- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.181
Evet canim bagirsaklari cok guzel calistryor 3 gunlukken basldik canim 5 damla hergun ayni saatte veriyorsun yoksa etki etmz demsti doktor bnde saatlere hic dikkat etmemistim baklim saatli veriyorum iki gndr etki etckmiBugun benım doktorum da onu yazdı canım kaç günlükken başladın kullanmaya?
Bu ilaç probiyotikmiş bağırsakları için bakteri dedi. Hiç bi ilaç gazını kesmez 4 ay sürecekse 2-3 ay sürer gazı dedi.
D vitaminine 15 günlükken başla dedi de buna ne zaman başlayacagım unuttum.Evet canim bagirsaklari cok guzel calistryor 3 gunlukken basldik canim 5 damla hergun ayni saatte veriyorsun yoksa etki etmz demsti doktor bnde saatlere hic dikkat etmemistim baklim saatli veriyorum iki gndr etki etckmi
Bende dogru duzgun uyamiyorum son 2-3 haftadir cnm. Sicaktan gece boyu kac kere duse giriyom serinleme amacla bide sisim o kadar cok oluyorki anlatamam sanki vucudumuj odemini atiyorum hale. Bebekler dogunca uyukusuz geceler icin antreman yapiyoruz galiba cnm. Biraz daha dayancaz artikGünaydın kizlar hamile arkadaşlarım sıcakla araniz nasil yaa bi ben miyim bu kadar daralan ellerim ve ayaklarim her daim yaniyo zaten ama son bi kac gecedir artık hic uyuamıyorum sicakdan yaa
valla bende öyleyim gece uyanıyorum bi daah uyumanın mümkünatı yok sıcak basıyo, balkona falan çıkıyorum bu seferde uykum kaçıyoGünaydın kizlar hamile arkadaşlarım sıcakla araniz nasil yaa bi ben miyim bu kadar daralan ellerim ve ayaklarim her daim yaniyo zaten ama son bi kac gecedir artık hic uyuamıyorum sicakdan yaa
Bana d vitamini vermedi canim yarin kontrolumuz var 12 gunluk olcaz yarin belki yazarD vitaminine 15 günlükken başla dedi de buna ne zaman başlayacagım unuttum.
Sahi kızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz?
evet insallah guzel haberle yazar bize bende merak ediyorum
Bizde bugun aynı ilacı kullanmaya başladık. Benimkilerin arada geliyor. 5 damla verdim. Akşamda D vitamini vereceğim 3 damla. Bugün ilk kontrollerini yaptırdık. Tahlil sonucunu göstermeye gitti babaları. Diğer kontrol 1 ay sonra.Bugun benım doktorum da onu yazdı canım kaç günlükken başladın kullanmaya?
Bu ilaç probiyotikmiş bağırsakları için bakteri dedi. Hiç bi ilaç gazını kesmez 4 ay sürecekse 2-3 ay sürer gazı dedi.
Rekor zayıflama bendeHamile olanlara Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin biraz daha sabır evet havalar çok sıcak üstüne hamilelik çok yoruyorherşey bebeklerimiz için.
Damla hakinda, bize sadece multivitamin verildi günde bir pipet olacak şekilde.
Bizde 9 günlük olduk şükür. Oğlum galiba emmeyi çok seviyor, ve memede durmayıyemek yemek bile zorlaştı benim için. Acaba yalancı emzik niyetine mi kullanıyor diye düşünmüyor da değilim
İlk. Defa dün doğumdan sonra tartındim 70.5 ile doğuma gittim, şuan 65.4
Biz bu konulara daha gelemedik insallah zamani gelince bilgi isteriz cnmmm. Kuzularinla gunler nasil geciyor?Bizde bugun aynı ilacı kullanmaya başladık. Benimkilerin arada geliyor. 5 damla verdim. Akşamda D vitamini vereceğim 3 damla. Bugün ilk kontrollerini yaptırdık. Tahlil sonucunu göstermeye gitti babaları. Diğer kontrol 1 ay sonra.
Ne kadar guzel kilo vermissin insallah bizde hizli bir sekilde kilomiza ulasiriz dogumdan sonra :) 9 gunluk oglusuna opucuklerHamile olanlara Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin biraz daha sabır evet havalar çok sıcak üstüne hamilelik çok yoruyorherşey bebeklerimiz için.
Bizde 9 günlük olduk şükür. Oğlum galiba emmeyi çok seviyor, ve memede durmayıyemek yemek bile zorlaştı benim için. Acaba yalancı emzik niyetine mi kullanıyor diye düşünmüyor da değilim
Masallah canim.Allah iste herşeye bir firsat veriyo küçük doğdu ama şükür hem sağlıklı hem meme sorunu yasamadin lop lop et olsun kuzucugaHamile olanlara Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin biraz daha sabır evet havalar çok sıcak üstüne hamilelik çok yoruyorherşey bebeklerimiz için.
Gözün aydınÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Çok şükür canım. Evde yardımcım çokta zorlanmıyorum. Alt açma, emzirme, gaz çıkarma üçlemesi ile mucizelerimizin hergün biraz daha büyüdüklerini izliyoruzBiz bu konulara daha gelemedik insallah zamani gelince bilgi isteriz cnmmm. Kuzularinla gunler nasil geciyor?
İkinci ikizler geldiÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?