- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.161
Anladim canim bencede bebisin kilosu gayet iyi cinsiyet neydi canim seninYok canım benim doktorumun tarzı böyle38 de ya da + larda alıyor normalde de. Beni geçirdiğim ameliyattan dolayı daha fazla bekletmek istemiyor ki zaten 38+3 de alacak. Ona göre kilosu gayet normal yani.
Maşallah canım doktorunaAy benim doktorum 42 ye kdr sikinti yoksa bekletiyorgecen 4 kilo 780 gr bebek dogurtmus sezaryenle bi benimki seviyo sanirim iri bebek
Kafaları rahat çat çat kadın defteri bir açtı liste uzun sezeryan takvimiEvet sezaryenle olcagi belliyse bekletmeyi sevmiyorlar doktorlar
İnşallah canım onları koklamak için gün sayıyorum. Bu sefer transfer sonucu için 1 den 12 ye değilde tersten sayımdayım 12 den 1 e doğru çok şükür rabbimeAy bı gün arayla mi çok iyivalla ben de doğru ölçumse bile inanmak istemiyorum inşallah sağlıkla yanımizda olsunlar da gerisi önemli değil
Yok yok tek değilsin bende varım. Karpuz, limonata, su ne varsa içip uyumak istiyorum. Kutup ayısı gibiyim soğuk ve uyku şuara en sevdiğim şeylerMenopoza girmiş gibi yanıyorum.İçim de yanıyo sadece soğuk şeyler içesim var. Bebek kilo alıyo ama ben tartıda kilo veriyorum. Sizde de bulantı iştahsızlık var mı bi ben mi böyleyim
Canım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirimAy benim doktorum 42 ye kdr sikinti yoksa bekletiyorgecen 4 kilo 780 gr bebek dogurtmus sezaryenle bi benimki seviyo sanirim iri bebek
Bende aynıyım yaaMenopoza girmiş gibi yanıyorum.İçim de yanıyo sadece soğuk şeyler içesim var. Bebek kilo alıyo ama ben tartıda kilo veriyorum. Sizde de bulantı iştahsızlık var mı bi ben mi böyleyim
39 u görürüz dediyse 38+ da alacaz demek istemiştir. 39 da alacam dediyse bitirmeni bekler. En hayırlı şekilde olsun inşallah gönlünden geçen olurCanım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirimsende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
inşallah o zamana kadar kendi sancılarım gelır de normal denerimYoksa bekletmeyecek doktor
İnşallah hepimiz için39 u görürüz dediyse 38+ da alacaz demek istemiştir. 39 da alacam dediyse bitirmeni bekler. En hayırlı şekilde olsun inşallah gönlünden geçen olur
Sağol cnmAllah nasib ederse Kerem Ali olacak
Canım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirimsende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
inşallah o zamana kadar kendi sancılarım gelır de normal denerimYoksa bekletmeyecek doktor
insallah canimMaşallah canım doktorunasen yinede 42 ye odaklanma hayırlısı ile gününde gelsin paşa
Aynen canim o yuzden ben 40 I gecirmeyi dsnmuyorum 40 a kdr geldi geldiCanım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirimsende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
40 a kadar bekletmem dediğine göre 39+dan bahsediyo bence. Yani 41 e girmeyeceksin anlaşılan. Ama inşallah o zamana bebiş kendi gelir de gerek kalmazCanım benim doktorum 39 dan sonra annenin bebeğe kattıgı bişey yok sadece normal doğum için beklenebilir ama onda da kakasını yapma gibi bi kaç risk saydı. Seni 40 a kadar bekletmem dedi bana. Evhamlılığımla doktorumu da biraz telaşlandırmıs olabilirimsende önceliğimiz normal doğum değil sağlıklı bebek almak dedi 39 dedi doktor ama sormayı unuttum sizce 38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa 39+ larda mı olur doğum?
40 a kadar bekletmem dediğine göre 39+dan bahsediyo bence. Yani 41 e girmeyeceksin anlaşılan. Ama inşallah o zamana bebiş kendi gelir de gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelirAynen canim o yuzden ben 40 I gecirmeyi dsnmuyorum 40 a kdr geldi geldibece 39+ lari kastetmstr canim
Amin canim hepimizinki ınsallah sen nasılsın ne zmn kontrolun tekrar insallah senin kuzu bu kontrolde daha cok almis olacak annesiMaşallah ismini sağlıkla taşısın paşa
Evet canım tekcanım senin tek gebelikmiydi
Sanırım doktor açılma olsun diye hergün ilişki öneriyor canımBen 5 gundur yiyorum canim gunde 6 hurma yuruyusede basldim 3 cm de acikligim var ama daha ses yok oglusum gelme gelme dedim kusturdum minnosumu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?