Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Biz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Her zaman dualarımdasınız.. bebeğimi her gördüğümde hem şükrümü ben duamı ediyorum . Rabbim isteyen herkese nasip inşallah

Canım maşallah çok güzel haberlerle gelmişsin doktordan. Maşallah kilo alımı da çok güzel bizim de kontrolümüz var heyecanla bekliyorum acaba ne yaptı 2 haftadır içerde Nstye ben de hiç girmedim seninle günümüz aynı acaba bana da nst diyecek mi doktor merak ettim şimdi

Amin canim hepimizinki ınsallah sen nasılsın ne zmn kontrolun tekrar insallah senin kuzu bu kontrolde daha cok almis olacak annesi

Inşallah. Aslinda ilk şoku atlatiktan sonra kilosuna değil de hala bebeğin eşi aşağıda olduğu için canım sıkkın olduğunu anladım. İnşallah yapışma olmamıştır yoksa bebek doğduktan sonra da alır..
Yarın kontrole gidiyorum tekrar

Biz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Bizde arkadaş gibi her şükür edişimizde bekleyen arkadaşlarada dua ediyoruz. Yaşayan anlar

şu topiği okumak bana keyif veriyor... ne güzel hepiniz serüvenin sonuna gelmişsiniz..
herkes tüp bebeği tutan annecikler
okuyumda biraz moralim yerine gelsin
ilk kimyasal gebeliğimde mayıs ayıydı sanırım geçen yıl herkesin tutmuş bi benim olmamış gibi gelmişti aslında öyle bişey yok birsürü insan bunları yaşıyor sadece bizim nasibimiz bu sefereymiş inşallah tabi sağlıkla kucağımıza aldığımızıda görürüz. O yüzden çok stres yapmamaya çalış bu süreçte herkesin hikayesi kendine özel Allah sanada tattırsın en kısa sürede

Insallah canim benimde pazartesi kontrol insallah guzel seyler duyariz

düşük yapmasaydim bende 37. haftalik gebeydim nasip degilmis
Hergün dua ediyorum bebek için yanıp tutuşan herkese rabbim nasip etsin Bir zamanlar bize de imkansız gibi geliyordu aldığımız her negatif sonuçta dünyamız yıkılıyor sanki hiç anne baba olamayacakmışız gibi hissediyorduk. Ama her şey Allah’ın ol demesiyle oluyor. İnancınızı kaybetmeyin ve her şeyin hayırlısını dileyin. Eminim şu forumdaki tüm tüp bebek anneleri kendileri gibi o yollardan geçen ya da geçecek olan annelere dua gönderiyor İnşallah en kısa zamanda siz de bebeğinize kavuşursunuz

Merhabalar artık ben de Mayıs sayfasından buraya terfi ettim negatif sonucumdan sonra yarın regl olmayı bekliyorum ve ayın sonuna doğru dondurulmuş embriyo transferim yapılacak inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve pozitifi görürüm . Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlere güzel sonuçlar almalarını temenni ediyorum benim gibi yeni başlayanlara da kolaylıklar

Sağol canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin büyük ihtimal sanada nst tarihî verir 34. Haftadan sonra sık sık giriliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…