- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.661
Teşekkürler canım inşallah memeyi alır bebeğin sağmak bı zaman sonra zor oluyor tabi.sarilik varsa çok sık yedirin cişle kaykayla atsın yada kontrol için çok beklemeyin.size de geçmiş olsunCanım inşallah sağıyorum sütüm ü süt akıyor çocuk emmiyo ya inşallah sarılık da hemen geçer daha kontrole gitmedik gidecez inşallah . İlk zaman süt gelmedi tabi mama ver dediler hastaneden verdik arada gene veriyorum ama sütü sağ sağ nereye kadar Bi yere gitsek emzir uyut kolay ama böyle olursa sıkıntı. Size de geçmiş olsun canım
Biz hep kakaya bakmistik hastanede çiş dedilerİdrarını mı takip etmek gerekiyor kakayı mı
Tamam canım teşekkür ederimİdrarını diye biliyorum ben en az 5 bez çişli olmalıymış
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunTeşekkürler canım inşallah memeyi alır bebeğin sağmak bı zaman sonra zor oluyor tabi.sarilik varsa çok sık yedirin cişle kaykayla atsın yada kontrol için çok beklemeyin.size de geçmiş olsun
Bende var canım bebekler arkaya zoru verdi bende. Kanama yok, tuvalete de rahat çıkıyorum ama afedersin orda koca bir şey var. İki üç gündür daha iyim. Herhangi bir şey yapmadım.Iyi aksamlar kizlar hamileligimi dune kadr rahat geciriyordum.Ama smdi hemoroid olmusum sizde oldu mu olduysa neler yaptiniz. Cok kotuyum dunden beri oturamiyorum yuruyemiyorum dahi agridan
Bende de kanama yok ama ayni bende de koca parca olustu ben oturup kalkamiyorum yuz ustu yatiyorum bebege bisey olur diye esim de oyle yatmami istemiyor ama dayanamiyorum cok kotu sicak suya oturdum ama dogumu etkiler diye de korkuyorum napcam bilmiyorum. Koca parca kan birikmesiymis onu patlamasi lazimmis napcam bilmiyorum dha fazlaBende var canım bebekler arkaya zoru verdi bende. Kanama yok, tuvalete de rahat çıkıyorum ama afedersin orda koca bir şey var. İki üç gündür daha iyim. Herhangi bir şey yapmadım.
Ben de çekiyorum onu ama bişey de yapmadım. Kanama falan yok ama çok zor oluyo artıkIyi aksamlar kizlar hamileligimi dune kadr rahat geciriyordum.Ama smdi hemoroid olmusum sizde oldu mu olduysa neler yaptiniz. Cok kotuyum dunden beri oturamiyorum yuruyemiyorum dahi agridan
Canım yüz üstü nasıl uyuyorsun. Ben dokununca bile ağrıyorBende de kanama yok ama ayni bende de koca parca olustu ben oturup kalkamiyorum yuz ustu yatiyorum bebege bisey olur diye esim de oyle yatmami istemiyor ama dayanamiyorum cok kotu sicak suya oturdum ama dogumu etkiler diye de korkuyorum napcam bilmiyorum. Koca parca kan birikmesiymis onu patlamasi lazimmis napcam bilmiyorum dha fazla
Bence doğum yaptı. 1 günden fazladır girmiyor. Bebeye daldı buralar aklına gelmiyor :)) salı akşamı benValla bende merak ediyorumAngelnursee doğurdumu napti diye
Kasılmalarımın arası sıklaşmıyor ki doğuruyorum diyim
Unutma kız biziBence doğum yaptı. 1 günden fazladır girmiyor. Bebeye daldı buralar aklına gelmiyor :)) salı akşamı benyazmaya çalışacağım inşallah kazasız belasız atlatınca
Kasılmalarımın arası sıklaşmıyor ki doğuruyorum diyim2 gecedir gözümde uyku yok bakalım bu gece nolucak. Gece başlayan bulantı ve ishalim var kızlar. İlaç aldım ama gecmiyor. Görümcem de bazı insanların sancısı midesine vururmuş filan diyor ama bilemedim. Keske doğumun habercisi olsa 9 aydır yaşadığım en zor gecelerdi.
Amin hepimizin inşallahHadi hayırlısı cnm Allah yar ve yardımcın olsun
Doğum yaklaşınca bağırsak hareketlerinde bir canlanma olduğunu duymuştum bir nevi doğal lavmanKasılmalarımın arası sıklaşmıyor ki doğuruyorum diyim2 gecedir gözümde uyku yok bakalım bu gece nolucak. Gece başlayan bulantı ve ishalim var kızlar. İlaç aldım ama gecmiyor. Görümcem de bazı insanların sancısı midesine vururmuş filan diyor ama bilemedim. Keske doğumun habercisi olsa 9 aydır yaşadığım en zor gecelerdi.
Insallah canim bizim icinde dua et bol bolBence doğum yaptı. 1 günden fazladır girmiyor. Bebeye daldı buralar aklına gelmiyor :)) salı akşamı benyazmaya çalışacağım inşallah kazasız belasız atlatınca
Allah yardimcin olsun canim.senindeKasılmalarımın arası sıklaşmıyor ki doğuruyorum diyim2 gecedir gözümde uyku yok bakalım bu gece nolucak. Gece başlayan bulantı ve ishalim var kızlar. İlaç aldım ama gecmiyor. Görümcem de bazı insanların sancısı midesine vururmuş filan diyor ama bilemedim. Keske doğumun habercisi olsa 9 aydır yaşadığım en zor gecelerdi.
Canım 30. Haftada bende de oldu. Doktora söyledim normal doğumda belki bu durum seni biraz zorlar dedi. Kabız olmamaya çalıştım yediklerime dikkat ettim bir süre sonra ağrı da o bölgedeki şişlik de azaldı. Şuan gayet rahatım ama tabi normal doğumda ıkınma sırasında bu benim başıma nasıl bir iş açar çekincelerim varIyi aksamlar kizlar hamileligimi dune kadr rahat geciriyordum.Ama smdi hemoroid olmusum sizde oldu mu olduysa neler yaptiniz. Cok kotuyum dunden beri oturamiyorum yuruyemiyorum dahi agridan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?