How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Canım ya olmadı bak şimdi,bende bugün soracaktım seni merak etmiştim,inşallah güzel haberlerle gelirsin,topiğimizi canlandırırsın...hihoyyyt
Ailene güzel haber verebilirsin inşallah!.. Rabbim hayırlı olanı versin...opuyorumnanaktan

Bizde heyecanla senden cvp bekliyoruz...kaydirigubbakcemile2
[/QUOTE

kızlaaar,hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm delikafadulden
biliyorum biraz geç kaldım söylemek için..:kedi:
cuma günü eve gider gitmez testi eşimle yaptık..ve silikte olsa ikinci çizgi çıktı...sositososito
tabi mutluluktan havalara uçtuk biryandan,ama bir yandan da ya doğru değilsee diyee içimizi kemirdik,ve o halde bavul hazırlamaya çalıştık..neyse sersemlikle uçağa bindik...
sabah ilk işimiz kimseye söylemeden kan testine gitmek oldu..2 saat sonra sonucu aldık veeeeeeeeeee pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffhihoyyyt
değerim 527 çıkmıştı,satıma göre de tam 1 ay olmuştu cumartesi günü...
bugün evime döndüm,şimdi doktor arayışındayım...
gelişmeleri size bildirecem....

benim de 2 sene bitti 3 e girdik ...ben de bekledim ama şimdi düşnüüyorum da keşke beklemeseymişim ..çünkü şimdi bebiş beklemek daha zor bir süreç ..keşke daha önceden başlasaydım çalışmalara da böyle üzülmezdim ozaman ..bence her işte vardır bir hayır ...erteleme derim ben sana ama tabi durumunu en ii sen bilirsin...ben beklediğime pişman oldum ...

doğru diyosun cnm herşeyin hayırlısı inş. olur sıkma canını stresten olmuyormuş bak :1hug:

Canım ya olmadı bak şimdi,bende bugün soracaktım seni merak etmiştim,inşallah güzel haberlerle gelirsin,topiğimizi canlandırırsın...hihoyyyt
Ailene güzel haber verebilirsin inşallah!.. Rabbim hayırlı olanı versin...opuyorumnanaktan

[/QUOTE

cuma günü eve gider gitmez testi eşimle yaptık..ve silikte olsa ikinci çizgi çıktı...sositososito
tabi mutluluktan havalara uçtuk biryandan,ama bir yandan da ya doğru değilsee diyee içimizi kemirdik,ve o halde bavul hazırlamaya çalıştık..neyse sersemlikle uçağa bindik...
sabah ilk işimiz kimseye söylemeden kan testine gitmek oldu..2 saat sonra sonucu aldık veeeeeeeeeee pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffhihoyyyt

aaa çoksevindim inanki varya bir damla yaş aktı gözümden ..ne güzel bir haber bu ..ben hamileymişim gibi oldum ..hadi hayırlısı yaaa..geçtin bak beni :))) hadi bakalım ...bundan sonra artık bebişle ilgili haberlerini alırız inş...
bana da dua et olurmu :Saruboceq::Saruboceq: tekrar tebrikler ...

[/QUOTE

---------süper bi haber acayip sevindim canım ayyyyyyyyyyyy ne hoşşş:)))) canım yaaaaa ne kadar mutlusundur maşallah nazar değmesinn cnm :nazar:a.s.dikkat et kendine :asigim:

aaa çoksevindim inanki varya bir damla yaş aktı gözümden ..ne güzel bir haber bu ..ben hamileymişim gibi oldum ..hadi hayırlısı yaaa..geçtin bak beni :))) hadi bakalım ...bundan sonra artık bebişle ilgili haberlerini alırız inş...
bana da dua et olurmu :Saruboceq::Saruboceq: tekrar tebrikler ...

saol canım yaaa,evet geçtim seniigamyoncuiremsu
hepinize dua ediyorum canım..En kısa zamanda Allah isteyen herkese öncelikle sizleere yaşamayı nasip etsin bu duyguyu..:Saruboceq:

land bu senin kaçıncı denemendi yaaaww unuttum da ..

yaa aslında 2 ama ilk ay pek uygun tarihler olmamıştı...o yüzden ilk deneme sayıyoruz biz...şans kısmet işteee...nisan çok severim,çok istedim nisan doğumlu olmasını çok dua ettim içimden,Allahım kabul etti dualarımı....

---------süper bi haber acayip sevindim canım ayyyyyyyyyyyy ne hoşşş:)))) canım yaaaaa ne kadar mutlusundur maşallah nazar değmesinn cnm :nazar:a.s.dikkat et kendine :asigim:

eeeeevvveeeeeeeeeeeeeet canım çok mutluyum tarfisiz bir duygu..inşaaalalh en kısa zamanda senden kavuşursun bebeğine çok istediğini biliyorum...saol canım,sizlere dua edicem,siz de bizim için etmeyi eksik etmeyin...a.s.

yaa aslında 2 ama ilk ay pek uygun tarihler olmamıştı...o yüzden ilk deneme sayıyoruz biz...şans kısmet işteee...nisan çok severim,çok istedim nisan doğumlu olmasını çok dua ettim içimden,Allahım kabul etti dualarımı....
[/B][/COLOR]

benim de ilk ayım rastgele idi :)) ekstra bir şey yapmadın sen değilmi ..öyle hatırlıyorum ...ben de gün aşırı çalışma yapıyorum ama bakalım artık hayırlısı ...bu duyguyu yaşamak çok güzeldir eminim ..bakalım bana ne zaman nasip olacak ..sağlıklı ve .hayırlı bir evlat doğurman dileği ile

hepinize dua ediyorum canım..En kısa zamanda Allah isteyen herkese öncelikle sizleere yaşamayı nasip etsin bu duyguyu..:Saruboceq:

eeeeevvveeeeeeeeeeeeeet canım çok mutluyum tarfisiz bir duygu..inşaaalalh en kısa zamanda senden kavuşursun bebeğine çok istediğini biliyorum...saol canım,sizlere dua edicem,siz de bizim için etmeyi eksik etmeyin...a.s.

amin canımsın bnm sağol ... inan çok duygulandım ben neden böyle oldu bilmiyorum ama rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem hep mutlu kalın sağlıklı olun cnm yaaaopuyorumnanaktan çok sevinmişsin allahım hiç bozmasın bu sevinciniziii :1hug:... rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin:nazar: o bi anne artıkkk :CüvCüv: MAŞALLAHH ANNEYE :nazar:;)

[/QUOTE

alkisalkisalkis delikafadulden Şeniz hihoyyyt :CüvCüv:

AYYYY KALBİM KÜT KÜT ATIYOR YAAA ÇOK SEVNDİM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN
SÜPER Bİ HABER BUU MŞLHHHH :nazar: a.s.

benim de ilk ayım rastgele idi :)) ekstra bir şey yapmadın sen değilmi ..öyle hatırlıyorum ...ben de gün aşırı çalışma yapıyorum ama bakalım artık hayırlısı ...bu duyguyu yaşamak çok güzeldir eminim ..bakalım bana ne zaman nasip olacak ..sağlıklı ve .hayırlı bir evlat doğurman dileği ile

amin canımsın bnm sağol ... inan çok duygulandım ben neden böyle oldu bilmiyorum ama rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem hep mutlu kalın sağlıklı olun cnm yaaaopuyorumnanaktan çok sevinmişsin allahım hiç bozmasın bu sevinciniziii :1hug:... rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin:nazar: o bi anne artıkkk :CüvCüv: MAŞALLAHH ANNEYE :nazar:;)

amiiiiiin! kızlar çok teşekkür ederim...gerçekten dualarım sizinlee..eksik olmayın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

[/QUOTE

Ayyy! Elhamd!... hihoyyyt
Vallahi kendim hamileymişim gibi duygusallastım bir anda,zaten aklıms endeydi gittin gideli,içimede dogmadı değil he:lepi:
Valla ne desem az sanırım bu duygunun yanında,hersey kitleniyor...:asigim:
Rabbim bebişini korusun,bizede en kısa zamanda böyle haber vermeyi nasip etsin!!...:Saruboceq:
Nasıl bir duygu? Ben senin yerine koydum kendimi tarifsiz kaldım...
Çoook dikkat et kendine emi,bebişimize çoook iyi bak...:asigim:
Bol bol dinlen..Bu fırsat herkeze nasip olmaz... Keyfine bak canımmm...hihoyyyt
Hadi darısı bizlere...opuyorumnanaktan

gezgin sizin evlilik yıldönümünüz sanırım bugün cnm NİCE MUTLU SENELEREEE BEBİŞİNLE GİRMENİ TEMENNİ EDİYORUM CNM :)):emir_bebek: rabbim herşeyin hayırlısını versin inş. yeni yılınızda umarım sağlıklı ;sıhhatli;hayırlı bir evladınız olur a.s.:asigim:

Evettt canımmm,bugun bir seneyi devirdim elhamd...:asigim:
Sanki daha dün evlendim,bugun ne tez geldi...Allah'ın takdiri işte.. Çok şükür...opuyorumnanaktan
Amiinnn ayrıca ve hepimiz güzel haberler veririz inşallaah...:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımm güzel temennilerin için...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

******ŞİMpik doktorumdan geliyorum doktor dedi daha 2 ay olmuş siz eşinizle flörtünüze bakın diyor:) rahimde yumurtalıkta hiç bir sorunum yok çok şükürrguclubacismile DOKTOR kadınların bazı ay yumurtlamadığını bile söyledi çok şaşırdım ilk defa duydum boshayallersmile ve veeeee bide dediki eğer strest yaparsan çocuk filan bekleme :umursamaz: demekki okadar önemli bişiy amaa biz o zıkkım stresi sürekli yapıyoruzzzzzzkaydirigubbakcemile artıkın önümüzdeki maçlara bakacauk naniknanik:roflol:

Çok sevindim iyi olmasına canım...opuyorumnanaktan
İçin rahatlamıstır şimdi,sitrestende uzak olursak tamam...kaydirigubbakcemile2
Nasıl olucaksa...alsanaalsanasmile
Hadi hayırlısı bakalımmm..:emir_bebek:

amin cümlemize inş..ben zaten kontrol amaçlı gidilmesi taraftarıyım kendim de 17 yaşımdan beri her sene rutin kontrole giderim ..ama bebek olmuyor diye tedavi amaçlı gitmek için erken bana göre ...eşim geçende diyorki hayatım 1 sene sonra başlarız tüp bebek tedavisine .çok güldümy aaa ..erkekleer işte :)) .dedim yuh yani o kadar da değil ..tüp bebeğe kadar bir sürü tedavi yöntemi var o son çarelerden biri ..
inş. ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu verir ...
.bir de ben size birşey soracaım yaa :kedi:
çalışma yaptıktan sonra bir iki saat sonra filan sizden akıntı geliyormu :kedi:benden geliyor ..
sanırım içerde kalan spermler dışarı akıyor çünkü normal akıntı gibi değil yapışkan ve rengi sarı gibi ..:kedi:

Ahh erkekler işte...Bismillah herseyin zamanı vardır inşallah...kaydirigubbakcemile3

Ayrıca sorunun cevabı nasıl verilir ben beceremem ama,hersey yolunda,rahat ol canımm..:lepi::utangac:

"LANDSARC" canım birşey merak ettim sormadan çıkmayım dedim,senin şimdi belirtilerin varmı? yada öğrenmeden önce ne gibi şeyler yasıyordun?.. Hiç tahmin ettin mi?..
Birde sen en son ne zaman adet oldun?.. 1 aylık demişsin ya,o neye göre hesaplanıyor,bir türlü çözemedim de şu işi...? bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar ; bu gün adet günüm, sabah 8 de gördüğüm kahverengi akıntıyla hayalkırıklığına uğradım, şimdi saat 11 hala kanamam başlamadı ama bekliyorum:((

merhaba arkadaşlar ; bu gün adet günüm, sabah 8 de gördüğüm kahverengi akıntıyla hayalkırıklığına uğradım, şimdi saat 11 hala kanamam başlamadı ama bekliyorum:((

HAY ALLAH AMA DU BAKALIM UMUDUNU YİTİRME BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR BELKİ DEVAMI GELMEZ :Saruboceq:

inş. canımm, ama fazlada umutlanmak istemiyorum, her an kırmızıyla karşılaşabilirim, aklıma wodafon reklamındaki replik geldi KRIMIZI!! :))

Evettt canımmm,bugun bir seneyi devirdim elhamd...:asigim:
Sanki daha dün evlendim,bugun ne tez geldi...Allah'ın takdiri işte.. Çok şükür...opuyorumnanaktan
Amiinnn ayrıca ve hepimiz güzel haberler veririz inşallaah...:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımm güzel temennilerin için...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benim amin amin herşeyin hayırlısı olsun bir gün bebişimizde olur allahın izniyle strest yok no panikCADIARZUsırnaşık şey

Back