Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaaa çok geçmiş olsun canım. Neyseki erken öğrendiniz bize de tecrübe oldu demek ki ilk zamanlar herseylerini önemsemek gerekiyor.

Ya işte böyle şeyleri duyunca hepten güvenim gidiyor. İlla pimpirikli tipler gibi mi olmak lazım dikkate almaları için çok geçmiş olsun canım, her bebek bunlara benzer süreçlerden geçiyor nerdeyse, iyi olacaklar inşallah

Aa hemşirelere bende sinir oldum şimdi ayrıca doktor yok ne demek hastanede ya bişey olsaydı Allah korusun. Tez zamanda Allah kavuştursun bebişlere inşallah.
Canım rengini gösterdik normal diyorlar. Şimdi arkadaşlarımla konuştum bir dönem bebek hemşireliği yapmış. Kahverengi kustu dedim direkt suyunu içmiş dedi. Orda iki defa gösterdik yeni doğan da kimse yok sabahı bekleyin dediler. Çok şükür verilmiş sadakamız varmış ki eve getirmeden çıktı.

Canim gecmis olsun miniklerine insallah hemen atlatirlar kuzular sende hastanedemisin

Şükür ediyorum canım eve gelmeden çıktı diye. Ömer paşa kardeşini kurtardı. Oğlanın rengi normale dönerdi de kız sarılık olup hastaneye gidene kadar enfeksiyon ortaya çıkmazdı.

Bebislerin kilosu iyiyse hic takıntı yapma valla ben cok kilo aldim yaa bulantilarimi bastrmak icin yedim de yedim

Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin . Tez zamanda kavuşun inşallah

Bebislerin kilosu iyiyse hic takıntı yapma valla ben cok kilo aldim yaa bulantilarimi bastrmak icin yedim de yedim
Yok valla çok memnunum ben benim için şamda kayısı durumu. Bebekler iyi olsun da kilo alsam da takmam. Ben bulantı ilacımı hala bırakmadım, o yüzden bulanmıyorum neredeyse ama bende de çok fazla tıkanma var o yedirmiyor bana.

Ya kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Bebeklerin eksiği kalmadı da kendime bi şey almadım henüz. Sabahlıklı pijama takımı alayım diyorum, hep süslü püslü dantelli modeller günlük giyim tarzı spor modellerden istiyorum, siz nerelerden aldınız acaba?

Bi de şeyi merak ediyorum, illa lohusa pijaması olması mı gerekiyor? Yani normal pijama takımlarından bi beden büyük alsam olmaz mı ki? Göbek komple gitmiyor o yüzden muhtemelen lohusa türü olması gerekir ama yine de doğuranlar ne diyor bu konuda merak ettim. Özellikle Minnaklarimm ikiz bi sen varsın, göbeğin doğumdan sonra kaçıncı haftadaki kadar kaldı?

Bende 30 lu haftalarda biraktim bende ilac bulantiyi kesmedi sadece kusmayi durdurdu o yuzden bulanti bastrmak icinde hep yedim hala daha aynıyım bazi gunler midem cok sıkıntı cikariyo

Canım ben götürdüğüm süslü pijama takımını giymeye kıyamadım düşün. Spor aldığımı giydim. Çünkü ameliyat sonrası göbek zaten pansuman yapılmış. Sonra yine yaptılar. Sadece göbek değil alt tarafı komple iptal say. Kanama oluyor. Bence dediğin mantıklı. Ben çok ödem toplamışım canım benle kıyaslama doğuma 105 kilo ile girdim ama bence çoğu ödem. 5 aylık gibiydi ilk gün şuan yeni yeni iniyor.

Aynen şişlikler 3 4 güne gidiyormuş da ben sen söyleyince merak ettim dogamdan sonra kaç kilo gitti şöyle 10 kilo gitse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…