Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım İnşaallah tez zamanda hamile kalırsın. Ayrıca yüreğini ferah tut korunmasaydında olmayacaksa olmayacaktı zaten. Buna bağlayıpta hiç üzme kendini. Çünkü Allah'ın nasip etmesine bağlı bir şey bu. Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldırda korunuyoruz. Bu ay korunmayı bırakıcaz. Çevremde 3-5 yıl üstelik doğum kontrol hapıyla korunan tanıdıklarım var hepside hamile kaldılar. Arkadaşımda uzun süre korunmasına rağmen ilk ayında hamile kaldı. Şimdi Allah banada nasip etmesse eğer çevremdekiler bak korundunda olmadı diye bir sürü yorum yapacaklar. Ama ben ve eşim kendi adımıza kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyoruz. Korunurken de hamile kalan bir sürü insan var. Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın. Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder İnşaallahopuyorumnanaktan
MERHABALAR BENDE YANİ KATILDIM ARANIZA BU 2. AY ÇOCUK İSTİYORUM BEN DAHA 1 YILLIK EVLİYİM Bİ SORUNUMDA YOK AMA ZAMAN GEÇMİYO BİDE RAHAT EDELİM BİRAZ DİYİP ERTELEDİM BEN ÇOK UMARIM HEPİMİZ BU YAZ HAMİLE KALIRIZ :Saruboceq:
HOŞBULDUK HEPİMİZ BİRBİRİMİZE UĞURLU GELİRİZ VE BURDA MÜJDEYİ VERİRİZ İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5
canım İnşaallah tez zamanda hamile kalırsın. Ayrıca yüreğini ferah tut korunmasaydında olmayacaksa olmayacaktı zaten. Buna bağlayıpta hiç üzme kendini. Çünkü Allah'ın nasip etmesine bağlı bir şey bu. Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldırda korunuyoruz. Bu ay korunmayı bırakıcaz. Çevremde 3-5 yıl üstelik doğum kontrol hapıyla korunan tanıdıklarım var hepside hamile kaldılar. Arkadaşımda uzun süre korunmasına rağmen ilk ayında hamile kaldı. Şimdi Allah banada nasip etmesse eğer çevremdekiler bak korundunda olmadı diye bir sürü yorum yapacaklar. Ama ben ve eşim kendi adımıza kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyoruz. Korunurken de hamile kalan bir sürü insan var. Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın. Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder İnşaallahopuyorumnanaktan
merhaba beni de alın aranıza!!! biz de bu ay denemelere başladık. en son mayıs 15te hastalandım. dün çalışmalara başladık :) sizce ayın kaçına kadar denemeliyiz? bir de ilk denemesinde sonuca ulasanlar varsa bize moral verseler ne güzel olur !!
merhaba beni de alın aranıza!!! biz de bu ay denemelere başladık. en son mayıs 15te hastalandım. dün çalışmalara başladık :) sizce ayın kaçına kadar denemeliyiz? bir de ilk denemesinde sonuca ulasanlar varsa bize moral verseler ne güzel olur !!
bende sizin gibi düşünüyorum temmuzda 3yıl olacak evleneli doğudaydık şimdiye kadar hep bu yüzden erteledim herkes ne zamana kadar bekliceksin hadi demekten bıkmadı ben cevap vermekten bıkmıştımalsanaalsanasmile sanki orda cocuk yapsam gelıp bakacaklardısona olmaz pişman olursun diyenlerede Allahım istediği zamanda verir diyorum sonucta korunupta hamile kalan hiç korunmadan hamile kalamayan o kadar çok insan var ki...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
slm arkadaşlar bende eşime spermiyogam yaptırdım daha sonucu gostermedik çok merak ediyorum
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.Kuzenimide bu şekilde korkuttular ve o 3 aylık evliyken ilk denemesinde hamile kaldı. Evliliğe alışmadan çocuk oda kolay olmuyor. Bence hazır olmakta çok önemli. Son zamanlara kadar hiç hazır hissetmiyordum kendimi ama demek zamanı gelmiş ki artık çok istiyorum anne olmayı. Demekki bu zamana kadar beklemem gerekiyormuş. Herşeyde bir hayır vardır değil mi? Hep dua ediyorum ne zaman bizim için hayırlısı olcaksa o zaman hamile kalayım diye. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
kızlar siz yorumlayabilirmisiniz bilginiz varmı acaba
bebeği yeni düşünen arkadaşlarımıza lütfen folik asiti önerelim biçoğu bunu bilmiyo bende bu kişilerden biriydim takii bebeğimi kaybedene dek bebğimi kaybedince öğrendim lütfen paylaşalım önemli bişi bu