- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.181
Her zaman dualarımdasınız.. bebeğimi her gördüğümde hem şükrümü ben duamı ediyorum . Rabbim isteyen herkese nasip inşallahBiz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Canım maşallah çok güzel haberlerle gelmişsin doktordan. Maşallah kilo alımı da çok güzelSelam kızlar bizde kontrolden geldik cok yorulduk ama şükür paşam korktuğum gibi olmamis kilo almış 800 grm almis 2270 grm çıktızaten cok tombs gitmiyoduk haftasıyla tam dedi boyuda 43.5 cm olmuş şükür bi sıkıntısı yok benim tansiyonumdan dolayi ilac verdi doktorum alfamet diye gunde bi tane kullanicam tansiyonumu 3 kere ölçüp doktoruma aticam ona gore yonlendiricek kuşumun banyo kuveti bornoz takimi eksikti onlarida aldik cikmisken he birde 10 veya 15 gun sonra nst ye giricem ve doktorumn yanina gidicem sukur bir ay sonra gel demedi
Doktor da az değil çok almaz zaten son zaman takılma dedi ona güvenmekten baska yapacak bı şey yok zatenAnladim canim bencede bebisin kilosu gayet iyi cinsiyet neydi canim senin
Bizimkinin lakabı sezaryenci zaten normallere gelmiyormuş hiç ebeler yaptırıyomus. Nasıl dogurcan diye soruyor ama yine de Allah tanKafaları rahat çat çat kadın defteri bir açtı liste uzun sezeryan takvimi
Bugünleri gösteren Rabbime ne kadar şükretsek azİnşallah canım onları koklamak için gün sayıyorum. Bu sefer transfer sonucu için 1 den 12 ye değilde tersten sayımdayım 12 den 1 e doğru çok şükür rabbime
Amin canim hepimizinki ınsallah sen nasılsın ne zmn kontrolun tekrar insallah senin kuzu bu kontrolde daha cok almis olacak annesi
Bizde arkadaş gibi her şükür edişimizde bekleyen arkadaşlarada dua ediyoruz. Yaşayan anlarBiz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
canım ben her anımda dua ediyorum eminim o zamanda gelecektirBiz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
ilk kimyasal gebeliğimde mayıs ayıydı sanırım geçen yıl herkesin tutmuş bi benim olmamış gibi gelmişti aslında öyle bişey yok birsürü insan bunları yaşıyor sadece bizim nasibimiz bu sefereymiş inşallah tabi sağlıkla kucağımıza aldığımızıda görürüz. O yüzden çok stres yapmamaya çalış bu süreçte herkesin hikayesi kendine özel Allah sanada tattırsın en kısa süredeşu topiği okumak bana keyif veriyor... ne güzel hepiniz serüvenin sonuna gelmişsiniz..
herkes tüp bebeği tutan annecikler
okuyumda biraz moralim yerine gelsin
Insallah canim benimde pazartesi kontrol insallah guzel seyler duyarizİnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelirPazartesi kontrolum var sorucam bakalım ne diyecek. Günlük yürüyüş yapıyorum düzensiz sekilde kasılmalar da devam ediyor gerisi takdiri ilahi hayırla kavusalım hepimiz inşallah
Olabilir canimSanırım doktor açılma olsun diye hergün ilişki öneriyor canım
3.prensesimizde 22 sinde geliyor demekDoktor da az değil çok almaz zaten son zaman takılma dedi ona güvenmekten baska yapacak bı şey yok zatenkiz canım
Allah gönlünüze göre versin her duamda varsınızBiz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Allah daha iyisini nasip etsin inşallahdüşük yapmasaydim bende 37. haftalik gebeydim nasip degilmis
Hergün dua ediyorum bebek için yanıp tutuşan herkese rabbim nasip etsindüşük yapmasaydim bende 37. haftalik gebeydim nasip degilmis
Sağol canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin büyük ihtimal sanada nst tarihî verir 34. Haftadan sonra sık sık giriliyomusCanım maşallah çok güzel haberlerle gelmişsin doktordan. Maşallah kilo alımı da çok güzelbizim de kontrolümüz var heyecanla bekliyorum acaba ne yaptı 2 haftadır içerde Nstye ben de hiç girmedim seninle günümüz aynı acaba bana da nst diyecek mi doktor merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?