Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Günaydın hanımlar. Bebeğimin eşi hala aynı yerde. Beni perinatolojiye gönderdi çarşamba günü gidecem sonuca göre diyarbakır'da Doğum için hastane, doktor bulmam gerekecek 😔inşallah öyle olmaz ve bebeğimi hemen alıp eve gelebilirim. Hiç bir şey soramadım bundan anlayan var mı Kızlar? 15920336169181521089379301951030.jpg
Bebegim. Kaç haftalık. Kaç gram

Günaydın hanımlar. Bebeğimin eşi hala aynı yerde. Beni perinatolojiye gönderdi çarşamba günü gidecem sonuca göre diyarbakır'da Doğum için hastane, doktor bulmam gerekecek 😔inşallah öyle olmaz ve bebeğimi hemen alıp eve gelebilirim. Hiç bir şey soramadım bundan anlayan var mı Kızlar? Eki Görüntüle 2648275
Canim emar ister perinatolog yapisik mi deglmi dye insallah degildir stres yapma. Canim kilosu 2213 gr .

Günaydın hanımlar. Bebeğimin eşi hala aynı yerde. Beni perinatolojiye gönderdi çarşamba günü gidecem sonuca göre diyarbakır'da Doğum için hastane, doktor bulmam gerekecek 😔inşallah öyle olmaz ve bebeğimi hemen alıp eve gelebilirim. Hiç bir şey soramadım bundan anlayan var mı Kızlar? Eki Görüntüle 2648275
44,5 cm boyu canim

Süreci bence hızlandırsın doktorun. Böyle stres yapa yapa bebişide etkiliyor. Kaç hafta oldu halen net yapışık ya da değil diyemiyor canım. Ani bir şey olsa seninde elin kolun bağlanacak. İmkanın varsa Diyarbakır da iyi bir kadın doğum doktoruna şimdi git derim canım. Yapışık olduğuna emin olman belirsizlikten iyidir. Salı günü hayırlı haberler duyasın inşallah 🙏

Süreci bence hızlandırsın doktorun. Böyle stres yapa yapa bebişide etkiliyor. Kaç hafta oldu halen net yapışık ya da değil diyemiyor canım. Ani bir şey olsa seninde elin kolun bağlanacak. İmkanın varsa Diyarbakır da iyi bir kadın doğum doktoruna şimdi git derim canım. Yapışık olduğuna emin olman belirsizlikten iyidir. Salı günü hayırlı haberler duyasın inşallah 🙏

Amin inşallah. Aslinda buradaki en i, i doktora görünüyorum. Yinede ara sıra farklı doktorlardan da görüş almayı tercih ediyorum. Diyarbakır için memorial düşünüyorum oğlum orda doğdu yoğum bakım kuvezleri de iyi. Bakalım yinede çarşamba günü sonuca göre,diyarbakirda devam edebilirim..

Sağol cvp icin. O içine girilen makina mı. Ben ayrıntılı ultrason gibi birșey düşündüm
Rica ederim canim.benim perinatologum ayrintilida belli olmuyor emar da bakalim demisti ama o hafta plasentam duzelmisti canim gerek kalmamisti. Sanirim o emar canim bende tam bilmiyorum gebeleri nasil cektiklerini. Evet maasallah boyuda kilosuda iyi annesi :-)

Amin inşallah. Aslinda buradaki en i, i doktora görünüyorum. Yinede ara sıra farklı doktorlardan da görüş almayı tercih ediyorum. Diyarbakır için memorial düşünüyorum oğlum orda doğdu yoğum bakım kuvezleri de iyi. Bakalım yinede çarşamba günü sonuca göre,diyarbakirda devam edebilirim..

İki hafta daha bekledi mi kuvöz e de gerek kalmaz inşallah canım 🙏

Canım kuvöze falan gerek kalmaz inşallah 34 haftalık ikizler var annemin arkadaşının onlar hiç kalmadı mesela☺ önemli olan bu haftalardan sonra bebişin sağlığı❤

Canim ölçümleri yaziyo benim bebegimde boyle cikiyo bas capi 2 hafta hatta önde karin bir hafta bacak boyu tam cikiyo insallah yapışıklıginda yoktur hersey yolunda gider senin icin hepimiz icin bol bol dua ediyorum Allah yardimcin olsun canim

Kızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziran 🙈🙈inşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin 🤲😘
Bı 22 Haziran bebisi daha geliyor desene hadi hayırlısı bakalım ❤️

Back