Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hem ne minik,mucizeden başka bişey değil gerçekten...düşünsenize fasulye kadarmış şuan ama kalbi,beyin hücreleri sindirim-solunum hepsi oluşuyor şuandaa...halbuki dışardan herşey normal görünüyor...:CüvCüv:

hemen bir yorum yapayım,bu hamilelik işi beni iyice bilime itti,devamlı bilimsel bişeyler okuyorum ve izliyorum
dün anne karnında belgeselinin dvdsi seyrettim daha önceden de syretmiştim ama şuan çok farklı tabii,orda bir kadında bir yumurta üretiliyor ve dölleniyor,aradan birkaç gün sonra tekrar bir yumurta üretiliyor ve oda dölleniyor...tabi çift yumurta ikizleri oluyor ama farklı zamanlarda,sanki iki ayrı hamilelik gibi...ilk bu aklıma geldi..
birde tabi geç yumurtlama olabilir,neden olmasın

ama mutlaka değerlendiryerimseniben

valla değerlendiremedim dün çalışma yapamadık çok yorgunduk ...bugün yaparsak da işe yararmı bilmiyorum ama ... ben de senin gibiyim çok okurum izlerim ..doğumu bile kaç kere izledim ...kaydirigubbakcemile3

Hayırlı ramazanlar kızlar...opuyorumnanaktan
Canım hayırdır sen tutmuyormusun? Yani bebekten dolayı sıkıntı mı var?

Belkı gec yumurtlamıssındır canım??a.s.

evet tutmuyorum canım,sıkıntı olmasından değil ama bebeğin beslenmesi için yemek yemem vitamin almam lazım...zaten günde 3 adet vitaminde kullanıyorum...ama asıl önemlisi bebek şuan,oyuzden tutmuyorum..fitremi verdim ama..

evet cnm doğru diyorsunnn ---------aaa akannehir senin adetine çok az kalmış heyecan yaptım şimcik hadi hayırlısı oooooo benim çok varrrrr:S31 ağustos anca bayramdan sonra öğrenirim heraldeeyvahedigeldismile

şiiii sus kaydirigubbakcemile3 hatırlatma adetimi ..ben unuttum .. normal davranıyorum ..o günü hatırlayıp da gerilmek istemiyorum şakkıdı

Bende bunu düşündüm canım..sempatiksalakcinni
Ama buluruz biz bir yolunu,baslık açmak bir tusa bakıyor..:icecream:
Kaptırmam kimseyi baska topiklere...klava:
aynen bencede burda çok güzel dostluklar oluştu bencee ... bebek istiyoruz die topik açaruk :
ay cnm ya yakın olsan sanadaa yapsamm neyse hadi bu akşam sende yaparsınn :))
günaydın kızlar
hepinize hayırlı ramazanlar rabbim bu ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin meleklerimizi yollasın bize hayırlısıyla
amin cnm benim hayırlı ramazanlar allah dualarımızı ve oruçlarımızı kabul etsinn guclubacismile
cnm yumurtlama günü çok değişikmiş yaa doktor bana bazı ay kadınlar yumurtlamayadabilir demişti olabilir yaniii ...........

sanada hayırlı ramazanlar canımmmm.......olumunekankayizsmile

Anladım canım...
Rabbim korusun bebişini...
Kolaylık versin sana....
Hayır getirsin...

opuyorumnanaktan

aynen bencede burda çok güzel dostluklar oluştu bencee ... bebek istiyoruz die topik açaruk :

Kesinlikle...Ben bırakmam bu işin ucunu..kaydirigubbakcemile3
ay cnm ya yakın olsan sanadaa yapsamm neyse hadi bu akşam sende yaparsınn :))

Ayy düşünmen yeter canımmm,ben aksam senin içinde löpürdetirim adet yerini bulsun...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
millet yeni birşey öğrendim ...hamile isen ovulasyon testinde pozitif çıkabiliyormuş iimi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…