Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bu hafta jüpiterin geri hareketi sonucu bebeklerde kilo konusunda sürpriz sonuçlar alınabilir 😜 biri gelip bize böyle sallasa heeee diycem artık 😅 şaka bi yana, çok şükür inançlı insanlarız hepimiz. Onca zorluğu aşıp bugünlere geldik ve bundan sonrasını da Allah'a bırakıyorum ben, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelecek. Ben bu grupta bu saatten sonra üzücü bir sonuç çıkmayacağına inanıyorum, bunun için dua ediyorum. İyi düşünelim bence. Kilo düşer çıkar, gerekirse Jhulia gibi 3 don üst üste giydiririz 😊 pozitif düşünceden kopmayalım.
Aynen canım çokta takılmamak gerek😂

Kızlar bebek 3200 kilo olmuş. Doktor 3800e kadar yolu var dedi inşallah normal doğabilir. Şu an 39 haftayla uyumlu. Ama ben artık doğsun istiyorum niye bilmiyorum ama
Bende aynıyım seninle biran önce kavuşmak istiyorum squat çömelme her gün yürüyüşte yapıyorum ama bna mısın demıyor.

Kızlar kordon kanı ve doku saklama için yeni bilgi edindim kordon dokusu içşn tedavi edilebilir hastalıklar henüz deneysel aşamada ve türkiyede nakil örneği yok gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kordon kanı saklatmak mantıklı geldi. Bunun için bebeğin 35. Haftayı doldurması ve ailenizde genetik lösemi gibi hastalık geçmişi olmaması gerekiyor. Hastalık varsa zaten kendi kanının geninde olduğu için kullanılamıyormuş.

Kızlar kordon kanı ve doku saklama için yeni bilgi edindim kordon dokusu içşn tedavi edilebilir hastalıklar henüz deneysel aşamada ve türkiyede nakil örneği yok gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kordon kanı saklatmak mantıklı geldi. Bunun için bebeğin 35. Haftayı doldurması ve ailenizde genetik lösemi gibi hastalık geçmişi olmaması gerekiyor. Hastalık varsa zaten kendi kanının geninde olduğu için kullanılamıyormuş.
Canım bu kanı anne karnındayken mi alıyorlar. 35. Haftayı doldurmuş olması gerekiyor derken? 34 haftalık doğum yapana olmuyor yani.

Kizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi :-) :-) :-)
Inşallah sancinda gelir bir avazda kurtarırsın derler ya büyükler 😄 canim aksam artk ne kadar buranin etkisiyle yatiyosam bende rüyamdan senin adinla uyandim gece 😄😄 Allah yardimcin olsun kuzum sag salim al yavrunu kucağına

Canım bu kanı anne karnındayken mi alıyorlar. 35. Haftayı doldurmuş olması gerekiyor derken? 34 haftalık doğum yapana olmuyor yani.
anne karnında değil canım doğum yaptıktan sonra bebeğin kordon kısmını klipsleyip alıyolar ya, kalan kordondaki kanıda alıp bi kite koyuyo doğum yaptıran doktorun (bu konuda bilgi sahibi olması gerekiyomuş). Kiti kordon bankası veriyo sana. 35 haftadan önce olmama sebebini tam bilmiyorum ama yeterli kan olmuyo olabilir.

Back