• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar tekrardan mrhabalar.
bizim kız 75 günlük olduuuu :)
çok şükür şimdilik yolunda herşey. darısı bekleyen arkadaşlarımıza artık. bakıyorum da herkesın zamanı az kalmış ne heyecan vardır şimdi sizlerde. ah ahhhh bak özledım o günlerimi :))
bebek bakmakta ayrı bir güzellik tabikide. her geçen gün farklı bir hareket öğreniyor onu izlemek bile ayrı bır sevınç veriyor insana.
ne kadar güzelkı topiğimizi unutmuyoruz. herkesı allah kurtarsın şimdiden. hayırlı haberlerınızı bekliyoruuuzzz.:16::16::16:

slmmm..

Kızlar bende 4 mayıs'da normal dogumla kızımı kucagıma aldım elhamdulillah...:16::69::65:

Biraz gecikti kızım ama elhamd. sağ selim kavuştumm...

İkimizde iyiyiz teyzeleri,darısı diğer bekleyenlere inşallaah....:69:

kızlar tekrardan mrhabalar.
bizim kız 75 günlük olduuuu :)
çok şükür şimdilik yolunda herşey. darısı bekleyen arkadaşlarımıza artık. bakıyorum da herkesın zamanı az kalmış ne heyecan vardır şimdi sizlerde. ah ahhhh bak özledım o günlerimi :))
bebek bakmakta ayrı bir güzellik tabikide. her geçen gün farklı bir hareket öğreniyor onu izlemek bile ayrı bır sevınç veriyor insana.
ne kadar güzelkı topiğimizi unutmuyoruz. herkesı allah kurtarsın şimdiden. hayırlı haberlerınızı bekliyoruuuzzz.:16::16::16:

maş.. kızına cnm bnm yaa

bizde bekliyoruzz valla artık kızımı çoook çoooooooook özlediğimii hissediyorum

zaman geçicek inş..

30+5 günlük olduk bizde :)

slmmm..

Kızlar bende 4 mayıs'da normal dogumla kızımı kucagıma aldım elhamdulillah...:16::69::65:

cnm gözünaydın sağlıkla büyüt kızını inş.. :38:

rabbim hayırlı evlat etsin

güzel dualarınada amin diyorum cnm

nasıl geçti doğumun anlat bi ara müsait olunca

doğumda kaç kilon gitti cnm :71:

slmmm..

hadi bakalım gözün aydın canım. darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına.
eee anlatsana doğumun nasıl geçtı? kızın kaç kılo doğdu? sen nasılsın şimdi?
:61:

kızlar ben birşey sormak istiyorum şimdi bugün benim yumurtlama günüm sol kasığımda sancı var ve akıntım uzayan cinsten ben bu akşammı ilişkiye gireyim yoksa dünmü girmeliydim.
kusura bakmayın çok açık oldu ama her defasında yakalayamıyorum bu anı yakalamışkende kaçırmak istemiyorum

kızlar ben birşey sormak istiyorum şimdi bugün benim yumurtlama günüm sol kasığımda sancı var ve akıntım uzayan cinsten ben bu akşammı ilişkiye gireyim yoksa dünmü girmeliydim.
kusura bakmayın çok açık oldu ama her defasında yakalayamıyorum bu anı yakalamışkende kaçırmak istemiyorum

canım yumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyor, spermler ise 72 saat, yumurtlama gerçekleştikten en geç 24 saat içinde döllenme olmalı bunun için en ideali spermlerin yumurtlama olmadan önce malum yere ulaşmaları ve beklemeleri...bence gecikmeden ilişkiye gir... :78: bi dee...kasığındaki ağrıyı biraz tarif edebilir misin, benim yumurtlamama 1 hafta var, ara ara sancı giriyor çok hafif, acaba yumurta mı olgunlaşıyor yoksa kist mi var...geçmişte kist tedavisi gördüm tedirginim...

Çook teşekkür ederim canlarımmm :29:

Darısı diğer bekleyenlere inşallah...

Elhamdulillah bebeğimde bende iyiyiz.

Dogum hikayemi henüz paylaşamadım sitede,ama özet geçeyim azıcık :34:

Benim günüm bayagı geçtiği için bana suni vermek için çok diretti doktorum,hep erteledim belki kendi gelir diye,en son dayanamadık tmm dedik ve dediği günde gittik suni almak için,ama bu seferde tutturdu bu çocuk dogmaz kilolu,başı çıkmaz vs diyerek sezeryana ikna etmek için..:26:

Neye ugradıgımızı şaşırdık tabi,son ana kadar yokken birden çıkmasına...

Kabul etmeden ayrıldık hastaneden ama köpürdük,başka doktora gidip görünelim dedim bir gittim ki dogum başlamış meğer,açılmam varmış,resmen Rabbim o doktora cevap verdi elh...
O gün eve gönderildim sıcak suya girdim hilbe diye bir bitki kaynatıp içtim vs açılmam hızlandı gecesine elhamdulillah dogum yaptım...

Tabi 3 saate kadar suni sancı aldım,açılma hızlansın diye... O baya zorladı beni ama elh atlattık...

Sezeryanın köşesinden döndüm kısaca elh...

Atlattık çok şükür olumsuzlukları,şimdi darısı sizlere bekleyenler..:65::34:

Son düzenleme:
canım yumurta 12 ila 24 saat canlı kalabiliyor, spermler ise 72 saat, yumurtlama gerçekleştikten en geç 24 saat içinde döllenme olmalı bunun için en ideali spermlerin yumurtlama olmadan önce malum yere ulaşmaları ve beklemeleri...bence gecikmeden ilişkiye gir... :78: bi dee...kasığındaki ağrıyı biraz tarif edebilir misin, benim yumurtlamama 1 hafta var, ara ara sancı giriyor çok hafif, acaba yumurta mı olgunlaşıyor yoksa kist mi var...geçmişte kist tedavisi gördüm tedirginim...

öncelikle cevabın için teşekkürler canım.
ayın 18inde yani 3 gün önce ilişkiye girmiştim o zaman şansım yüksek bugünde ilişkiye girdim 25 dk yattım ayaklarımı dikerek inş tutar.
düzenli adet görüyorum 28 günde bir ama her defasında yumurtladığımı bu kadar hissedemiyorum kist yok bende bekarlığımdan beri hiç görülmedi sol kasığımda yürüken oynayan orda bi şişlik hissi varmış gibi birşey resmen çatlıyormuş gibi geriliyor kasığım.
allah hepimize nasip etsin inş.

Çook teşekkür ederim canlarımmm :29:

Darısı diğer bekleyenlere inşallah...

Elhamdulillah bebeğimde bende iyiyiz.

Dogum hikayemi henüz paylaşamadım sitede,ama özet geçeyim azıcık :34:

Benim günüm bayagı geçtiği için bana suni vermek için çok diretti doktorum,hep erteledim belki kendi gelir diye,en son dayanamadık tmm dedik ve dediği günde gittik suni almak için,ama bu seferde tutturdu bu çocuk dogmaz kilolu,başı çıkmaz vs diyerek sezeryana ikna etmek için..:26:

Neye ugradıgımızı şaşırdık tabi,son ana kadar yokken birden çıkmasına...

Kabul etmeden ayrıldık hastaneden ama köpürdük,başka doktora gidip görünelim dedim bir gittim ki dogum başlamış meğer,açılmam varmış,resmen Rabbim o doktora cevap verdi elh...
O gün eve gönderildim sıcak suya girdim hilbe diye bir bitki kaynatıp içtim vs açılmam hızlandı gecesine elhamdulillah dogum yaptım...

Tabi 3 saate kadar suni sancı aldım,açılma hızlansın diye... O baya zorladı beni ama elh atlattık...

Sezeryanın köşesinden döndüm kısaca elh...

Atlattık çok şükür olumsuzlukları,şimdi darısı sizlere bekleyenler..:65::34:

sevindim cnm normal olduğuna sırf para için neler yapıyor bu doktorlar yaa

:26:

bende normal epidural düşünüyorum gezginimm

şuanda normal görünüyorr

ama biraz tırsıyorumda tabii kızım bu ay sonu yada temmuzun ilk haftası geliyor allahın izni ile

dualarınızı esirgemeyin kızlar

Kizlar landsarc kontrol ediyorum hep hic girmemis uzun suredir,acaba durumu ne? Merak ediyorum onuda... :26:

bende merak ediyorum :44:

acabaa fırsatmı bulamadı nete girmeyee bebekten filann

aaaaah ne özendim size :(( bende artık hamile olsam da doğumu nasıl yapsam diye kara kara düşünsem :)))

hamilelerin duası kabul olurmuş.. dua edin nolluuur :)))

aaaaah ne özendim size :(( bende artık hamile olsam da doğumu nasıl yapsam diye kara kara düşünsem :)))

hamilelerin duası kabul olurmuş.. dua edin nolluuur :)))

bende bir zamanlar hamilelerden dua isterdim bende hamileyim artık rabbime şükürler olsun

allah sanada inş. hayırlı zamanda hayırlısıylaa hayırlı bir evlat nasip etsin cnmm

hep hayırlı zamanda olmasını dua et o gelicek zamanını biliyorr allahın izni ilee....:16:

sevindim cnm normal olduğuna sırf para için neler yapıyor bu doktorlar yaa

bende normal epidural düşünüyorum gezginimm

şuanda normal görünüyorr

ama biraz tırsıyorumda tabii kızım bu ay sonu yada temmuzun ilk haftası geliyor allahın izni ile

dualarınızı esirgemeyin kızlar

bende merak ediyorum :44:

acabaa fırsatmı bulamadı nete girmeyee bebekten filann

Canim sag selm kolayliklarla normal dogum yaparsin insallah...
Ben cok memnunum elhamd.sakin korkma sende olur mu,herseyi oluruna birak ben oyle yaptim heyecanla son ani dusundum dvamli ve cogu seyi atlatiyor insan oyle.
Doguma korkulacak gibi degil,yeterki sabret :34:

Senden de her zaman guzzel haberler bekliyoruz insallah...

Landsarc da insallah en kisa zamanda haberdar eder bizi... :26:

amin canım inşllh bi sorun yoktur ben bu gün progesteron testi yaptırcsm inşllh yüksek çıkar doktorum yumuyrtlamışsın der yada yumurtlıklarn yumurtlama düzeyine gelmiş der bunlrı duymayı çok istiyorum inşllh olumsuz bir şey olmaz Rabbim hepimize yardım etsin meleklerimiz gelsin :ecrin_bebek: :Saruboceq:

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsısım ve hep uyku halindeyim.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı .....

Canim sag selm kolayliklarla normal dogum yaparsin insallah...
Ben cok memnunum elhamd.sakin korkma sende olur mu,herseyi oluruna birak ben oyle yaptim heyecanla son ani dusundum dvamli ve cogu seyi atlatiyor insan oyle.
Doguma korkulacak gibi degil,yeterki sabret :34:

Senden de her zaman guzzel haberler bekliyoruz insallah...

Landsarc da insallah en kisa zamanda haberdar eder bizi... :26:

cnm bnm çok sağol

amin inş... hayırlısı olsun ne diyim allah büyük hepimizin yardımcısı olsun

inş. kısa zamanda bende size güzel haberler veririm cnm allahın izni ilee

:16:

yavru bebişini yerime öp annesi :38:

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsısım ve hep uyku halindeyim.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı .....

böyle kuruntular yaptığın zaman inadına olmuyo cnm sen oluruna bırakk yok yumurtlama testi vs...,,

hepsi boş şeyler allah ne zman ol derse ozaman oluyo inan :16::16::16::16:

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsısım ve hep uyku halindeyim.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı .....cevap bekliyorum arkadaşlar..

Kizlar landsarc kontrol ediyorum hep hic girmemis uzun suredir,acaba durumu ne? Merak ediyorum onuda... :26:

selam kızlaaar :3:
nihayet geldim dimii:1: haklısınız uzun uzuuuun zamandır giremiyordum..hem evde netim gitmişti hemde vakitsizlikten işte..
ben 06.04.2011 tarihinde epidural normal doğumla oğlum Kayra'yı kucağıma aldım..taki ogünden itiberen başka bir hayat yaşıyorum ve çooooooooook mutluyumm:62:..Allaahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları..tam 1 sene oldu ne çabuk geçti dimi kızlaar şimdi hepimizin kucağı doldu,inşallah bu sene de bekleyenler hemen dolsun..

oğlum şimdi tam 3 aylık oldu,çok hızlı geçti zaman çok şükür herşeyimiz yolunda benim kilolarım hariç :17:
zor bir doğum oldu ama her anı her ağrısı herşeye değerdi,yapabilen herşese kesinlikle normal doğum diyorum ki ben 36 saat sancı çektim ona rağmen şiddetle öneriyorum..

Gezginim sende geçte olsa almışsın kızını kucağına,Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün inş.
nasıl gidiyor,alıştınmı?

şeymacım,sende daha yeni anne olmuşsun tickerdan gördüğüme göre 10 gün filan olmuş galiba,şu ara seni yorsa da inan hepsi bitecek ve sonra çok güzel günler yaşayacaksınız kızınlaa..senin kızını da Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş.

ben yine uğrayacağım tabi buraya,hepinizden güzel haberler almak dileğiyle,hoşçakaalııın,önce kendinize sonra bebişlere iyi bakıın:emir_bebek:

Back