- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #8.521
nişan ne oluyo su muKizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi![]()
![]()
![]()
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişan ne oluyo su muKizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi![]()
![]()
![]()
bide kan alındı illa saklanabilir durumda olacak diye bişey yokmuş belirli kriterleri varCanım bu kanı anne karnındayken mi alıyorlar. 35. Haftayı doldurmuş olması gerekiyor derken? 34 haftalık doğum yapana olmuyor yani.
Nişan leke oluyo canim kanama yani ama az yani herkesde olmayabiliyo diye biliyorumnişan ne oluyo su mu![]()
ay hiç bilmiyorum bunları sezaryenle doğurcam hiç anlayamıycam sanırım
![]()
aa doğumdan önce öyle bişey mi oluyomuş bilmesem panik olurdum eğer sezeryan gününden önce olursada sağol canımNişan leke oluyo canim kanama yani ama az yani herkesde olmayabiliyo diye biliyorum
Ay canim benim tesekkur ederim insallah bir avazda kurtulurum hepinize dua edicemInşallah sancinda gelir bir avazda kurtarırsın derler ya büyüklercanim aksam artk ne kadar buranin etkisiyle yatiyosam bende rüyamdan senin adinla uyandim gece
Allah yardimcin olsun kuzum sag salim al yavrunu kucağına
Aminn cumlemizin canimAllah yardımcın olsun❤
Anladım canım tamam bir doktor ile görüşeyim gözüme çok karışık geldianne karnında değil canım doğum yaptıktan sonra bebeğin kordon kısmını klipsleyip alıyolar ya, kalan kordondaki kanıda alıp bi kite koyuyo doğum yaptıran doktorun (bu konuda bilgi sahibi olması gerekiyomuş). Kiti kordon bankası veriyo sana. 35 haftadan önce olmama sebebini tam bilmiyorum ama yeterli kan olmuyo olabilir.
Suyu biliyorum ama kanamayı bilmiyodumAnladım canım tamam bir doktor ile görüşeyim gözüme çok karışık geldibu arada nişan bizde de gelebilir canım ben heran gelecek gibi bekliyorum. 23 Haziran dedi ama bebeler tarihi beğenmeyip, yeter artık derse foş diye su
ile karşılaşmamız mümkün
ya da kanama, leke gibi
Kızlar bugün öğlen afedersiniz tuvalete gidince bir baktım peçete kıpkırmızı kan.Nişan mı acaba dedim ama bu baya elini kesersin de kan akarya öyle bir kandı nişan biraz daha farklı okuduğum kadarıyla. Sildikçe daha fazla geldi. Elim ayağım birbirine girdi üstelik yalnızım eşim hala yurtdışında. Doktoru aradım hemen gel dedi apar topar gittim kliniğe. Neyseki herşey yolunda. Vajinal kaynaklı değilmiş kanama, kılcaldamar çatlaması olmuş. Yüreğim ağzıma geldi bir an için çünkü bebeğim daha 34+3 haftalık. O an doğum, sancı, ameliyat, eşimin yanımda olmayışı falan hepsi 2.plandaydı tek düşündüğüm şey ya bebeğime bişey olduysa, ya erken doğum olur ve sağlık sorunları yaşarsa. Allah hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin. Şunu da anlamış oldum ki nişan, su vs bişeyin gelmesi de çok heyecan verici oluyor demek ki buna hazır olun ☺
Kızlar bugün öğlen afedersiniz tuvalete gidince bir baktım peçete kıpkırmızı kan.Nişan mı acaba dedim ama bu baya elini kesersin de kan akarya öyle bir kandı nişan biraz daha farklı okuduğum kadarıyla. Sildikçe daha fazla geldi. Elim ayağım birbirine girdi üstelik yalnızım eşim hala yurtdışında. Doktoru aradım hemen gel dedi apar topar gittim kliniğe. Neyseki herşey yolunda. Vajinal kaynaklı değilmiş kanama, kılcaldamar çatlaması olmuş. Yüreğim ağzıma geldi bir an için çünkü bebeğim daha 34+3 haftalık. O an doğum, sancı, ameliyat, eşimin yanımda olmayışı falan hepsi 2.plandaydı tek düşündüğüm şey ya bebeğime bişey olduysa, ya erken doğum olur ve sağlık sorunları yaşarsa. Allah hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin. Şunu da anlamış oldum ki nişan, su vs bişeyin gelmesi de çok heyecan verici oluyor demek ki buna hazır olun
[/QUOTE
Ay canım büyük korku atlatmışsın ama okuyunca biran anam ayniydi günümüz bu arkadas doğuruyo dedimneyseki sorunsuz çıkmışsın canm gecmis olsun
Canım gecmıs olsun sukur kötü bişey yokmuş ama korkusu yetmıştırKızlar bugün öğlen afedersiniz tuvalete gidince bir baktım peçete kıpkırmızı kan.Nişan mı acaba dedim ama bu baya elini kesersin de kan akarya öyle bir kandı nişan biraz daha farklı okuduğum kadarıyla. Sildikçe daha fazla geldi. Elim ayağım birbirine girdi üstelik yalnızım eşim hala yurtdışında. Doktoru aradım hemen gel dedi apar topar gittim kliniğe. Neyseki herşey yolunda. Vajinal kaynaklı değilmiş kanama, kılcaldamar çatlaması olmuş. Yüreğim ağzıma geldi bir an için çünkü bebeğim daha 34+3 haftalık. O an doğum, sancı, ameliyat, eşimin yanımda olmayışı falan hepsi 2.plandaydı tek düşündüğüm şey ya bebeğime bişey olduysa, ya erken doğum olur ve sağlık sorunları yaşarsa. Allah hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin. Şunu da anlamış oldum ki nişan, su vs bişeyin gelmesi de çok heyecan verici oluyor demek ki buna hazır olun ☺
Sorma kuzum ya valla çok stresli. Bir de benim transferden bugüne hiç lekelenmem olmadı o dönemleri çok rahat geçirmiştim ama son haftalarda yaşadım o korkuyu. Allah kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun okurken bile korktum. Dediğin gibi insanın aklına sadece bebeğim sağlıklı mi, bir şey oldu mu endişesi oluyor..
Gerçekten ilk haftalar ve son haftalar çok stresli ya![]()
Sorma kuzum ya valla çok stresli. Bir de benim transferden bugüne hiç lekelenmem olmadı o dönemleri çok rahat geçirmiştim ama son haftalarda yaşadım o korkuyu. Allah kimseye yaşatmasın![]()
Sağol canım evet bişey yokmuş alttan muayene etti baktı doğuma daha var kanama damar çatlamasından olmuş dedi. Bebeğin başı biraz aşağıdaymış yalnız sen yine de dikkat et akşam sabah bişey olursa hemen ara gel dedi. Allah hepimizi sorunsuz ulaştırsın son haftalaraCanım gecmıs olsun sukur kötü bişey yokmuş ama korkusu yetmıştır![]()
Ayy kuzum dikkat et geçen gün sanki banada öyle bişey oldu klozet kapağında kırmızı kan gördüm sonra bişey olmadıKızlar bugün öğlen afedersiniz tuvalete gidince bir baktım peçete kıpkırmızı kan.Nişan mı acaba dedim ama bu baya elini kesersin de kan akarya öyle bir kandı nişan biraz daha farklı okuduğum kadarıyla. Sildikçe daha fazla geldi. Elim ayağım birbirine girdi üstelik yalnızım eşim hala yurtdışında. Doktoru aradım hemen gel dedi apar topar gittim kliniğe. Neyseki herşey yolunda. Vajinal kaynaklı değilmiş kanama, kılcaldamar çatlaması olmuş. Yüreğim ağzıma geldi bir an için çünkü bebeğim daha 34+3 haftalık. O an doğum, sancı, ameliyat, eşimin yanımda olmayışı falan hepsi 2.plandaydı tek düşündüğüm şey ya bebeğime bişey olduysa, ya erken doğum olur ve sağlık sorunları yaşarsa. Allah hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin. Şunu da anlamış oldum ki nişan, su vs bişeyin gelmesi de çok heyecan verici oluyor demek ki buna hazır olun ☺
Canım bazen böyle şeyler olabiliyormuş, damarlar genişliyor, kan hacmi artıyor tüm vücudumuzda değişim yaşanıyor. Belki senin de buna benzer bir şey olmuştur. Üstelik ikiz gebeliksiniz bir de siz. Biz de zaten heyecanlıyız doğum yaklaşıyor işte bir heyecan korku yaşayabiliyoruz. Benim aklıma ilk gelen şey bebek oldu kanı görünce başka bir şey olabileceği hiç gelmedi ama çok şükür değilmiş. Bir de kanın miktarı fazla olunca panik yaptım. Ama tabi hazırlıklı olmamız lazım sona yaklaştıkça nişan, su derken benzer heyecanlar bekliyor biziAyy kuzum dikkat et geçen gün sanki banada öyle bişey oldu klozet kapağında kırmızı kan gördüm sonra bişey olmadı
Ben sadece bi damla gördüm onunda nereden olduğunu anlayamadımCanım bazen böyle şeyler olabiliyormuş, damarlar genişliyor, kan hacmi artıyor tüm vücudumuzda değişim yaşanıyor. Belki senin de buna benzer bir şey olmuştur. Üstelik ikiz gebeliksiniz bir de siz. Biz de zaten heyecanlıyız doğum yaklaşıyor işte bir heyecan korku yaşayabiliyoruz. Benim aklıma ilk gelen şey bebek oldu kanı görünce başka bir şey olabileceği hiç gelmedi ama çok şükür değilmiş. Bir de kanın miktarı fazla olunca panik yaptım. Ama tabi hazırlıklı olmamız lazım sona yaklaştıkça nişan, su derken benzer heyecanlar bekliyor bizi ☺