- 17 Mayıs 2010
- 4.358
- 9
- 158
selam kızlaaar
nihayet geldim dimii haklısınız uzun uzuuuun zamandır giremiyordum..hem evde netim gitmişti hemde vakitsizlikten işte..
ben 06.04.2011 tarihinde epidural normal doğumla oğlum Kayra'yı kucağıma aldım..taki ogünden itiberen başka bir hayat yaşıyorum ve çooooooooook mutluyumm..Allaahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları..tam 1 sene oldu ne çabuk geçti dimi kızlaar şimdi hepimizin kucağı doldu,inşallah bu sene de bekleyenler hemen dolsun..
oğlum şimdi tam 3 aylık oldu,çok hızlı geçti zaman çok şükür herşeyimiz yolunda benim kilolarım hariç
zor bir doğum oldu ama her anı her ağrısı herşeye değerdi,yapabilen herşese kesinlikle normal doğum diyorum ki ben 36 saat sancı çektim ona rağmen şiddetle öneriyorum..
Gezginim sende geçte olsa almışsın kızını kucağına,Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün inş.
nasıl gidiyor,alıştınmı?
şeymacım,sende daha yeni anne olmuşsun tickerdan gördüğüme göre 10 gün filan olmuş galiba,şu ara seni yorsa da inan hepsi bitecek ve sonra çok güzel günler yaşayacaksınız kızınlaa..senin kızını da Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş.
ben yine uğrayacağım tabi buraya,hepinizden güzel haberler almak dileğiyle,hoşçakaalııın,önce kendinize sonra bebişlere iyi bakıın
cnm bnmmmm çok sevindim iyi olduğuna çok merak etmiştik seni gezginle birliktee
oğlunda kocaman olmuş maşallah ne çabuk zaman geçiyor sahidenn
bende normal doğum yaptım benimde zor bir doğumum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim
kızımda bugün 16 günlük oldu şükürler olsun aramız iyi artık benii ufaktann dinliyoo
kucağıma alınca ağlaması duruyor süper bi duyguu
allah herkese nasip etsinnn
bir zamanlar olmuycak diye korkuyordum ama allah nasip etti şükürler olsunn
zor zamanlar geçirdim o yüzden rabbim aratmasın diyorum tüm olmayanlarada bu duyguyu yaşatsınn
bu aralar evim biraz kalabalık o nedenlee netee girmeye vaktim çok olmuyoo
olsadaa fazla kalamıyorum
hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
öpüyorum