- Emoji Skoru
- 1.960
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #7.981
Benim ablmda yengec cokk severimAynen kardeşim yengeç çok istiyordum yengeç olmalarını![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ablmda yengec cokk severimAynen kardeşim yengeç çok istiyordum yengeç olmalarını![]()
İnşallah canım yaBen bekliyorum canim bakalim yapabilirsem![]()
İşimize gelmeyince hep babası kılıklılar ahahahZaten gelsin onun totosunu ısıracam strese soktu ve hiç yüzünü göremedik bir tripliki babası kılıklı![]()
Sen nasilsin canim agrin oluyormuİnşallah canım ya
Aynen devam canım dun 3-4 dakıkaya kadar dustu bugun de duzensızlestı anlamadımSen nasilsin canim agrin oluyormu
Bende korkuyorum ama daha saglikli canim bol bol nefes egzersizleri izleBenim doktorumda normal doğum dedi ama ya ben acayip korkuyorum![]()
Baya dusmus canim dun benim de 5 dk da bir geldi sabaha kadar dedim kesin geliyoi sonra hurma yedim bi rahatladimkiAynen devam canım dun 3-4 dakıkaya kadar dustu bugun de duzensızlestı anlamadımHaftası iyi cok sukur gelecekse gelebilir artık cok özledimm
![]()
Ben anlamıyorum canım ya bi duzenlı bi duzensızBaya dusmus canim dun benim de 5 dk da bir geldi sabaha kadar dedim kesin geliyoi sonra hurma yedim bi rahatladimki![]()
![]()
Evet canim benimde ole belinden de giriyor mu ? Ay insallah cok kolay bir dogumun olurBen anlamıyorum canım ya bi duzenlı bi duzensızSeninde öyle heralde dimi? Böyle erken kasılmalar başladıgı zaman cok kolay oluyor doğum dedi doktorum seninde cok kolay doğuracağına inanıyorum dedi ama benim pek ümidim yok nedense
![]()
Hepimizin inşallah canım yaaaEvet canim benimde ole belinden de giriyor mu ? Ay insallah cok kolay bir dogumun olur![]()
Masallah canm senin kuzucuklara dakızlar bende bu gün kontrole gittim kız 1750 gr oğlan 1650 gr olmuş. oğlan gününde gidiyo kız 2 hafta önde dedi. gelişimleri çok iyi dedi. celeston yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak. bide oğlanın barsakları biraz genişlik olarak sınırda dedi perinatologa yönlendirdi tekrar. haftaya ona gidecem. ecoprin i de kesti. oğlanın yüzünü gördük. kızın sırtı dönük olduğu için göremedik.
şimdi çıktı. ayrıntıda herşey normal dedi perinatolog. haftaya tekrar perinatolog bakacak. dr. sınır değerde de dedi. ikinci bir göz görsün diye yönlendirdi.Masallah canm senin kuzucuklara dabağırsakta genişlik dediğin ayrıntılıda mi çıktı yoksa şimdi mi çıktı
şimdi çıktı. ayrıntıda herşey normal dedi perinatolog. haftaya tekrar perinatolog bakacak. dr. sınır değerde de dedi. ikinci bir göz görsün diye yönlendirdi.
Insallah canimHepimizin inşallah canım yaaabelden ara ara oluyor canım bu gece adet sancısı gibi agrıyla uyandım sabahtan öğlene kadar da bel agrım vardı bekliyoruz artık canım ya her an suyum geldi mi diye kontroldeyım
ilk olunca nasıl olacak onu da bilemiyor insan onun tedirginliği de ayrı ya
Inşallah sıkıntı cikmaz canim belki doktorun yanlis görmüştürşimdi çıktı. ayrıntıda herşey normal dedi perinatolog. haftaya tekrar perinatolog bakacak. dr. sınır değerde de dedi. ikinci bir göz görsün diye yönlendirdi.
Internete ozel mi acaba? Alcam galiba. Ben 2 tane philips avent icinde kasikli gaz onlucu demisti ondan aldim ama yetmez. Sen memnun kaldin degil mi cnm?Kızlar alacak olan varsa indirime girmiş lansinoh biberon seti
Lansinoh Hoşgeldin Bebek Biberon Seti