Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

aynen cnm bende çok bilinsizdim yaniii napıcağını bilmemek çok kötü düşünsene idrar testini bile ilk yaparken önce ekran kıpkırmızı oluyoya pozitif sanıyodum nerdeyse kalbim durucaktı alsanaalsanasmile çok komik yaa

:Saruboceq:

kızlar biz bugün doktora gittik,ilk muayanemiz için ama keseyi göremedi doktor..
cmt günü ank.dayken beta hcg 527 çıkmıştı biliyorsunuz,doktor tekrar bir bakalım gidişat nasıl dedi...normalde 2000-3000 lerde görünür dedi..tekrar test yaptırdım ve sonuç 2574 çıktıohaoldumsmile bende şaşırdım ama baya artımış 4 günde...doktor da çok iyi dedi zaten 10 gün sonra gel bakalım ozaman görürüz dedi6-7 haftalık olacak ozaman...böyle böyle ilk aylar geçecek iştee...bebişimi göremedim haalaa boshayallersmile

ay ne hoş yaaaaaaaaaaaaaaaa:) süper bişiyy ne kadar heyecanlısındır şimdik allah bilir hele onu gördüğün an ne güzel bi duygu ben düşünüyorumda bebeğimi görürsem bigün ultrasyonda kesin tutamam kendimi ağlarım nasılda güzel olur minişcik...boshayallersmile

herkes sahur hazırlığınamı girişti ne kismeler kalmamış kızlar gelin bu akşam sahurda börek var :))) börek yaptım hamileler siz aşermeyin ama

maşallah cnm inş. kısa zamanda seninde olur bebişin.... şimdik senin adet günün ne zaman cnm ....

19 ağustos hihoyyyt
herkes sahur hazırlığınamı girişti ne kismeler kalmamış kızlar gelin bu akşam sahurda börek var :))) börek yaptım hamileler siz aşermeyin ama

evet ben de şuan poğaça mayaladım bıraktım mayalanıyor :)) mercimek çorbası yaptım koydum ocağa :)) yarın içi...kadınlar hep böyle ne yapalım ..hele de çalışınca bir gün önceden bazı şeyleri hazırlıyoruzki yarına hazır olsun ..

Canım öncelikle inşallah hayırdır... Biz hayra yoralım...
su kısmı bende yazmak istedim,geçen ay bu yasıma kadar yasamadıgım akıntıyı yasadım bende,sizin dediğiniz gibi berrak süt gibi beyaz akıntılarım oluyordu,hatta hasta oldum sanıyordum ama hep akıntı ile karsılasıyordum,şüphem benimde sizin dediğiniz gibi artmıstı... Ama tabi sonunda adet oldum... Yalnız hayla o akıntılar neyin alametiydi çözemedim...
Geç yumurtlamıs olanbilirmiyim sizce?...bilmiyorumkismile
Çünkü tahminen 10-15 gün sürdü...
çözemedim yani...

hamile kalmayı düşünenlere oruç tutmanın etkisi olurmu acep bilmiyorumkismile

canım asla olmaz tabikide...
Oruç ayrı bir konu,hamile kalma derdi ayrı bir konu...
Yani ne etki eder nede söz konusu olur...
İçin rahat olsun..
Rabbim diledikten sonra hiçbirşey engel olamaz...
Ki oruç gibi büyük bir ibadet hiç engel değildir bizim için...
Tam tersi büyük bir nimettir aslında...
Bu aylarda hamile kalmak...
Biz tutarız,gerisi Rabbimizin takdiri...
Yeter ki Rabbimizin emrettiklerine önem verelim,O'da bizim istediklerimizi yakın kılar inşallah... yerimseniben

Bende bunu düşündüm canım..sempatiksalakcinni
Ama buluruz biz bir yolunu,baslık açmak bir tusa bakıyor..:icecream:
Kaptırmam kimseyi baska topiklere...klava:

Evet canım buradaki dostluklarda unutulmaz,orası kesin...
Sevinç ve mutluluk adeta birlikte yasanıyor...
Çok şükür...:asigim:
Ve amin güzel duan için...
Bu duyguları tatmak için sabırsızlanıyorum...
Bakalım ne zamana hissedebileceğim...

Analiz etmek gerekirse benimde bunlardan suan;
acayip uykuya meyil,bilmiyorumkismile
Ayaklarda yanma(suan hele dehset yanıyor)bilmiyorumkismile
İştah acılması,cokacimcoook
İdrar renginin koyulugu...:1ninca:
Birden kendimi dinledim sanki...kaydirigubbakcemile3

Neyse ben kendime yormayım bişeyler yoksa gene üzülen olucam...
Bu kısımdan kaçıyorum..:icecream:

Canım maşallah,bebişin kendini belli etmeye baslamıs...
Rabbim korusun onu...Minik masum sey...:asigim:
Kese içinde stres yapma,genelde hep böyle görülüyor,sitedede çok rastlamıssındırr zaten keseyi gec görenler vs diye...
Hersey güzellikler ilerler inşallah...
Duacıyım...opuyorumnanaktan

oy oyyy...
Bana börek deme canım,bitiyorum ya...kaydirigubbakcemile3
Benim içinde bir dilim löpürdetirmisin?...sempatiksalakcinni
Yarında ben yapıcam inşallah,ondan şimdilik sıkıntı yapmamaya çalışıyorum sözlerini...kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar kusuruma bakmayın,siteye vakit bulup giremiyorum,girincede birden cevap atıyorum fırsatım olmaz diye,işgal ediyorum sanırım buraları bazen...kaydirigubbakcemile3
Bu sabırsızı idare edin artık...sempatiksalakcinni

günaydın kızlar
hepinize hayırlı ramazanlar rabbim bu ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin meleklerimizi yollasın bize hayırlısıyla

kızlar günaaydına.s.
herkese hayırlı ramazanlaar
biz tutamıyoruz ama maşallaah siz ilk günden döktürmelere başlamışsınız...
henüz aşermeler olmadığından şeymacım,problem yok...
afiyetle geçsin ramazan ayı herkesin...cokacimcoook

günaydın land .herkese günaydınlar.. ya başıma yine ilginç birşey geldi :) 1-2 gündür ovulasyon testi yapmıyordum bir yapayım dedim ..test pozitif çıktı akannehir adet başlangıcından itibaren bugün 22.gün ..yumurtlama günü olabilirmiki gerçekten ..şoka uğradım ...çalışma yapamadık tabi orası da ayrı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…