Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz karışık durumlar canım martta bıraktım ama eşimle aynı yerde değiliz ozamandan beri 2kez yanyana gelebildik
12 gun sonraydı canım inş olur
inşallah fazla bekletmeden gelir..
amin canım inşllh rabbim eşinin gönlüne göre versin ikiz varsa sende de olma olasılığı var benim halamın kızı ikiz bebek doğurdu anneanneside ikiz bebek doğurmuş benimde babaannem olur genetik işte ama işte doğum nasıl olur bilemem ama rabbim ona görede kolaylığını verir hiç endişelenme canım zemuszemus
amin inş.Allhım isteyip dileyen herkese versin:Saruboceq:
Amiiinn canım,evet öyle,her zorlugun ardında bir kolaylık vardır elbette...
Ama işte insan ilk bebek için endişeleniyor sadece,aslında olsa bende çok sevinirim eminim,sadece korkum doğum olur,o kadar... Alışması zor olmaz Allahın izniyle...
Yeter ki hayırlı olan olsun... Ondan gelen her rızka razıyız inşallaah... Rabbim hepimize hayırlı olanı versinnnopuyorumnanaktan[/QU
ne benım ne de eşimin aılesınde var ıkız ama bende hep düşünmüşümdür olsa nasıl olur dıye taki yakın zamanda üçüzü olan bı arkadaşla tanışana kadar. ne yalan soylıyeyım o zaman Allahım teker teker ver diye dua ettim
Amin canım...Senin içinde duacıyım,hadi hayırlısı,güzel haberleri bekliyoruzopuyorumnanaktan
çok sagol cnm ya Allahım kımseyı bekletmesın
ne benım ne de eşimin aılesınde var ıkız ama bende hep düşünmüşümdür olsa nasıl olur dıye taki yakın zamanda üçüzü olan bı arkadaşla tanışana kadar. ne yalan soylıyeyım o zaman Allahım teker teker ver diye dua ettim
slm günaydınlar haziranda hamile kalmak isteyenlerden biride bnm :)
gunaydın kızlar
inşllh canım kavuşursun bebeğine regli tarihini yazarsan canım senide listeye ekleyeyim istersen zemuszemus
bu ay korunuyoruz canım reqlim 5 haziran kızım olsun istiyorum çin takvimine baktım haziranı kız gösteriyor onun için haziranda hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize saqlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin :Saruboceq:
taamam canım rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq: