- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.621
ben daha 1 2 gündür fark ettim kılcal damar gibi göbeğimin altında bide sağ yanda oğlan ayağını dayayıp gerdiriyor ordaB beklenenmucizeemidaf000 Minnaklarimm kendimi krem/yağ/losyon kazanına atasım geldi harita derken küçük ölçekli haritalardan bahsediyorsunuz di mi? Ufak tefek çatlamalı falan? Resmen çok korkuyorum
Gerçekten de ikiz olunca çatlak allahın emri galibaben daha 1 2 gündür fark ettim kılcal damar gibi göbeğimin altında bide sağ yanda oğlan ayağını dayayıp gerdiriyor orda
Ay insallah canim evet doktorumda fitil daha iyi sonlara dogru serum veririz dedi ben hareket etsem daha iyi olur dimi canim bide bi uykum geldiki mayistim cok komikAngelnursee canım direk suni vermeden fitil atmaları iyi olmuş. O direk rahim ağzını yumuşatıp açılmayı sağlıyor ama tabi biraz uzun sürüyor. Eğer sabırlı bir doktorun varsa beklemesi iyi olur senin için. Görümcemde 2 tane yarım saat arayla fitil attılar baktı etkisi yok suni verdiler haliyle yoruldu biraz ama onun hiç acıklıgı yoktu. Senin acıklıgın oldugu için daha kolay olur İnşallah
Sancıların azken uyu kızAy insallah canim evet doktorumda fitil daha iyi sonlara dogru serum veririz dedi ben hareket etsem daha iyi olur dimi canim bide bi uykum geldiki mayistim cok komik
Yürüyüp merdiven cıkman acılmanı hızlandırır canımAy insallah canim evet doktorumda fitil daha iyi sonlara dogru serum veririz dedi ben hareket etsem daha iyi olur dimi canim bide bi uykum geldiki mayistim cok komik
Ay merdiven cikicmda onluk gydim odadan cikamiyorumSancıların azken uyu kızkac cm acıklıgın varmıs
Bir önlükte arka tarafına iste çık in yapacak bir şey yok bu doğum yaniAy merdiven cikicmda onluk gydim odadan cikamiyorumyuruyorum odada sicaksu tutsam belime hemsire hanim
Sabahlığın varsa onu giy canım hastane sakinleşmiştir bu saatte. Banyo da cok iyi geliyor rahatlatır seniAy merdiven cikicmda onluk gydim odadan cikamiyorumyuruyorum odada sicaksu tutsam belime hemsire hanim
Bana önceki kalbi duran bebeğimde koymuşlardı ondan açılma yapıyo. Hayırlısıyla Sağlıkla gelsin bebişin. Hadi sen doğur da bize de anlat nasıl bi duyguAminn insallah canim cok sagol sancim 60 larda ama yetrli degil canim suni fitil koydular bunu da ilk kez duydum senin bi bigin varmi canim?
Sancıların başladı mı? Epidural alacak mısın ☺ ben de çok heyecanlıyım senin içinAy merdiven cikicmda onluk gydim odadan cikamiyorumyuruyorum odada sicaksu tutsam belime hemsire hanim
Angelnursee erken doğacak diye o kadar endişe ederken şimdi de doğmuyor sağlıkla gelsin inşallah acisiz bı anda çıksın
Yadee inşallah her şey yolunda gider. Hiç belli olmaz bı anda hızlanır gelişimi.Artik 36 olmuşsun devamı da gelir inşallah.Gecmis olsun.
Tamam canimSabahlığın varsa onu giy canım hastane sakinleşmiştir bu saatte. Banyo da cok iyi geliyor rahatlatır seni
Insallah canim kolay yaprsam sizede ballandirarak anlaticamBana önceki kalbi duran bebeğimde koymuşlardı ondan açılma yapıyo. Hayırlısıyla Sağlıkla gelsin bebişin. Hadi sen doğur da bize de anlat nasıl bi duygu ❤
Doktorumda ayni boyle dalga gecyor canim oglan inatci cikti benim gbiAngelnursee erken doğacak diye o kadar endişe ederken şimdi de doğmuyor sağlıkla gelsin inşallah acisiz bı anda çıksın
Yadee inşallah her şey yolunda gider. Hiç belli olmaz bı anda hızlanır gelişimi.Artik 36 olmuşsun devamı da gelir inşallah.Gecmis olsun.
Canim rabbim buyuk insallah bebegin en guzel sekilde saglikla dogar dua edicem sana bol bollAmin inşallah. Bebek 32 haftalık kaldı kaç zamandır..
Bakalım artık 1 Temmuza sağlıkla, sıkıntısız gelmek tek duam
Bir önlükte arka tarafına iste çık in yapacak bir şey yok bu doğum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?