Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben de öyle tahmin etmiştim zaten, bu göbekler hemen inmeyecek. Sağol canım ona göre bakayım takımlara

amin canım cümlemizin

Herkese selamlar dogum yapan arkadaslarima acil sifalar dilerim tek tek yazamadim canlar en yakin zamanda bebisler eve doner . Beni yatirdilar hastaneye bugun sabah nstye girdim surpriz bir sekilde sanci cikti ama ben agri hissetmedim. Tedavi basladi sanciyi azaltmaya calisyorlar biraz daha kalsin diye. Yarin sabaha kadar belli olcak kizlar. Eger sanci devam ederse artik alcaklar miniklerimi Hayirlisi artik bugun 34+6 oldum yarin 35 basliyor suana kadar cok iyi gecti hamileligim hic sanci acilma vs olmadi ama demek kizlarim biraz acele ediyor. Ayrica dun ciger ignenin ilk dozunu yaptirmistim bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti tesaduf mu bilemedim doktorum o igne sanci yapmaz diyor.

amin canim insallah. En kisa zamanda miniklerin evine gelsinler insallah cok merak ettim onlari kime benziyor yada bir birine benziyor mu nasillar flan

bende sanmıyorum canım hiç duymamıştım iğneden sonra olduğunu. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar

Aaaa seninkiler de sürpriz mi yapacak ne sağlıcakla gelsin prensesler bende de şimdiye kadar sıkıntı olmadı ne ağrı ne sancı ne açılma ama yarın ne olacak bilinmez artık hazırlıklı olmalıyız

Ben alt üst takım normal pijama aldım. Düğmeli zaten yeterli heralde sonra da kullanırım bi beden büyük aldım sadece

Ben alt üst takım normal pijama aldım. Düğmeli zaten yeterli heralde sonra da kullanırım bi beden büyük aldım sadece
Evet öyle de bakıyorum canım. Lohusa takımlara hep bi yerine bi fiyonk bi inci bişi kondurmuşlar illa, hiç benlik değil eşim diyor ki niye tesettür mağazalarının seçeneklerine bakmıyorsun, hani uzun kapalı sabahlıklı falan olur diyor da anacım başına tesettür kelimesi gelince daha da güllü dallı yapıyorlar

İnşallah sancın durur canım durmasada prenseslerin sağlıkla gelsin öyle güzel bir his ki iki tane birden can

amin canim insallah. En kisa zamanda miniklerin evine gelsinler insallah cok merak ettim onlari kime benziyor yada bir birine benziyor mu nasillar flan
Birbirine benziyorlar cinsiyetleri aynı olmamasına rağmen. Kafaları top top yuvarlak. Kızın saçları koyu, oğlan kumral ama benziyorlar. Hayallerimden çok daha güzeller

geçmiş olsun canım bişey olmaz bekler bebişler inşallah. 30. haftada benim akciğer geliştirici iğnenin son dozundan sonra kasılmalarım olmuştu özellikle sonraki 3 gün sonra kendiliğinden azalmıştı. azaldığı günlerde gittiğimde nst normal gelmişti. rahim ağzında açılma yoktu. ama karnımda sertlik oldu hep gece kasıklarda ağrıyla beraber oldu yatıp dinlendim. bide bol bol su iç.

Birbirine benziyorlar cinsiyetleri aynı olmamasına rağmen. Kafaları top top yuvarlak. Kızın saçları koyu, oğlan kumral ama benziyorlar. Hayallerimden çok daha güzeller
ayyy bende çoook merak ediyorum. benimde bir kız bir oğlan. usg de sadece oğlanı görebildik kız utangaç çıktı. kime benziyolar nasıllar.

Aaa oyle mi cnm cok cok sagol bilgiledirdigi icin. Bende ciger igneden biraz suphelendim cunku dun sabah sanci yoktu igne vuruldum ve bugun sabah 2.ci dozdan sonra sanci cikti. Tedavi olarak 2 adet serum, 1 igne ve haplar verdi suan nstye bagliyim sanci durumuna bakacaklar. Hayirlisi bakalim
Seninde bir erkek bir kiz miyidi? Miniklerimiz bizim cifter cifter geliyorlar sukurler olsun.

evet bir erkek bir kız

Normal mi doğmuşsun peki inşallah öyledir cesaretleniyorum duyunca böyle şeyler
Ay yok doğamamışım annemin açılması olmamış sadece sancısı varmış. Ama arkadaşım 5 kiloyla normal doğmuş biraz annenin vücut yapısıyla ilgili sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…