gezgin cimm
ooo sen bayağı gezinmişsin türkiyelerde filan kızında gezdii oh ohh çok iyiii
eee sizde kocaman olmuşsunuzz büyütmüşsün kızını maş...
isim ne düşündünüz cnm
bu arada güzel dileklerin için çok tşkrler
evt artık oynamaya başladık çok şükürrr
Evet cANIM gezdim bol bol esimde geldi son gunler beraber tadini cikarip donduk elhamd...
Henuz isim bulamadik ya :26: O kadar cok var ki secemiyoruz yada karar veremiyoruz...
Kalicaz sanirim sap gibimm
Hayr olsun saglikla kolaylikla gelsinde insallah...
Simdi buyuk esya telasesi var besigi arabasi dolabi vs.. onlarida hallettikmi tmm...
Ama bu sira cok sabirsizim,dogmasini istiyorum hemen:26:
Rabbim sabir versin bna yaaa
oh ne güzzel cnm ya odada alıcaksınız
çok iyii inş. sağlıkla gelsin meleğin
bu arada ben bile bir an önce doğmasını istiyorum
sen hayli hayli istersin cnm yaa
günaydın kızlarr
bende git gide heyecanlanmaya başladım 26. haftadayız
kızım nasıl olucak kucağıma almayı kokusunu çok merak ediyorum doğrusu
cuma günü şeker yüklemesi yapılacak inş herşeyi iyidir
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
bide isim bulabilsek :86:
ayyy ne tatlıı telaşlar bunlar....
kızlaaarrrrrr :)
ben doğumumu yaptım.Darısı sizin başınıza. :)
25 şubat cuma günü sabah 7.30 da sezeryan ile kızımızı kucağımıza aldık. Rabbim inşallah sizlerede göstersin
ben doğumumu yaptım.Darısı sizin başınıza. :)
25 şubat cuma günü sabah 7.30 da sezeryan ile kızımızı kucağımıza aldık. Rabbim inşallah sizlerede göstersin
ben doğumumu yaptım.darısı sizin başınıza. :)
kızlaar uzun bir aradan sonra selamlaar,
biranda girince farkettim herkez ne kadar büyümüş kızlar çoğalmış ve zman hızla akmış..
Evet bizim doğumda yaklaştı hatta bir ara okadar yaklaştıki durdurduk..
33.haftada kasılmalarım başladı,ogün klinikte yattım serum yedim ve nidilat denen kasılma önleyici aldım 3 doz ve ilaç kullanmya başladım ve evde dinlenmeye geçtim..ardından 2 gün sonraki kontrolde tekrar çıktı kasılmalarım düzenli ve sıktı yine birkaç doz ilaç aldım ve 1 hafta boyunca sadece yatarak ilacı da artırarak geldik bugünlere..riskli süreyi atlattık çok şükür ilacı bıraktık artık bakalım ne zaman gelirse kayra bey bekliyoruz
Tabi belli olmuyor bizi panikletip bekletedebilir...şuan herşey normal gözüküyor umarım normal doğal doğum yaparım çok istiyorum çünkü...
Kızlaar çoğalmış demeek,bizim oğlan şanslı desenize
Herkes farkı dönemde olduğundan farkı heyecanlar yaşıyor öok güzel duygu gerçekten..
Ecegün doğurmuş bilee,maşallaah darısı hepimizin başına inş.
Bizimde bu panikle hazırlıklarımız bitti çok şükür artık oğluşu bekliyoruz..
Bu arada robot arada msj atıyor,ama henüz bebek haberi yok maleseef...topiğimizin nazar boncuğu oldu galiba,artık bıraktık diyor ama kısmet bu işleer,inş.en kısa zamanda gelir bebişi...
Bizden şimdilik bu kadar,merak etmeyin burası unutulmaaz
ben doğumumu yaptım.darısı sizin başınıza. :)
kızlaar uzun bir aradan sonra selamlaar,
biranda girince farkettim herkez ne kadar büyümüş kızlar çoğalmış ve zman hızla akmış..
evet bizim doğumda yaklaştı hatta bir ara okadar yaklaştıki durdurduk..
33.haftada kasılmalarım başladı,ogün klinikte yattım serum yedim ve nidilat denen kasılma önleyici aldım 3 doz ve ilaç kullanmya başladım ve evde dinlenmeye geçtim..ardından 2 gün sonraki kontrolde tekrar çıktı kasılmalarım düzenli ve sıktı yine birkaç doz ilaç aldım ve 1 hafta boyunca sadece yatarak ilacı da artırarak geldik bugünlere..riskli süreyi atlattık çok şükür ilacı bıraktık artık bakalım ne zaman gelirse Kayra Bey bekliyoruz
tabi belli olmuyor bizi panikletip bekletedebilir...şuan herşey normal gözüküyor umarım normal doğal doğum yaparım çok istiyorum çünkü...
kızlaar çoğalmış demeek,bizim oğlan şanslı desenize
herkes farkı dönemde olduğundan farkı heyecanlar yaşıyor öok güzel duygu gerçekten..
ecegün doğurmuş bilee,maşallaah darısı hepimizin başına inş.
bizimde bu panikle hazırlıklarımız bitti çok şükür artık oğluşu bekliyoruz..
bu arada robot arada msj atıyor,ama henüz bebek haberi yok maleseef...topiğimizin nazar boncuğu oldu galiba,artık bıraktık diyor ama kısmet bu işleer,inş.en kısa zamanda gelir bebişi...
bizden şimdilik bu kadar,merak etmeyin burası unutulmaaz
kızlar merhaba
ben nickimi değiştim tanıdınız umarım
bayansyma
landsarc------ cnm geçmiş olsun çok az bi zamanınız kalmışş hadi hayırlı haberlerle gel sağlıklaa
kayranı kucağına al inş..
Gezgin------- cnm seninde çok az kalmışş yaa ne güzell
sağlıkla al sende kucağına miniğinii
Yaman ---------sen nasılsın nasıl gidior senin ne kadarın kaldı:44:
Bu aradaaa robotun iyi olduğuna sevindim:80:
Inş. Rabbim hayırlısıyla onunda kucağını doldursun
beklemek çok zor
bizde büyüyoruz artık teyseleri
Isim bulamıyoruz şuanlık ciciler alınmaya devamm
bir ikii aya odasını yapıcağız inş. Son
3 buçuk ayım kaldı temmuz da alıcam kızımı kucağıma allahın izniyle
Kendinize iyi bakın görüşmewk üzere
hg cnm
minnoşlarımız büyüyor
bende 29+3 oldum bugün şükür herşeyimiz iyi gidiyor.rabbim hepimize sağlılı evlatlar versin bizide kolaycacık kurtarsın inşallahh
maşallah cnm
kocaman olmuşsunuz sizde :)
amin amin
bu arada KIZLAR:44::44:
eğer oda yaparsanız bebişinize
mutlaka fotosunu görmek istiyorum
banada fikir olur hem
bu aralar çocuk odası dekarasyonlarına taktım süreklii netten bakıyorum
birde sizlerinkine bakmak isterim
kk da bakıcam bebek odalarına ama aratıyorum çıkmıyor
birzamanlar bu topikte yazıp hamile kalanların hepsini tebrik ediyorum inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız.geçen sene bu zamanlar bende yazmıştım ve kızlar ben hala beklemedeyim rabbim daha fazla bekletmez inşallah en yakın zamanda yüzümü güldürür.hiçbir sorun yok çok şükür ama bekliyoruz kısmet işte hayırlısı olsun.dualarınızı bekliyorum.isteyen herkes tez zamanda güzel haberi alsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?