- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.101
Teşekkür ederim canımGözün aydınMinnaklarimm
Bende şükür eve geldim oğlumu bol bol emziriyorum
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar sürdü? Benim daha bir hafta oldu ameliyat olalı ama kesildi
aynen canım benim doktorda dedi şekerini falan yükseltebilir o yüzden 34 bitti artık gerek yok riskli bir durum görsem yaptırırdım dediMasallah kuzular buyumus cnm. Ciger igneyi bizim doktor 34.hafta yapti ve bence bana yan etkileri oldu. 2.doz vurdurdugu gun sancim cikti bide sekerim biraz yukseldi. O yuzden 1 gun yattim ciktim. Dun kontrole gittim 2700, 2300 seklinde buyumusler bebislerim doktorum kucuk olani biraz arayi acmaya basladigini o yuzden her 3 gunde bir gorcem seni diyor. Hedef 37.hafta ama belli olmaz hayirlisi olsun bekliyoruz
amin canım inşallahRabbim kazasız belasız haftalarını bitirmeyi nasip etsin
amin canımmm sağlıkla hayırlı zamanında doğsunlar inşallahhhYa maşallah çok güzel büyümüşler Rabbim nazarlardan korusun. İnşallah hayırlı zamanda doğar bebişler
Kız aynı benim kızı anlatıyorsun bunların hepsi aynıaynen mümkün değil tabi hava yutturmamaya gayret etsem de çaba boşa. O bol bol ağzına sütun gelmesini ve bir an önce yiyip bitirmek istiyor.
Benim 1ay devam etti yeni bitti arada leke oluyor.Tabi ilk haftalar kadar yoğun değildi son zamanları hatta tam bitti diyordum bir kaç gün sonra yine başlıyorduGözün aydınMinnaklarimm
Bende şükür eve geldim oğlumu bol bol emziriyorum
Sezeryan olanlar kanamanız nekadar sürdü? Benim daha bir hafta oldu ameliyat olalı ama kesildi
Saati yok bazı geceler çok inliyor uykuya dalana kadar sancı gelince de basıyor çığlığıKizlar ya gece belli saatte bebisleriniz de gaz sancisi oluyormu?
Ay benimki 10 ile 12 arasi gaz sancisina tutuluyor susturamiyozdaSaati yok bazı geceler çok inliyor uykuya dalana kadar sancı gelince de basıyor çığlığı
Banyo iyi geliyor aslında geç saat ama rahatlatirAy benimki 10 ile 12 arasi gaz sancisina tutuluyor susturamiyozda
Teşekkürler canım . 15/20 gün teslimat süresi , EFT yada havaleyle çalışıyorlar , kapıda ödeme yok canım maalesefAy cok guzel olmus yaa bende yatıramadım bi türlü canm kac gune geliyo kargosu birde kapida ödemesi varmi sayfanin
Evet canim.baktimda sayfaya yaziyodu 20 gune benim paşam ınsallah doğmuş oluyoTeşekkürler canım . 15/20 gün teslimat süresi , EFT yada havaleyle çalışıyorlar , kapıda ödeme yok canım maalesef
Canim seninde pek bisey kalmamisNe güzel bebek konuşuyosunuz biz kaldık bebişsiz buralardaaa. Doğmuyo ki sevelim
Şimdilik normal görünüyo canm Çatı muayenesi falan yapılmadı ama sezaryen de demedi hiç doktorCanim seninde pek bisey kalmamisnormal mi olacak senin
Teşekkürler canım . Sizde güzel günlerde kullanın inşallahEvet canim.baktimda sayfaya yaziyodu 20 gune benim paşam ınsallah doğmuş oluyobirde baya afilli biseyler ışıklı falan bende ismine özel gece lambasi aldim kapi süsüne bu kadarina gerek yok hepsi cok abarti olur bu defa güle güle kullanin cok şık
Benimkinde akşam 6 saatlerinde başlayıp akşam ,10 a kadar sürüyor. Ağlama mizmizlik. Damla ilaç kullanıyorum o daha hafifletti.Kizlar ya gece belli saatte bebisleriniz de gaz sancisi oluyormu?
Benim doktorum.36 37 haftalarda çatı muayenesi yapiyoruz dedi ama bilmiyorum.bana yapar mi büyük ihtimal sezaryen olacak benim aslında senin normalse yapmasi gerekirdi ama acaba onuda ultrasona gore mi yapiyolar gerek görürse falanŞimdilik normal görünüyo canm Çatı muayenesi falan yapılmadı ama sezaryen de demedi hiç doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?