Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Biz özelde yaptıracağız canım hayırlısı tabi olsun da yeter ki başa sarmayalım da razıyım gözümde hiç para yok normalde çok tutumluyumdur ama iş bu olunca insanın gözü para görmüyor
İçim içime sığmıyor bir an önce transfer aşamasına gelsek hayırlısıyla ama çok ümitli de olmak istemiyorum . Başarısız olunca çok üzülüyorum
2 aşılama başarısız olunca 3.ye de aynı şeyleri yaşamayalım diye tüp bebek istiyoruz bakalım daha doktorumuza da gitmedik

Çok teşekkürler.ben ilk kez kullanıyorum o kasar tedavim transferim oldu.yani bunu kalçamın çok az üst sağ tarafına yapıştırdım.ordan daha etkili olsuğunu söyledi hemşire.ama bakmam lazım hala alışamadım.acaba yanlış mı yspıyorum diye de düşünmüyor değili.48 saatte bir değişiyor

:))) ya yazım hataları oluyor arada kusura bakmayıb çok güldüm:)))kadarı sen kasar yapmış :)))aeada oluyor kusuruma bakmayın.

hoşgeldin sen de canım inşallah çok çok bebişli konumuz olacak inşallah amin hepimizden umutluyum inşallah bol bol dua edelim birbirimize...
Eee bende yerimi alayım öyleyse 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım 1 yıldır çocuk istiyorum olmuyorr bizde dün başladık tedaviye eşimin sperm sayısı az ilk deneyimimiz aşılama yapmadık hiç çok şükür en azından benim bir problemim yokmuş iğnelere başladık umarım herşey gönlümüzce olur Kavuşuruz hepimiz miniklerimize

merhaba.tedavi sırasinda adetliyken agri kesici almamizda sakinca var mi.benim regl ilk gunler agrili geciyor baya.zararsiz agri kesiciler hangileri.

NASIL MEmnunmusun canım. memorial ne kdr yapıyor tüp bebegi bide embiryologlar nasıl :) çoksordum ama napiiim
Canım ben çok memnunum önce başka merkeze gitmiştim orda başlıyordum son anda vazgeçtim bizim erkek faktörü olduğu için laboratuvar çok önemli dediler en iyi de memorialmis o yüzden oraya geçtik yorumlar çok iyi tavsiye ederim :) 7.790 lira ilaçlar hariç 300 lira ilk muayene bir daha muayene ücreti ödenmiyor bir de rahim filmi cekildim ben varsa senin eğer tekrar çekmezler :)

merhaba arkadaşlar dün hastaneye gittim bu ay tedaviye başlıyoruz ben 3 ay sonra için düşünmüştüm ama kısmet bu ay mış tedavide yapılanları sizinle paylaşıcam yeni başlayacak olanlarada faydası olur belki dua edin canlar

merhaba.tedavi sırasinda adetliyken agri kesici almamizda sakinca var mi.benim regl ilk gunler agrili geciyor baya.zararsiz agri kesiciler hangileri.
tedavi sırasında dr söylediğinin dışında ilaç kullanma bence çok ağrın olursada dr paylaş ama ağrı kesicinin çok etkileyeceğini düşünmüyorum ama yinede sor bence

inş ALLAHIM gönlümüze göre veriri bende dün başladım tedaviye bizde 22 yıllık evliyiz daha ümitsiz vakayız yani

sizinle aynı zamanda tedaviye başlıyoruz inş hayırlı haberler alırız

bu fiyat raporlumu canım. bizde ben faktorlü tüplerim yok

bende 2ay önce düşük yaptım, 8 tane dondurulmuş embriyom var bir kaç aya trensfer yaptırıcam inş herkesin allah gönlüne göre versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…