hayırlı olsun gözdecim çok güzel haberler.....
sağol canım senin verdiğin haber kadar güzel olmasada iyiye gidiyorum bakalım inşllh ogüzel haberi bizlerde veririz canım belirtilerin nelerdi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun gözdecim çok güzel haberler.....
kızlaarrrr bugün doktorumdan hormn testlerinin sonuçlarını öğrendim gayet güzel dedi gebelik yok dedi biliyodum zatenguatr erkeklk hormonunda filan bi sorun yok bide yumurtlama için i zamndasın dedi sanırım progestornum yükselmiş biraz oda yumurtlayacğımı gösteriyo ayy nasıl sevindim uzun zamndır yumurtlayamıyordum inşllh yumurtlyacağım kötü haber alcağımı düşünmüştüm doktorumdan ama bana çok güzel haberler verdiiii çççoooookkk mutluyum yaaa hihoyyyt
kızlaarrrr bugün doktorumdan hormn testlerinin sonuçlarını öğrendim gayet güzel dedi gebelik yok dedi biliyodum zatenguatr erkeklk hormonunda filan bi sorun yok bide yumurtlama için i zamndasın dedi sanırım progestornum yükselmiş biraz oda yumurtlayacğımı gösteriyo ayy nasıl sevindim uzun zamndır yumurtlayamıyordum inşllh yumurtlyacağım kötü haber alcağımı düşünmüştüm doktorumdan ama bana çok güzel haberler verdiiii çççoooookkk mutluyum yaaa hihoyyyt
sağol canım senin verdiğin haber kadar güzel olmasada iyiye gidiyorum bakalım inşllh ogüzel haberi bizlerde veririz canım belirtilerin nelerdi canım
Süper bir haber canım. Belki bu ay o aydır. Güzel haberlerini bekliyoruz.:dance:
Çok güzel haberler bunlar canım,Rabbim bebişinide en kısa zamanda sana versinnopuyorumnanaktan
kızlar ben bunda da hep ilk gebeliğimde olanları bekledim..o yüzden de ümitlenememiştim..ilkinde göğüslerime dokunamıyordum hiç hem de adetime daha 10 gün falan varken...midemde hafif bi bulantı oluyodu...erken dönemde kaybettim zaten..
bunda da göğüslerimde adet zamanındaki kadar bile acı yok...ama gün boyu midem bulanıyor 1 haftadır falan...bi de belim çok fena kırılacak gibi..aslında hem bel hem mide problemim zaten vardı...daha da arttı...onun dışında kasıklarımda bi gerginlik var ve hala adet olacakmış gibi sancım var...bi de yüzümde sivilce doldu tesadüf mü bilmiyorum tabi ama...
böyle kızlar..bu sefer az belirti yaşadım...inşallah doktora da gidip görürüm de rahatlarım....
öpcüklerrrr
bende 22 yaşındayım canım bende hep erken diye düşünüyodum bir bebeğe bakalbilirmiyim diye düşünüp duruyodum bende artık hemen olsun istiyorum hem genç anne olmak daha güzel beraber büyürüz :) eğer ALLAH nasip ederse bi dahaki yaza bebeğinle gidersin tatile ama oruca dayanabilirmisin bilemem endişelenme hele gelsin bebeğin düşünme bunları canım opuyorumnanaktan
rabbim hepimize verir inşllh o minik meleklerden bi akrabam beni rüyasında ikiz doğurduğumu görmüş ben ikisine birden nasıl bakcağım diye ağlıyormuşumhayırdır inşllh ya kendimide fazla ümitlendirmek istemiyorum aslında sonra sonuç negatif olunca üzülüyorum ya
amiiinnn.....Oy oyyy oyyy... Valla tam benlik bu kaydirigubbakcemile3 Eşim ikiz isteyip duruyor,Allahın takdiri tabi...Ama ben ilk bebek olacağı için korkuyorum açıkçası,2 tane bebiştenkaydirigubbakcemile3 Benim olma olasıgım var,annemin ikiz kardeşi var,doktor sende olmaz ama kızında olabilir demiş...Nasip... Rabbim hayırlı olanı hepimize versiiinnnopuyorumnanaktan
gözdecim benim tarihi yine değiştirmen gerekecek(( cigdem_k 28 Mayıs
eh umutlar da hazirana kaldı...
bana temmuzda olcak gibi geliyo bakalım hayırlısı....
bizde daha yeni başladık çalışmalara eşim geçen hafta yanımdaydı sadece çok merak ediyorum 6 haziran adet tarihiim test şimdiden yapsam çıkar mı acaba?
kime sorduğunuzu anlamadım ama bildiğm kadarıyla çıkmaz
öyle tecrübeli arkadaşlara sormuştum cevabın için teşekkürler:) Allahım kimseyi aratmasın ne zormuş böyle beklemesi:Saruboceq: