacak dedin onlar sana inandı ama hiç umutlarını yitirmediler ve bende onları muvafakatlandırdım^'^
kısa ve öz yazdım hatırladığım kadarıyla evet kızlar hep umutla bakmalıyız rabbim hepimize nasip eder inşALLAHHHH... :Saruboceq:

ayyy ne güzel bi yazı valla ben bugün çok umutluyum eşimin sonucundan olsa gerek inşallah oluur en kısa zamanda

kızlar, ben pkoluyum. progestan kullanıcam. gebe kalmam kolaylaşır mı? biliyor musunuz ki? hı? :)

Son düzenleme:
ayyy ne güzel bi yazı valla ben bugün çok umutluyum eşimin sonucundan olsa gerek inşallah oluur en kısa zamanda

oohh diye bi derin nefes çekmişsindir canım benim inşllh seninkide temiz çıkcak gelcek bebeğin inançımızı ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz çatır çatır doğuracağızzz inşllhhhh :dance:

kızlar, ben pkoluyum. progestan kullanıcam. gebe kalmam kolaylaşır mı? biliyor musunuz ki? hı? :)

canım bende pkoluyum ama daha tedaviye başlamadım ama doktorum bana klomen verdi yumurta geliştirici daha sonrada çatlama iğnesi yapılcak ama bu tedaviye başlamam için normal adet olmam gerek oda olmuyor işte canım doktorun sana progestanı ne amaçla verdi yumurta geliştirmek için mi

oohh diye bi derin nefes çekmişsindir canım benim inşllh seninkide temiz çıkcak gelcek bebeğin inançımızı ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz çatır çatır doğuracağızzz inşllhhhh :dance:

evet yaa uzun süredir ilk dea derin bi nefes aldım ve rahatça uyudum çok korkmuştum düşük sebebi sağlıksız spermi diye am çok şükür değilmiş demekki gerçekten hamile olduğumu bilmediğim için çok ağır işler yapmıştım ondan oldu o zaman inşallah başka neden değildir ama bende bu neden kuvvetli geliyo bana evet inşallah çatır çatır doğurucaz herkese inat aaa bide ikiz oluyo mu eskiden istemezdim ama şimdi tek olsunda ikiz olsun diyorum birine ben bakarım birine eşim :))) valla söylemesi bile çok hoş insanın içi kıpır kıpr ediyo

dikkat et canım ağır işler yapma ne olur ne olmaz bak yeniden hamile kalırsın bilemezsin ne zamn olur o yüzden dikkat etmek gerekiyo inşllhhh canımmm bizede nasip olurda çifter çifteeeerrrr doğururuuuuzzzz bu arada pko polikistikover adında yumurtalarda olan bi hastalık yumurtalar gelişiyor ama çatlamadan kiste dönüşüyor buda yumurtalıklarda küçük küçük kistler oluşmasına sebep oluyor pek iç açıcı bi hastalık değil o yüzden rabbim kimseye böyle bi dert vermesin :Saruboceq:

bu hamileliğini kolaylaştırır dedi bana ama benim içime sinmedi hiç, yeniden doktora gidicem.

bu hamileliğini kolaylaştırır dedi bana ama benim içime sinmedi hiç, yeniden doktora gidicem.

canım senin şikayetin neydi pkodan dolayı fazla kanamaların mı oluyor bende fazla kanama oluyodu 1 ay sürüyodu sebepsiz kanama şimdide şubattan beri hapla adet oluyorum canım netten araştırdım bu ilaç düşük tehlikesinde adet düzenlemek ve hamileliği kolaylaştırmak amacıyla kullanılıyor ama ben doktoruma gebelik istediğimi söyledim ve bu tedaviye başlıyacak belki doktorun ilk başta bu ilaçı denemek istedi hamile kalman için eğer hamile kalmazsan çatlama iğnesine geçebilir eğer içine sinmediyse başka bi doktora daha git canım valla ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

ıyi geceler kızlaaaar!..Pkolu arkadaşlar umutlarınızı hiç yitirmeyin Dün tanıdığım pkolu bir tanıdığımın hamile olduğu haberi aldım. Pkonun hamile kalmasına engel olmayacağını düşünüyordu ve hakikaten istediği zaman hamile kaldı. Hani derler ya başarmanın yarısı inanmaktır. Hayırlısı ile hepimiz güzel haberleri vereceğiz inşaallah. Topiğimizin hamiş sayısı en kısa zamanda çoğalır dilekleriyle hepinizi öpüyorum... opuyorumnanaktan

canım ALLAH yardıcınız olsun pkoyuda açıklamışsın sağol ama oncalodi yazmış ümidinizi kesmeyin biraz zaman ve sabır ister ama imkansız değilmiş bakın hamile kalan varmış inşallah doktoru takip edin hemencik olur inşallah
valla ağır işler yapmayım diyorum ama o kadar çok misafir geliyoki bide valla hiç yardım etmiyolar yatak yorgan yemek hepsi üstüme hamileliğimden önce böyyleydi düşük yaptım hala öyle bi gelmeden önce yapıyorum bide gittiklerinde nevresimleri yıkamak evi temizlemek ev altüst oluyo ama siz çok dikkat edin bilion mu ben bebişime hamileyken kanepe koltuk çektim halıları tek başıma gücüm yetmeye yetmeye balkondan çırptım kesin bebişim ondan düştü bide acayip derecede stresliydim kimse bana yardım etmiyo diye eşimle tartıştım eşim beni itekledi filan çok zor bi hamilelik geçirdim tabii bebeğim dayanamadı bunlara ama akıllandım artık çok şükür eşimde artık hak verdi bana şimdi iyi davranıyo misafir gelince yardım edeyim diyo en azından etmesede

Canım zor bir dönem geçmişsin. Hamileyken birşey olmaz dememek gerekiyor demek ki. Bende uyarılarını dikkate alıcam. Aslında düşecekse eğer ayaklarını yukarı kaldırıp sürekli yatsan bile düşermiş. Ama yinede dikkatli olmak gerekli. Sende hiç üzme kendini. Tek başına sen hatalı değilsin. Anlayışlı olması gereken bir zamanda eşinin seni iteklemesine diyecek birşey bulamıyorum. Sonradan hiç üzülmedi mi? Bu dönemde kadınların daha çok ilgiye ihtiyacı oluyormuş. Sonuçta onların çocuklarını taşıyoruz değil mi? En iyisi geçmişe perde çekip önüne bakmak. Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda inşaallah...

evet canımyaa bebişimin ömrü yokmuş yoksa bazıları bebek düşsün diye neler yapar düşmez onun gibi
yaa canım eşim beni itekledi ama daha hiç bilmiyoduk hamile olduğumu gerçi olmasamda yapmaması gerekiyo da zaten eğer hamileliğimi bilip yapsaydı affetmezdim heralde onu
eşim sonra çoooook üzüldü kendini çoook suçladı baktım psikolojisi bozulucak çünkü herkesebenim yüzümden diyodu artık üzülmesin diye bebişimizin ömrü yokmuş olsaydı bunlara rağmen düşmezdi dedim herşeye rağmen hatalarını anladı daha çok kıymet verir oldu bana aslında varmış bunada bi hayr yoksa eşim başkalarının beni kullanmak istediğini görmeyecekti
ALLAH herkese hayırla bebğine kavuştursun istiyasan bebiş senide tez azamnda kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…