- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.901
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten, bu göbekler hemen inmeyecek. Sağol canım ona göre bakayım takımlaraCanım ben götürdüğüm süslü pijama takımını giymeye kıyamadım düşün. Spor aldığımı giydim. Çünkü ameliyat sonrası göbek zaten pansuman yapılmış. Sonra yine yaptılar. Sadece göbek değil alt tarafı komple iptal say. Kanama oluyor. Bence dediğin mantıklı. Ben çok ödem toplamışım canım benle kıyaslama doğuma 105 kilo ile girdim ama bence çoğu ödem. 5 aylık gibiydi ilk gün şuan yeni yeni iniyor.
amin canım cümlemizinbu şekilde sağlıksız embriyo oluşma olasılığıda düşüyor canım biraz daha maliyetli oluyo ama tekrar tekrar transfer süreci yaşayıp mutsuz olmaktan iyidir. Benim bu seferde olmasa tüp bebek merkezini değiştircektim bu yüzden. Allah gönlüne göre tez zamanda nasip etsin inşallah
amin canim insallah. En kisa zamanda miniklerin evine gelsinler insallah cok merak ettim onlariHiç bunlara takılma canım ama iğneni vurdur. Oğlum o an suyunu yutmuş olmasına rağmen o kadar güçlü ağlıyordu ki kızda enfeksiyon var bunlara rağmen çok güçlü ağladılar. Bücürler. Kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende sanmıyorum canım hiç duymamıştım iğneden sonra olduğunu. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklarHerkese selamlar dogum yapan arkadaslarima acil sifalar dilerim tek tek yazamadim canlar en yakin zamanda bebisler eve doner. Beni yatirdilar hastaneye bugun sabah nstye girdim surpriz bir sekilde sanci cikti ama ben agri hissetmedim. Tedavi basladi sanciyi azaltmaya calisyorlar biraz daha kalsin diye. Yarin sabaha kadar belli olcak kizlar. Eger sanci devam ederse artik alcaklar miniklerimi Hayirlisi artik bugun 34+6 oldum yarin 35 basliyor suana kadar cok iyi gecti hamileligim hic sanci acilma vs olmadi ama demek kizlarim biraz acele ediyor. Ayrica dun ciger ignenin ilk dozunu yaptirmistim bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti tesaduf mu bilemedim doktorum o igne sanci yapmaz diyor.
Aaaa seninkiler de sürpriz mi yapacak neHerkese selamlar dogum yapan arkadaslarima acil sifalar dilerim tek tek yazamadim canlar en yakin zamanda bebisler eve doner. Beni yatirdilar hastaneye bugun sabah nstye girdim surpriz bir sekilde sanci cikti ama ben agri hissetmedim. Tedavi basladi sanciyi azaltmaya calisyorlar biraz daha kalsin diye. Yarin sabaha kadar belli olcak kizlar. Eger sanci devam ederse artik alcaklar miniklerimi Hayirlisi artik bugun 34+6 oldum yarin 35 basliyor suana kadar cok iyi gecti hamileligim hic sanci acilma vs olmadi ama demek kizlarim biraz acele ediyor. Ayrica dun ciger ignenin ilk dozunu yaptirmistim bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti tesaduf mu bilemedim doktorum o igne sanci yapmaz diyor.
Heralde normal doktorlar sezaryen falan demiyolar daha yoksa gün verirdi haftaya. Gerçi ben de normal istiyorum amaOy maşallah prenseseyeri rahat geldi demekki canim normal mi olacakdi senin doğum
Normal mi doğmuşsun peki inşallah öyledir cesaretleniyorum duyunca böyle şeylerrahat gelmiştir canım içersi bende 2 hafta geç doğmuşum 5 kiloya yakın
Ben alt üst takım normal pijama aldım. Düğmeli zaten yeterli heralde sonra da kullanırım bi beden büyük aldım sadeceYa kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Bebeklerin eksiği kalmadı da kendime bi şey almadım henüz. Sabahlıklı pijama takımı alayım diyorum, hep süslü püslü dantelli modellergünlük giyim tarzı spor modellerden istiyorum, siz nerelerden aldınız acaba?
Bi de şeyi merak ediyorum, illa lohusa pijaması olması mı gerekiyor? Yani normal pijama takımlarından bi beden büyük alsam olmaz mı ki? Göbek komple gitmiyor o yüzden muhtemelen lohusa türü olması gerekir ama yine de doğuranlar ne diyor bu konuda merak ettim. ÖzellikleMinnaklarimm ikiz bi sen varsın, göbeğin doğumdan sonra kaçıncı haftadaki kadar kaldı?
Evet öyle de bakıyorum canım. Lohusa takımlara hep bi yerine bi fiyonk bi inci bişi kondurmuşlar illa, hiç benlik değilBen alt üst takım normal pijama aldım. Düğmeli zaten yeterli heralde sonra da kullanırım bi beden büyük aldım sadece
Ay iyilerdir inşallah. Ben fırsat bulamadı diye düşünüyorum, oğlandan kalan zamanında uyumaya çalışıyor herhaldeAngelnursee hala yok. Heralde oğlanı askere gönderince yazcak. Şaka bi yana inşallah yolundadır her şey
İnşallah sancın durur canımHerkese selamlar dogum yapan arkadaslarima acil sifalar dilerim tek tek yazamadim canlar en yakin zamanda bebisler eve doner. Beni yatirdilar hastaneye bugun sabah nstye girdim surpriz bir sekilde sanci cikti ama ben agri hissetmedim. Tedavi basladi sanciyi azaltmaya calisyorlar biraz daha kalsin diye. Yarin sabaha kadar belli olcak kizlar. Eger sanci devam ederse artik alcaklar miniklerimi Hayirlisi artik bugun 34+6 oldum yarin 35 basliyor suana kadar cok iyi gecti hamileligim hic sanci acilma vs olmadi ama demek kizlarim biraz acele ediyor. Ayrica dun ciger ignenin ilk dozunu yaptirmistim bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti tesaduf mu bilemedim doktorum o igne sanci yapmaz diyor.
Birbirine benziyorlar cinsiyetleri aynı olmamasına rağmen. Kafaları top top yuvarlak. Kızın saçları koyu, oğlan kumral ama benziyorlar. Hayallerimden çok daha güzelleramin canim insallah. En kisa zamanda miniklerin evine gelsinler insallah cok merak ettim onlarikime benziyor yada bir birine benziyor mu nasillar flan
En son pazartesi girmis insallah iyidir oglan mecgul tutuyor anneciginiAngelnursee hala yok. Heralde oğlanı askere gönderince yazcak. Şaka bi yana inşallah yolundadır her şey
geçmiş olsun canım bişey olmaz bekler bebişler inşallah. 30. haftada benim akciğer geliştirici iğnenin son dozundan sonra kasılmalarım olmuştu özellikle sonraki 3 gün sonra kendiliğinden azalmıştı. azaldığı günlerde gittiğimde nst normal gelmişti. rahim ağzında açılma yoktu. ama karnımda sertlik oldu hep gece kasıklarda ağrıyla beraber oldu yatıp dinlendim. bide bol bol su iç.Herkese selamlar dogum yapan arkadaslarima acil sifalar dilerim tek tek yazamadim canlar en yakin zamanda bebisler eve doner. Beni yatirdilar hastaneye bugun sabah nstye girdim surpriz bir sekilde sanci cikti ama ben agri hissetmedim. Tedavi basladi sanciyi azaltmaya calisyorlar biraz daha kalsin diye. Yarin sabaha kadar belli olcak kizlar. Eger sanci devam ederse artik alcaklar miniklerimi Hayirlisi artik bugun 34+6 oldum yarin 35 basliyor suana kadar cok iyi gecti hamileligim hic sanci acilma vs olmadi ama demek kizlarim biraz acele ediyor. Ayrica dun ciger ignenin ilk dozunu yaptirmistim bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti tesaduf mu bilemedim doktorum o igne sanci yapmaz diyor.
ayyy bende çoook merak ediyorum. benimde bir kız bir oğlan. usg de sadece oğlanı görebildik kız utangaç çıktı. kime benziyolar nasıllar.Birbirine benziyorlar cinsiyetleri aynı olmamasına rağmen. Kafaları top top yuvarlak. Kızın saçları koyu, oğlan kumral ama benziyorlar. Hayallerimden çok daha güzeller
Aaa oyle mi cnm cok cok sagol bilgiledirdigi icin. Bende ciger igneden biraz suphelendim cunku dun sabah sanci yoktu igne vuruldum ve bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti. Tedavi olarak 2 adet serum, 1 igne ve haplar verdi suan nstye bagliyim sanci durumuna bakacaklar. Hayirlisi bakalimgeçmiş olsun canım bişey olmaz bekler bebişler inşallah. 30. haftada benim akciğer geliştirici iğnenin son dozundan sonra kasılmalarım olmuştu özellikle sonraki 3 gün sonra kendiliğinden azalmıştı. azaldığı günlerde gittiğimde nst normal gelmişti. rahim ağzında açılma yoktu. ama karnımda sertlik oldu hep gece kasıklarda ağrıyla beraber oldu yatıp dinlendim. bide bol bol su iç.
evet bir erkek bir kızAaa oyle mi cnm cok cok sagol bilgiledirdigi icin. Bende ciger igneden biraz suphelendim cunku dun sabah sanci yoktu igne vuruldum ve bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti. Tedavi olarak 2 adet serum, 1 igne ve haplar verdi suan nstye bagliyim sanci durumuna bakacaklar. Hayirlisi bakalim
Seninde bir erkek bir kiz miyidi? Miniklerimiz bizim cifter cifter geliyorlar sukurler olsun.
Ay yok doğamamışım annemin açılması olmamış sadece sancısı varmış. Ama arkadaşım 5 kiloyla normal doğmuş biraz annenin vücut yapısıyla ilgili sanırımNormal mi doğmuşsun peki inşallah öyledir cesaretleniyorum duyunca böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?