Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
Valla herkesin tecrubesi farkli. Ilk bir kac aydan sonra ister istemez biberon vercez bence almakta fayda var. Internete ozelmis aldim ben.

Aslında hep kaşık biberon önermişler yenidoğan için. Sonrasında da kullanışlı diyolar. kafam karıştı benim ne alsam diye
Ben bundan 2 adet almistim cnm icindeki aparat gaz reflu onleyeci flan demisti o kasigi da kullanabilirim galiba. Bu arada kiz kardesim hamileymis :) Bebislerim buyunce bu tarzlari ona gondercem diye hayal etmeye basladim

Eklentiler

• Screenshot_20200609-132029.png
    171 KB · Görüntüleme: 21
Canim 100gram fark ile 2 hafta onde demesi dogru mu acaba? Bu olcumler zaten tam dogru degil bence. Yeterki iyi olsunlar kilo cok onemli degil.
Bu arada grupteki ikiz anneler bilgilerimizi paylasmaya devam edelim malum iki bebek bakmak tecrube gerektirir
B beklenenmucize
Minnaklarimm
Muallim09
Thistle
emidaf000
B Babydust80
baska kim var ?

Internete ozel mi acaba? Alcam galiba. Ben 2 tane philips avent icinde kasikli gaz onlucu demisti ondan aldim ama yetmez. Sen memnun kaldin degil mi cnm?
canım geldi ama malum kullanamadık henüz bide ben başta çok biberon emzik verme taraftarı değilim çok mecbur kalırsam diye aldım bunu baya öneren vardı bide süt sağma makinasınada uyumlu istediğimi kullanırım diye düşünerek almıştım kaşık biberonda aldım ben materni markaydı sanırım

ben kaşık biberonda aldım bide ikiz bebiş olacağı için lansinohlarıda eninde sonunda kullancaz diye aldım

canım 2 hafta fark 100 grama fazla değilmi bizim 180 gr fark vardı o kadar demedi doktor

Ben bundan 2 adet almistim cnm icindeki aparat gaz reflu onleyeci flan demisti o kasigi da kullanabilirim galiba. Bu arada kiz kardesim hamileymis :) Bebislerim buyunce bu tarzlari ona gondercem diye hayal etmeye basladim
bunu kullanmak nedense zor gibi geldi bana lansinohlarda antikolik canım ::) kardeşinede hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağına alsın

Sıcaktan ve göbekten yerlere yapışacak gibiyim doğuralım hayırlısı ile paylaşmaya geçelim bu çıt çıt ses gelmesi neydi oğlan kemiklerini kırıyor sanırım, kız hıçkırıktan bir hal oldu oğlan çıtlamaktan

haftaya gidince perinatolog ne diyecek bakalım. hoca demedi 2 hafta önde diye ölçümlerde öyle yazıyo. kilo olarak gelişim olarak çok iyi dedi sadece.
Ben ölçümlere hic takmiyorum en son kafa 2 hafta onde karin cevresi bir hafta önde boyuda haftasindan bir kac gun geride çıktı ama doktorum gayet iyi dedi sadece boyu icin bol sut ürünü tüket dedi

Ay evet yaa çok sıcak hava daha benim 1.5 ayim var neredeyse Allah yardim etsin hepimize

benimde birinin hıçkırığı çok uzun sürüyo eşim geçen gün zorla yerimden kaldırdı kalkta çocuk rahatlasın diye o çıt sesini hiç duymadım ama daha

Aynen Bak bu iyi galiba iki türlü de kullanılıyosa ben de bakayım bi bu tarzlara

Canım benim de oluyordu ya çıt çıt eklem yerlerinden gelebilirmiş bebişin

Ay evet yaa çok sıcak hava daha benim 1.5 ayim var neredeyse Allah yardim etsin hepimize
Bende onu düşündüm annem beni ağustos sonunda doğurmuş. Kardeşimi temmuz ortası. Yine benimki iyi. Rabbim kolaylık versin canlar. Yemek falan yemek istemiyorum artık sadece uyumak ve su içmek istiyorum. Şafak 14

B Babydust80 B beklenenmucize kızlar ben aventin yenidoğan setini aldım biberon. İki büyük iki küçük biberon, bir emzik var. Biberonların ağız kısmı meme gibi, geniş tutmuşlar. Hakkında da çok yorum okudum, çocuklar biberona alışınca meme istemiyor biberondan kolay geldiği için, bu aventi kullananlar öyle bi sorun yaşamamış forumda okuduklarım. Emzik ayrıca alacaktım sonra vazgeçtim, becerebilirsem her gak dediklerinde memeye tutmayı düşünüyorum kaşıklı biberon değil de ilaç kaşığı aldım, d vitamini falan veriliyomuş diye. Sterilizatör aldım o da philips, fena değil gibi. İkiz olmasa almazdım ama, kendim kaynatır idare ederim. İkiz olmasa biberon bile en fazla bi tane nolur nolmaz diye koyardım kenara, ama ikiz olunca mama vermem cengaverliği yapamıyoruz, çocukları görmeden emin olamıyoruz. Süt sağma makinesi de alacaktım ama nolduysa bi anda beklemeye karar verdim, iki bebeye yetecek sütüm gelecek, cesarete özgüvene bak açıkçası sütüm gelir mi gelmez mi, sağar mıyım, görmeden almaktan vazgeçtim, pahalı bi meret çünkü. Evimin arkasına e-bebek açıldığından beri böyle rahatım

Hani siz de görmüşsünüzdür forumda anneler tecrübelerini yazıyor, genelinin buluştuğu ortak nokta: her bebek farklı oluyor, bebek karar veriyor. Kimi biberonu görünce bi daha meme almıyormuş, kimi ne verirsen usta bi porsiyon daha diyormuş bebek bezine bile kesin şunu kullanıcaz diyemiyoruz asilzadelerimizin poposu hangisini beğenecek deneyerek öğrenicez. Bunları şimdiden kabullendim ama, kendim ve tüm ikiz anneleri için tek duam, inşallah bizim bebeler "birbirleriyle" uyumlu olsunlar gerisini nasıl isterlerse öyle yaparız artık biberondu emzikti keyif onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…