Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlr erken daha bılıyorum ama duramıyorum sol alt kasıgımda hafıf batmalar oluyo sımdı farkettım
ıstahım acıldı delı gbı yemek yemek ıstıyorum sımdıde hafıf uyku halı var

yardımcı olabılırmısınız

canım bu belirtiler adet önceside görülebliyor. Hamilelik belirtiside olabilir. Bende bu ay bu belirtilerin hepsi vardı. Üstelik adetimde 5 gün gecikmişti. Bu ay korunmuştuk ama yinede acaba mı dedim. Akşam regl oldum. O nedenle ayırt etmek biraz zor. Test yapsana tatlım. İnşaallah hamişsindir. İyi haberlerini merakla bekliyoruz.

yok bıtanem cıkmazkı daha neyse bekleyım adet gunun kadar ınsallah hamıslıkdendır sogan suyu yaptımya umıtlenıyorum ıste sao tatlım cvbın ıcın

inşllh canım meleğinin belirtileridir bunlar ama senide umutlandırmak istemiyorum sonra üzülmeni istemiyorum canım benim ama inşllh bebişin gelmiştir :Saruboceq: sağon kürünüde bırakırsan iyi olur canım ne olur ne olmaz sen tedbirini al opuyorumnanaktan

evt canım haklısın ne olur ne olmaz bı arkadasım eskılerın sogan suyuyla dusuk yaptıgını soledı korktum bıraktım yapmıcam artık yapacagım kadar yaptım zaten artık olmussa olmustur yanı adetten sonra 10 gun cok sık ılışkıye grık cunku esımle

evet canım iyi yaparsın ne olur ne olmaz inşllh tutunuyordur bebişin sana hayırlısı bakalım :Saruboceq:

kızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...
canım tebrik ederim çok sevindim allah sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip etsin.inş hepimize nasip olur böyle müjdeli haber vermek

gözdecim çok sevindim senin adına bak nasıl mutsuzdun herşey değişti demi.inş devamı gelir mutluluğunun..

gözdecim çok sevindim senin adına bak nasıl mutsuzdun herşey değişti demi.inş devamı gelir mutluluğunun..[/QUOTE]

evet canım çok mutlu oldum valla inşllh daha iyiye gider sen neler yaptın canım nasılsın opuyorumnanaktan

günaydınnnn herkese dün akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm (bilinçaltımın bi oyunu galiba) daha yeni hamileydim doktora gittim bebeğin tutunması için 5 tane iğne rahmıme fışkırttılar (bunu yaparken bende içimden ben bunu kk da hiç okumamıştım dıye düşünüyorumhihoyyyt ) bu yapılırken kendimi öyle bi kastım ki sabah kalktığımda hala ağrıyordu birde bu işlemi asistanlara yaptırdığı için doktora çok kızdımkötükedihüso

canım güzel bir rüya tabi o 5 tane iğne hariç hayra yoralım bakalım opuyorumnanaktan

gözdecim çok sevindim senin adına bak nasıl mutsuzdun herşey değişti demi.inş devamı gelir mutluluğunun..

evet canım çok mutlu oldum valla inşllh daha iyiye gider sen neler yaptın canım nasılsın opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sorma canım ya olmadım hala ama test yapmayada korkuyorum bekleyebilirsem beklicem pazartesiye kadar çıkmazsa üzülürüm.testi aldım duruyo öyle.hayırlısı artık..

evet canım çok mutlu oldum valla inşllh daha iyiye gider sen neler yaptın canım nasılsın opuyorumnanaktan

sorma canım ya olmadım hala ama test yapmayada korkuyorum bekleyebilirsem beklicem pazartesiye kadar çıkmazsa üzülürüm.testi aldım duruyo öyle.hayırlısı artık..[/QUOTE]

bekle canım pazartesiye kadar hayırlısı artık ama negatif çıkarsada çıkmaz inşllh üzülmek yok dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…