- Emoji Skoru
- 890
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.961
Insallah cnm bide senin tarihin belli oldu 23 Haziran ikizler borcudan kactinAnnem diyor zaten oğlan kadar olamaz ama boyları aynıboyları olursa kilosu da olur yani diye düşünüyorum bende sanırım benimde sıcaktan azaldı . İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz
Bak milkshake cok guzel fikirmisbenimde son kontrolde aldığım tüm kilo bebeklerdeki artıştıbenimde canım istemiyo ama sağolsun sevgili beyim tepemden çekilmiyo ilacını içtinmi cevizini yedinmi sütünü içtinmi muz ve süt için çözümümüz bu sıcaklarda milkshake oldu ikisini birden tüketmiş oluyorum
10-15 Temmuz hayirlisi insallah o zamana kadar yeterince kilo olur zaten. Dua edecem hersey guzel gecer inanyorumAmin. Senin de sezeryan tarihin hayırlı olsun o güne güle oynaya gidesin inşallah cnm.
Evet bebeğin eşi aşağıda aynı yerinde duruyor yapışmış ihtimali hala var. 10 15 temmuz sezeryan dedi ama burda mi olur başka İlde mi belli degil.
Aynen inşallah bekler.. Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum yinede üzüldüm ya herşey nasip dediğin gibi risk olsaydı bebeği bekletmezdi. Şimdi her hafta ve gün bizim için önemli..
Aynen canım hem koca bardak süt içmiş hemde 1 tane muz yemiş oluyosun çok severimBak milkshake cok guzel fikirmis
Ben nasipseKızlar normal doğum yapacak kimse yokmu ?
Ay yengeci cok severim seninkiler ne guzel ikizlerde yirttiOlur mu olur yengeç burcu bebişleri
Ben de çok istiyorumKızlar normal doğum yapacak kimse yokmu ?
Ben bekliyorum canim bakalim yapabilirsemBen nasipse
Aynen kardeşim yengeç çok istiyordum yengeç olmalarınıAy yengeci cok severim seninkiler ne guzel ikizlerde yirtti
Aynen canimInsallah cnm bide senin tarihin belli oldu 23 Haziran ikizler borcudan kactinBebisler yengec olacak
Amin canım benim içim rahat ben elimden geleni yaptım. Rabbimin emanetleri bu haftaya kadar getirdim. Yemedir, harekettir dikkat ettim özen gösterdim tedbiri aldım takdir AllahınMinnaklarimm canim insanoğlu olarak hiç bişeyden tatmin olmuyoruz ben acaba yanlış mı ölctü o kadar alma imkanı var mı ya başka bir sorun varsa kendi kendimi yerken sen de az aldılar diye telaşlaniyorsun aslında hep diyoruz sağlıklı olsunlar kiloyu doğunca da alırlar diye ama kendi dedigimize kendimiz inanmıyoruz Çok şükür bu zamana geldiler Allah'a emanet deyip bekleyeceğiz artık. Canını sıkacak bişey yok kendini de kasma yemenle alakalı olsa oğlan da kilo almazdı. Gününde belli oldu darısı bizim başımıza sağlıcakla al bebişlerini kucağına.
Şafak 15Sezaryen günün de hayırlı ugurlu olsun gün saycan artık ohh
Ben göreceğim sen göremeyeceksin ilk anı diyorum sinir oluyorayy adam o kadar istemişti oysaki doğuma girmeyi herşey nasip kısmet sanırım
Zaten gelsin onun totosunu ısıracam strese soktu ve hiç yüzünü göremedik bir tripliki babası kılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?