• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hım hesaplamammıştım ben canım ....evet çalışıyosan ayarlaman lazım zor olur yoksa sonra

senin yaş kaç sena 1 yıllıkmı evliydin sende biriylemi karıştırdım yoksa:S

slm kızlarrrr hamiş adaylarımız çoğalmış hamişimiz var bir tane daha ooohhh ne güzel bugün 3. gün benimde hala adet olmadım eğer işte erken çıkarsam aczaneden alcam bakalım test pek umudum yok bu ayda ama ayyy heycanlandım daha şimdiden :)) dua edin kızlaaaarrrr çift çizgi çıksın :Saruboceq:

slm kızlarrrr hamiş adaylarımız çoğalmış hamişimiz var bir tane daha ooohhh ne güzel bugün 3. gün benimde hala adet olmadım eğer işte erken çıkarsam aczaneden alcam bakalım test pek umudum yok bu ayda ama ayyy heycanlandım daha şimdiden :)) dua edin kızlaaaarrrr çift çizgi çıksın :Saruboceq:

inş çift çizgiyi görürsün cnm.benimkide beni tam 5 gün bekletip heyecanlandırdı.umarım seninki bebektir.

inş. hamilesindir cnm hamileliği erken tespit eden testlerden dene istersen adetten 7 gün önce çıkıyomuşş internetten baktım ben ben bile heyecanlandım çabuk yap ve sonucunu söyle bizede cnm:):teselli:

birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam o zamanda çift çizgiyi görürsem doktora gidicem. cesartim gelmedi hala gerçekle yüzleşmeye sanırım.Bu arada gezgin sen hamilelik düşüyormusun?

canım senin adına o kadar çok mutlu oldum ki. zaten planlamaya kalksan olmuyor. en güzeli böylesi sürpriz olacak. eminim her anne gibi sanada annelik çok yakışacak ve onun pamuk ellerini eline aldığında ne kadar doğru bir karar verdiğine inanacaksın. Allah kucağında göstersin. Bi deeee bizlere de göstersinalkisalkisalkis

kızlar bu arada benimde 4 günüm kaldı reglye. benim içinde dua edin. belirtileri soruyorsanız regly olacakmışım gibi içimde şişkinlik var bide birkaç gün önce göğüslerim felaket ağrımaya başladı bi deeee kasıklarımda batmalar var. ne olduğunu anlayamadım ama artık hayırlısı. iyi akşamlar öpüldünüzzz
bu arada dayanamayıp hafta sonu test yaptırırsam size yazarım. Allah herkesin kucağına bir melek versin..

teşekkürler kızlar umut dolu sözleriniz için.Sultansena bende öğretmenim bende planlı olsun istiyordum mart annesi olayım diyordum ama benm Sat böyle denk geldi şubat başı olucak sanırım.İznimde ara tatilde kaynayıp gidicek:(

herkese selammm!!

sınavlarla boğuşuyorum böyle arada bir uğruyorum işte...nasılsınız iyisiniz işallaaaahhh????

benim adetim bugün bitti bakalım hayırlısı bu ay..

bide sayfalar önce yazılmış ama söylemeden geçemeyeceğim...genital bölgeye viks miks saakııın hiçbişey sürmeyin lüüütfen hertarafta yazıyor, söyleniyor bizler bilinçli insanlarız (en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum) çok hassas bir bölge su bile zarar verebiliyor bebek isterken sağlığımızdan olmayalım..herşeyin bilimsel yolu var. biliyorum umut insana herşeyi yaptırır ama lütfen biraz daha araştırıp okuyup bilinçli bişeyler yapalım...annelerimiz anneannelerimiz çok güzel şeyler biliyorlar ama bu konuda kocakarı ilaçları pek faydalı değil...önce sağlık :)))

mannikcim bende öğretmenim ama ve şubat gibi olsun istiyodum doğum (yer değiştirelim:))))) şubatta olursa raporla 2. dönemi kapatıp bebeğime 7 ay kendim bakabiliyorum..ben öncesini pek düşünmüyorum dilerim ihtiyacım kalmaz, yani sağlık sorunum olmaz da doğumdan 3 hafta önce izin alırım. doğum öncesi 8 haftanın 3 ünü alıp 5 ini sonraya atmayı düşünüyorum sağlığım elverirse...bebişimi ne kadar kendim büyütebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum...bu arada senin adına çok mutlu oldum ben...biraz bebekle ilgili araştırma yap içinde nasıl geliştiğini gör bak nasıl heyecanlanıp biran önce gelsin istiyorsun...dilerim sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına zemuszemus

kızlar bu arada benimde 4 günüm kaldı reglye. benim içinde dua edin. belirtileri soruyorsanız regly olacakmışım gibi içimde şişkinlik var bide birkaç gün önce göğüslerim felaket ağrımaya başladı bi deeee kasıklarımda batmalar var. ne olduğunu anlayamadım ama artık hayırlısı. iyi akşamlar öpüldünüzzz
bu arada dayanamayıp hafta sonu test yaptırırsam size yazarım. Allah herkesin kucağına bir melek versin..[/Q hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inş. güzel bi haberle dönersin yanımıza:teselli:

Ah canım ya anlıyorum seni,bende ayrı kaldım ve o dönemlerim benimde böyle geçmişti...
inşallah bebişin seninledir de sıkıntın azalır,yerini mutluluk alır... :Saruboceq:

inşallah canım Allahım bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almak nasip etsin:Saruboceq:

Back