- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.641
Basladi canim 80 lerde suan ama ben hissetmyom pekSancıların başladı mı? Epidural alacak mısın ☺ ben de çok heyecanlıyım senin için![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basladi canim 80 lerde suan ama ben hissetmyom pekSancıların başladı mı? Epidural alacak mısın ☺ ben de çok heyecanlıyım senin için![]()
Tamam canim en cok senin icin dua etcem rabbim saglikla en guzel sekilde bebegini kuvoze girmedenn kucagina almayi nasip etsinAngelnursee Allah yar ve yardımcın olsun  bu zamanında senden dua istiyorum. Adım Leyla.
Süper o zaman inş kolay doğumun olur. Acıklıgın kac cm mişTamam canimbirazdan gircem dusa
ay sancim 80 lrde ben hissetmiyom hemsirede sasrdi
![]()
![]()
İnşallah da çok fazla hissetmeden pıt diye doğurursunBasladi canim 80 lerde suan ama ben hissetmyom pekyok canim doktorum ona izin vermedi bebegin kalp atislarinda sikinti olusturuyor dye
![]()
Süper o zaman inş kolay doğumun olur.
Suan ne kdr bilmiyorum baktrmadim canim fitili koyrken cok acitti canimi sancimi iyice hissediyim ole bakin dedimSüper o zaman inş kolay doğumun olur. Acıklıgın kac cm miş
Acıklıgın kac cm miş
Aminnn canim insallahhİnşallah da çok fazla hissetmeden pıt diye doğurursun☺ Allah yırtıksız, dikişsiz, acısız bir doğum nasip etsin
![]()
Kesinlikle canim insallah guzel bir ornek olurumİyi yapmışsın canım. Benim de nst de 80-100 sancım cıkıyordu ama hissetmiyordum. Acaba doğum da hisseder miyim diye meraktayım. Bakalım senin süreç nasıl işletecek bana yol gösterir.Angelnursee
Bir tane mi fitil koydular canım bu zamana kadarKesinlikle canim insallah guzel bir ornek olurum![]()
Canim naptin doğurdun mu valla bugun alisveristeydim ama aklimda sendeydi bi yandanTamam canim en cok senin icin dua etcem rabbim saglikla en guzel sekilde bebegini kuvoze girmedenn kucagina almayi nasip etsin
Angelnursee inatci oglan geldi mi acaba :) Cok kolay dogum olsun insallah hic acele etme rahat rahst dogur cnm.
Yadee 1 Temmuz kadar daha var cnm eminim biraz daha kg alir pasamiz. Annen gelebilcek mi dogumdan once? Benim annem allah nasip ederse yarin aksam gelcek artik ona cok ihtiyacim var ayalarim elim sis hareket etmek zorlasiyor
![]()
Sariliktan bı gece yattı hastanede fototerapi aldı 24 saat. İlk hafta emiyordu ama çok güçsüz olduğu için uyuyordu hemen.uyandirmak çok zordu zorla yediriyordum bı gece 3 ten snra cok huzursuz oldu emmedi sabah doktra gittik sarılık olduğunu kilo kaybettiğini öğrendik.mama takviyesi yaptı doktor.sagma makinası kullanıyorum özellikle geceleri sagip veriyorum gündüzde emdikten sonra çok az biberonla destekliyorum. Sık sık beslemen gerekiyor sarılık için.Çişini takip et çiş yapmasi önemliymiş.benimde göğsün birinin ucu pek yok tutamıyor zorla uğraşıp tutturuyorum biraz emince çıkıyor zaten elinle destekle yada meme başı için pompalar olmasi lazım. Sağma makinası varsa önce onu takip meme basi çıkartılabilir. Belki bunlar işe yarar.bebek biraz büyüyünce çenesi güçleniyor o zamn kendisi de tutup emebilir.Günaydın kızlarAngelnursee inşallah hayırla kurtulursun hepimize kolaylıklar canlar biz emme sıkıntısı yaşıyoruz oğlan memeyi tutmuyor başı küçük bir iki çekip birakıyor
Nesir
Jhulia sizin beslenme durumları nasıl kızlar sarılık la ilgili bilginiz?
Canım inşallah sağıyorum sütüm ü süt akıyor çocuk emmiyo ya inşallah sarılık da hemen geçer daha kontrole gitmedik gidecez inşallah . İlk zaman süt gelmedi tabi mama ver dediler hastaneden verdik arada gene veriyorum ama sütü sağ sağ nereye kadar Bi yere gitsek emzir uyut kolay ama böyle olursa sıkıntı. Size de geçmiş olsun canımSariliktan bı gece yattı hastanede fototerapi aldı 24 saat. İlk hafta emiyordu ama çok güçsüz olduğu için uyuyordu hemen.uyandirmak çok zordu zorla yediriyordum bı gece 3 ten snra cok huzursuz oldu emmedi sabah doktra gittik sarılık olduğunu kilo kaybettiğini öğrendik.mama takviyesi yaptı doktor.sagma makinası kullanıyorum özellikle geceleri sagip veriyorum gündüzde emdikten sonra çok az biberonla destekliyorum. Sık sık beslemen gerekiyor sarılık için.Çişini takip et çiş yapmasi önemliymiş.benimde göğsün birinin ucu pek yok tutamıyor zorla uğraşıp tutturuyorum biraz emince çıkıyor zaten elinle destekle yada meme başı için pompalar olmasi lazım. Sağma makinası varsa önce onu takip meme basi çıkartılabilir. Belki bunlar işe yarar.bebek biraz büyüyünce çenesi güçleniyor o zamn kendisi de tutup emebilir.
İdrarını mı takip etmek gerekiyor kakayı mıCanım inşallah sağıyorum sütüm ü süt akıyor çocuk emmiyo ya inşallah sarılık da hemen geçer daha kontrole gitmedik gidecez inşallah . İlk zaman süt gelmedi tabi mama ver dediler hastaneden verdik arada gene veriyorum ama sütü sağ sağ nereye kadar Bi yere gitsek emzir uyut kolay ama böyle olursa sıkıntı. Size de geçmiş olsun canım
İdrarını diye biliyorum ben en az 5 bez çişli olmalıymışİdrarını mı takip etmek gerekiyor kakayı mı