Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim doktorumda normal doğum dedi ama ya ben acayip korkuyorum

Aynen devam canım dun 3-4 dakıkaya kadar dustu bugun de duzensızlestı anlamadım Haftası iyi cok sukur gelecekse gelebilir artık cok özledimm
Baya dusmus canim dun benim de 5 dk da bir geldi sabaha kadar dedim kesin geliyoi sonra hurma yedim bi rahatladimki

Baya dusmus canim dun benim de 5 dk da bir geldi sabaha kadar dedim kesin geliyoi sonra hurma yedim bi rahatladimki
Ben anlamıyorum canım ya bi duzenlı bi duzensız Seninde öyle heralde dimi? Böyle erken kasılmalar başladıgı zaman cok kolay oluyor doğum dedi doktorum seninde cok kolay doğuracağına inanıyorum dedi ama benim pek ümidim yok nedense

Yadee ilk defa bu haftalara geldin, çok şükür. Kilosu da yine haftasıyla uyumlu çıkmış, dert etme hiç. Bol bol dua edelim, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu

Minnaklarimm canım geri sayımın hayırlı olsun senin kız şimdiden formuna dikkat ediyor galiba şaka bi yana yanlış ölçüm olabilir bence de. ben inanıyorum doğdukları gibi eve gideceksiniz inşallah ♥

Biz de kilo konusunda kontrolden kontrole rahatlıyoruz. Ben bugün 27+0 oldum, 6 ay bitti, ama hala başlangıç kilomdan +1 fazlayım. Cuma kontrolde oğlanların kilolarını da görücem, 24. hafta kontrolde ikisi de maşallah tombalaktı ilerleyen haftalarda kilo artışımız nasıl olacak merak ediyorum. Bizim durumda bi tuhaflık var gibi ama hayırlısı bakalım.

Evet canim benimde ole belinden de giriyor mu ? Ay insallah cok kolay bir dogumun olur

kızlar bende bu gün kontrole gittim kız 1750 gr oğlan 1650 gr olmuş. oğlan gününde gidiyo kız 2 hafta önde dedi. gelişimleri çok iyi dedi. celeston yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak. bide oğlanın barsakları biraz genişlik olarak sınırda dedi perinatologa yönlendirdi tekrar. haftaya ona gidecem. ecoprin i de kesti. oğlanın yüzünü gördük. kızın sırtı dönük olduğu için göremedik.

Evet canim benimde ole belinden de giriyor mu ? Ay insallah cok kolay bir dogumun olur
Hepimizin inşallah canım yaaa belden ara ara oluyor canım bu gece adet sancısı gibi agrıyla uyandım sabahtan öğlene kadar da bel agrım vardı bekliyoruz artık canım ya her an suyum geldi mi diye kontroldeyım ilk olunca nasıl olacak onu da bilemiyor insan onun tedirginliği de ayrı ya

Masallah canm senin kuzucuklara da bağırsakta genişlik dediğin ayrıntılıda mi çıktı yoksa şimdi mi çıktı

Masallah canm senin kuzucuklara da bağırsakta genişlik dediğin ayrıntılıda mi çıktı yoksa şimdi mi çıktı
şimdi çıktı. ayrıntıda herşey normal dedi perinatolog. haftaya tekrar perinatolog bakacak. dr. sınır değerde de dedi. ikinci bir göz görsün diye yönlendirdi.

şimdi çıktı. ayrıntıda herşey normal dedi perinatolog. haftaya tekrar perinatolog bakacak. dr. sınır değerde de dedi. ikinci bir göz görsün diye yönlendirdi.

Allahın izniyle bir sorun yok bak normal çıkmış Benim de oğlumda bir böbreği diğerinden hızlı gelişti, anne karnında. 1yasindan sonra 2 böbreğide aynı boyuta geldi.

Insallah canim ay evet ilk olunca insan ne kadar bilsede tedirgin oluyor surekli bi kendini kontrol etme bende ayniyim su varmi nisan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…