herkese selammm!!
sınavlarla boğuşuyorum böyle arada bir uğruyorum işte...nasılsınız iyisiniz işallaaaahhh????
benim adetim bugün bitti bakalım hayırlısı bu ay..
bide sayfalar önce yazılmış ama söylemeden geçemeyeceğim...genital bölgeye viks miks saakııın hiçbişey sürmeyin lüüütfen hertarafta yazıyor, söyleniyor bizler bilinçli insanlarız (en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum) çok hassas bir bölge su bile zarar verebiliyor bebek isterken sağlığımızdan olmayalım..herşeyin bilimsel yolu var. biliyorum umut insana herşeyi yaptırır ama lütfen biraz daha araştırıp okuyup bilinçli bişeyler yapalım...annelerimiz anneannelerimiz çok güzel şeyler biliyorlar ama bu konuda kocakarı ilaçları pek faydalı değil...önce sağlık :)))
mannikcim bende öğretmenim ama ve şubat gibi olsun istiyodum doğum (yer değiştirelim:))))) şubatta olursa raporla 2. dönemi kapatıp bebeğime 7 ay kendim bakabiliyorum..ben öncesini pek düşünmüyorum dilerim ihtiyacım kalmaz, yani sağlık sorunum olmaz da doğumdan 3 hafta önce izin alırım. doğum öncesi 8 haftanın 3 ünü alıp 5 ini sonraya atmayı düşünüyorum sağlığım elverirse...bebişimi ne kadar kendim büyütebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum...bu arada senin adına çok mutlu oldum ben...biraz bebekle ilgili araştırma yap içinde nasıl geliştiğini gör bak nasıl heyecanlanıp biran önce gelsin istiyorsun...dilerim sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına zemuszemus
aslında haklısın canım vikis kullanmak pek mantıklı değil ama duyunca çok şaşırdım hemen paylaşmak istedim. aslında hsg den sonra da haman gebe kalanlar oluyormuş hatta dr umuz da öle demişti ama her insanda farklı benm olmadı iştee bende duyduğuma artık acaba demeye başladımeyvahedigeldismile