- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.701
Vallahi ciddi ciddi doğuracağımyaa şaka gibii resmen doğuruyosunnnn çok heyecanlandımilk ikizimiz geliyo kısmetse. Bizde ilk defa dün biraz yürüyüşe çıktık göl kenarına 3 5 foto çektik. Kısmet olursa bu haftasonu arkadaşta makine var o çekcek sırf onun için elbise aldım göbek çektirdi elbisenin astarı azcık kısa geldi ama olsun
Biz sormadan herşeyi anlat olur muVallahi ciddi ciddi doğuracağımiyi yapmışsın biz son güne kaldık. Hele senin zamana var daha belli oldukça çektir. Bebişler görsün ilerde oy ya yerim onları
İkizlerle fırsat bulursam yazarım doğumu geç olan ikizlere daha fazla faydam olurBiz sormadan herşeyi anlat olur muikiz tecrübeli anne bize lazim ilk emzirme ilk ayağa kalkışta hissedilen mama takviyesi gerekti mi hastanede kac bez kac kiyafet kullanildi en cok neye ihtiyaç duydun..her sey... sanırım temmuz 15 ten önce benimkiler de doğacak en azından o zamana kadar neler beni bekliyor bileyim
Bende çok yürüyecek halde değilimde işte fotoğraf uğrunaVallahi ciddi ciddi doğuracağımiyi yapmışsın biz son güne kaldık. Hele senin zamana var daha belli oldukça çektir. Bebişler görsün ilerde oy ya yerim onları
Kuzum ben hormonal sıkıntım vardı sütüm gelmeyebilir diye doğar doğmaz biberon ile mama verdim. Zaten sezeryanda başlarda süt gelmiyor benim kız aç doğdu zaten baya ağladı mama vermek zorunda kaldık doymadı hemen. Ama sonradan sütüm geldi. Şuan mamayı biberonla verdigime pişman oldum. Meme tutmakta sıkıntı çıkarıyor. Benimki biliyor emmeyi ama biberonla ağzına bol gidiyor diye memeyi istemiyor. Keyfi isteyince alıyor memeyi lıkır lıkır içiyor. Keyfi istemeyince ortalığı yıkıyor. Bakalım bu savaş ne zamana kadar devam edecekGünaydın kızlarAngelnursee inşallah hayırla kurtulursun hepimize kolaylıklar canlar biz emme sıkıntısı yaşıyoruz oğlan memeyi tutmuyor başı küçük bir iki çekip birakıyor Nesir @Jhulia sizin beslenme durumları nasıl kızlar sarılık la ilgili bilginiz?
Her zaman duamdasınız canım. Topiğin son bebişi doğana kadarda duamız bitmeyecek. Rabbim hepimizin bebeklerine güzel, hayırlı bir yazı yazsın. Ömürleri öyle güzel olsun ki huyları, ahlakları herkes onlara İmrensin.Minnaklarimm cnm dün gibiydi bu başlığı açalım mı konuşmasını yapmıştık. Nerden nereye bu günlere getirene şükürler olsun. Ben de yarın tekrar doktora gidiyorum ama inan kendimi unutum seni düşünüyorum, kavuşma heyecanı ilk ikiz bebek heyecanı Allahım mahrum bırakmasın kimseyi.
Şimdiden güzel bir doğum ve çabuk toparlanma diliyorum sana Rabbim kolaylaştırsin yar ve yardımcın olsun ❤
Bebeklerini ilk gördüğünde bizlere de dua et..
Ay canım doğuruyor musun ne zamanHer zaman duamdasınız canım. Topiğin son bebişi doğana kadarda duamız bitmeyecek. Rabbim hepimizin bebeklerine güzel, hayırlı bir yazı yazsın. Ömürleri öyle güzel olsun ki huyları, ahlakları herkes onlara İmrensin.Hatırlamaz olur muyum listeyi yapana kadar helak düşmüştüm, üstelik bir ay geçmişti yarın akşam 5 ten sonra olacak. Sende içini ferah tut inşallah oğlun sağlıkla doğacak.
Yarın canım hayırlısı ile bebelerime kavuşacağımAy canım doğuruyor musun ne zamangruba pek giremiyorum ama girdiğimde heyecanınız ile heyecanlanıyorum. Çok güzel anılar kızlar. Ah ah doğum anımı bir kez daha yaşıyorum. Çok muazzam bir duygu Rabbim size de en güzel şekilde o anı yaşamayı nasip etsin. Hele sezeryanda bebegi size gösteriyorlar ya çok duygulu oluyor
Çok güzel olacak çok ay yarın inşallah hayırlı haberlerini alacağızYarın canım hayırlısı ile bebelerime kavuşacağımay bakalım yarın ne heyecanlar olacak.
BenHanımlar hanımlaaaar! Bu aralar grubu çok boşladınız kimse doğurmuyorbebiş istiyorum bebiş Angelnursee anacım nerdesin?
Genel anestezi mi olcaksın oksapar kullanıyosunya ondan sordumYarın canım hayırlısı ile bebelerime kavuşacağımay bakalım yarın ne heyecanlar olacak.
Ayın 22sine sanki çok gün verilen vardı ama emin olamıyorum. Sağlıkla ve vakitli gelsin bebişin inşallahBenzuzu3838 i bekliyorum şimdilik başka önümde yoksa tabi
Ayy sıra bana mı geldiiiBenzuzu3838 i bekliyorum şimdilik başka önümde yoksa tabi
Kan sulandırıcı kullanırken spinal yapılmıyor mu canım öyle bişey okumuştum sankiGenel anestezi mi olcaksın oksapar kullanıyosunya ondan sordum
Yok canım spinal anestezi olacağım. Oksaparı 20 sinde kes dedi ben biraz daha önce bıraktım. Hani olurda erken gelirler diye. Geçen hafta ortasında bıraktım.Genel anestezi mi olcaksın oksapar kullanıyosunya ondan sordum
24 saat önce bırakman lazım canım. Doktorum 3 gün önce kes dedi ben şansa bırakmadım neredeyse 1 hafta önce bırakmış oldum.Kan sulandırıcı kullanırken spinal yapılmıyor mu canım öyle bişey okumuştum sanki
Ayın 22sine sanki çok gün verilen vardı ama emin olamıyorum. Sağlıkla ve vakitli gelsin bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?