• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

selam kızlaaar :3:
nihayet geldim dimii:1: haklısınız uzun uzuuuun zamandır giremiyordum..hem evde netim gitmişti hemde vakitsizlikten işte..
ben 06.04.2011 tarihinde epidural normal doğumla oğlum Kayra'yı kucağıma aldım..taki ogünden itiberen başka bir hayat yaşıyorum ve çooooooooook mutluyumm:62:..Allaahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları..tam 1 sene oldu ne çabuk geçti dimi kızlaar şimdi hepimizin kucağı doldu,inşallah bu sene de bekleyenler hemen dolsun..

oğlum şimdi tam 3 aylık oldu,çok hızlı geçti zaman çok şükür herşeyimiz yolunda benim kilolarım hariç :17:
zor bir doğum oldu ama her anı her ağrısı herşeye değerdi,yapabilen herşese kesinlikle normal doğum diyorum ki ben 36 saat sancı çektim ona rağmen şiddetle öneriyorum..

Gezginim sende geçte olsa almışsın kızını kucağına,Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün inş.
nasıl gidiyor,alıştınmı?

şeymacım,sende daha yeni anne olmuşsun tickerdan gördüğüme göre 10 gün filan olmuş galiba,şu ara seni yorsa da inan hepsi bitecek ve sonra çok güzel günler yaşayacaksınız kızınlaa..senin kızını da Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş.

ben yine uğrayacağım tabi buraya,hepinizden güzel haberler almak dileğiyle,hoşçakaalııın,önce kendinize sonra bebişlere iyi bakıın:emir_bebek:

cnm bnmmmm çok sevindim iyi olduğuna çok merak etmiştik seni gezginle birliktee

oğlunda kocaman olmuş maşallah ne çabuk zaman geçiyor sahidenn

bende normal doğum yaptım benimde zor bir doğumum oldu ama şükürler olsun şuan iyiyim

kızımda bugün 16 günlük oldu şükürler olsun aramız iyi artık benii ufaktann dinliyoo

kucağıma alınca ağlaması duruyor süper bi duyguu:69:

allah herkese nasip etsinnn

bir zamanlar olmuycak diye korkuyordum ama allah nasip etti şükürler olsunn

zor zamanlar geçirdim o yüzden rabbim aratmasın diyorum tüm olmayanlarada bu duyguyu yaşatsınn:16:

bu aralar evim biraz kalabalık o nedenlee netee girmeye vaktim çok olmuyoo

olsadaa fazla kalamıyorum

hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

öpüyorum:71:

Canlarimmmm...:71:

Landsarc,elhamdulillah gelmissin haber vermissin kendinde....
Inan cok merak etmistim haber alamayinca...
Coook sevindim bebisine kavustun sende,ikinizinda iyi olmasina binlerce sukur olsun....:69:

Ben elhamd alistim bebegime,oda bana alisti :69: Uyusa dayanamayip resimlerine bakiyorum,bu sira coook baglandim minigime,annelik bambaska bir duyguymus dimi...Elh... :69:

Seyma`da dogum yapmis senin yazindan sonra ogrendim,nasil sevindim anlatamam,herkez dualarinin kabulune sahit oldu elhamdulillah... Ne kadar sukretsek azdir bu nimet icin...

Miniklerimizi Rabbim korusun... Dikkat edin kendinize... Meryem`imle sizi optukk...:71: :69:

Canlarimmmm...:71:

Landsarc,elhamdulillah gelmissin haber vermissin kendinde....
Inan cok merak etmistim haber alamayinca...
Coook sevindim bebisine kavustun sende,ikinizinda iyi olmasina binlerce sukur olsun....:69:

Ben elhamd alistim bebegime,oda bana alisti :69: Uyusa dayanamayip resimlerine bakiyorum,bu sira coook baglandim minigime,annelik bambaska bir duyguymus dimi...Elh... :69:

Seyma`da dogum yapmis senin yazindan sonra ogrendim,nasil sevindim anlatamam,herkez dualarinin kabulune sahit oldu elhamdulillah... Ne kadar sukretsek azdir bu nimet icin...

Miniklerimizi Rabbim korusun... Dikkat edin kendinize... Meryem`imle sizi optukk...:71: :69:

evt cnm şükürler olsun nekadar şükretsek az

allahıma sonsuz şükürler olsunn

allah olmayan herkese bebiş nasip etsin kimseyii bu duyguya mahrum bırakmasınn

Her ay kovalıyorum bu ayları ama bakalım haziran uğurlu gelse bari.bat yakın ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Her ay kovalıyorum bu ayları ama bakalım haziran uğurlu gelse bari.bat yakın ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Hislerim yanıltmadı adet oldum şimdi bat haziran 15.inşallah kırmızılar teşrif etmez.

selam herkese hiç olmadı bu 3 ay içinde kalsak bari o_Oo_O
konu başlığına uygun olaraktan En Büyük KK

bu ikinci ayımız canım :KK33:
Yeniymişsin canım.hayırlısıyla rabbim çok bekletmesin inşallah.
Ben haziranda girdim bu işlere ocakta 12 haftalık düşüğüm oldu.2 aydır da yeniden istiyoruz.bu ay 32.gün yumurtladım galiba.bat haziran apnu temmuz başı gibi gözüküyor.senin bat yakın mı?

Yeniymişsin canım.hayırlısıyla rabbim çok bekletmesin inşallah.
Ben haziranda girdim bu işlere ocakta 12 haftalık düşüğüm oldu.2 aydır da yeniden istiyoruz.bu ay 32.gün yumurtladım galiba.bat haziran apnu temmuz başı gibi gözüküyor.senin bat yakın mı?

evet canımdaha çok yeniyiz ama uzun zaman bebek konusundagel gitlerimiz vardı erteledik falan.
3 yıllık evli olduk derken bebegimizi aramıza cagırıyoruz artık inşallah çok bekletmez.
geç mi yumurtluyosun cnaım benim bat 25 26 falan

rabbim inşallah sıkıntılı günleri unutturacak bebeğini gönderir canım sana.

evet canımdaha çok yeniyiz ama uzun zaman bebek konusundagel gitlerimiz vardı erteledik falan.
3 yıllık evli olduk derken bebegimizi aramıza cagırıyoruz artık inşallah çok bekletmez.
geç mi yumurtluyosun cnaım benim bat 25 26 falan
Kürtaj sonrası düzenim bayağı bi değişti.ovulasyon testi kullandım bu ay bakalım hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Kürtaj sonrası düzenim bayağı bi değişti.ovulasyon testi kullandım bu ay bakalım hakkımızda hayırlısı olsun artık.

aa doğru kürtaj sonrası öyle olabiliyormuş..
inşallah olmuştur gönlünde ki gibi olsun..

aa doğru kürtaj sonrası öyle olabiliyormuş..
inşallah olmuştur gönlünde ki gibi olsun..
Canım ne yaptın var mı gelişme?
Ben maalesef geçen ayı değerlendiremedim bayramdı..misafirdi..tatildi..
Şuan adet dönemindeyim.bat 17 ağustos.iniallah rabbim bu ay yÜzümüze güler.

Canım ne yaptın var mı gelişme?
Ben maalesef geçen ayı değerlendiremedim bayramdı..misafirdi..tatildi..
Şuan adet dönemindeyim.bat 17 ağustos.iniallah rabbim bu ay yÜzümüze güler.

inşallah canım bugün yarın bat günüm bakalım beklemedeyiz

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:
Korunmayan herkeain hamile olma şansı hep vardır.
yumurtlama haftanı biliyorsan az çok bat ı da bilirsin aslında.düşüğün kıçı içeride olur demişti bi arkadaş.düşükten 1-2 ay sonra hamile kalan çok.
Bana kalırsa test yapmak için en azından ağustoau bekle.şuan için varsa da çıkmayabilir.
Ben kürtaj olalı 6 ay oldu.5 aydır da istiyorum şimdilik olmadı.rabbim bu ay yüzümüze güler inşallah.

Back