Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm günaydınlar haziranda hamile kalmak isteyenlerden biride bnm :)
gözde canım benide eklermisin listeye 25 haziran
kızlr erken daha bılıyorum ama duramıyorum sol alt kasıgımda hafıf batmalar oluyo sımdı farkettım
ıstahım acıldı delı gbı yemek yemek ıstıyorum sımdıde hafıf uyku halı var
yardımcı olabılırmısınız
kızlr erken daha bılıyorum ama duramıyorum sol alt kasıgımda hafıf batmalar oluyo sımdı farkettım
ıstahım acıldı delı gbı yemek yemek ıstıyorum sımdıde hafıf uyku halı var
yardımcı olabılırmısınız
inşllh canım meleğinin belirtileridir bunlar ama senide umutlandırmak istemiyorum sonra üzülmeni istemiyorum canım benim ama inşllh bebişin gelmiştir :Saruboceq: sağon kürünüde bırakırsan iyi olur canım ne olur ne olmaz sen tedbirini al opuyorumnanaktan
evt canım haklısın ne olur ne olmaz bı arkadasım eskılerın sogan suyuyla dusuk yaptıgını soledı korktum bıraktım yapmıcam artık yapacagım kadar yaptım zaten artık olmussa olmustur yanı adetten sonra 10 gun cok sık ılışkıye grık cunku esımle
canım tebrik ederim çok sevindim allah sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip etsin.inş hepimize nasip olur böyle müjdeli haber vermekkızlar benden müjde var...hamileyimmm....ama korkuyorum ..ilki düşmüştü...bişe olacak diye sevinemedim bile dooru dürüst...
kızlaarrrr bugün doktorumdan hormn testlerinin sonuçlarını öğrendim gayet güzel dedi gebelik yok dedi biliyodum zaten guatr erkeklk hormonunda filan bi sorun yok bide yumurtlama için i zamndasın dedi sanırım progestornum yükselmiş biraz oda yumurtlayacğımı gösteriyo ayy nasıl sevindim uzun zamndır yumurtlayamıyordum inşllh yumurtlyacağım kötü haber alcağımı düşünmüştüm doktorumdan ama bana çok güzel haberler verdiiii çççoooookkk mutluyum yaaa hihoyyyt
günaydınnnn herkese dün akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm (bilinçaltımın bi oyunu galiba) daha yeni hamileydim doktora gittim bebeğin tutunması için 5 tane iğne rahmıme fışkırttılar (bunu yaparken bende içimden ben bunu kk da hiç okumamıştım dıye düşünüyorumhihoyyyt ) bu yapılırken kendimi öyle bi kastım ki sabah kalktığımda hala ağrıyordu birde bu işlemi asistanlara yaptırdığı için doktora çok kızdımkötükedihüso
gözdecim çok sevindim senin adına bak nasıl mutsuzdun herşey değişti demi.inş devamı gelir mutluluğunun..
evet canım çok mutlu oldum valla inşllh daha iyiye gider sen neler yaptın canım nasılsın opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende hazziran temmuz istiyorum artık bebişimi
slm arkadaşlar bende hazziran temmuz istiyorum artık bebişimi
slm canım hoşgeldin aramıza inşllh kavuşursun bebeğine :Saruboceq: