• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

biraz karışık durumlar canım martta bıraktım ama eşimle aynı yerde değiliz ozamandan beri 2kez yanyana gelebildik:(

anladım inşallah en kısa zamanda olur,yanlış anlama ama hani beklemek zor demişsin onun için soruyorum son birlikteliğiniz adetinden kaç gün sonraydı bilirsin 10 14 günler çok önemli bebek olma şansı çok yüksek,hani o ghünlere denk geldiyse şansın çok yüksek olabilir

amin canım inşllh rabbim eşinin gönlüne göre versin ikiz varsa sende de olma olasılığı var benim halamın kızı ikiz bebek doğurdu anneanneside ikiz bebek doğurmuş benimde babaannem olur genetik işte ama işte doğum nasıl olur bilemem ama rabbim ona görede kolaylığını verir hiç endişelenme canım zemuszemus

Amiiinn canım,evet öyle,her zorlugun ardında bir kolaylık vardır elbette...
Ama işte insan ilk bebek için endişeleniyor sadece,aslında olsa bende çok sevinirim eminim,sadece korkum doğum olur,o kadar... Alışması zor olmaz Allahın izniyle...
Yeter ki hayırlı olan olsun... Ondan gelen her rızka razıyız inşallaah... Rabbim hepimize hayırlı olanı versinnnopuyorumnanaktan

Amiiinn canım,evet öyle,her zorlugun ardında bir kolaylık vardır elbette...
Ama işte insan ilk bebek için endişeleniyor sadece,aslında olsa bende çok sevinirim eminim,sadece korkum doğum olur,o kadar... Alışması zor olmaz Allahın izniyle...
Yeter ki hayırlı olan olsun... Ondan gelen her rızka razıyız inşallaah... Rabbim hepimize hayırlı olanı versinnnopuyorumnanaktan
[/QU
ne benım ne de eşimin aılesınde var ıkız ama bende hep düşünmüşümdür olsa nasıl olur dıye taki yakın zamanda üçüzü olan bı arkadaşla tanışana kadar. ne yalan soylıyeyım o zaman Allahım teker teker ver diye dua ettim

ne benım ne de eşimin aılesınde var ıkız ama bende hep düşünmüşümdür olsa nasıl olur dıye taki yakın zamanda üçüzü olan bı arkadaşla tanışana kadar. ne yalan soylıyeyım o zaman Allahım teker teker ver diye dua ettim

Ya evet birisini gördüğümde bende garip oluyorm,gözlerini kırpamıyorlar....
Hele ikisi birden ağlasa bilmem halimiz nasıl olur boshayallersmile
Valla Rabbim hayırlısını versin...Birşey diyemedim şimdi :1ninca:

günaaaayyyydııınnn kızlaaaaarrrrr hihoyyyt yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlarrrrr

inşllh canım kavuşursun bebeğine regli tarihini yazarsan canım senide listeye ekleyeyim istersen zemuszemus

bu ay korunuyoruz canım reqlim 5 haziran kızım olsun istiyorum çin takvimine baktım haziranı kız gösteriyor onun için haziranda hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize saqlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin :Saruboceq:

bu ay korunuyoruz canım reqlim 5 haziran kızım olsun istiyorum çin takvimine baktım haziranı kız gösteriyor onun için haziranda hamile kalmak istiyorum Rabbim hepimize saqlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin :Saruboceq:

taamam canım rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

Back