Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yadee Canım benim içini ferah tutmaya çalış, sezaryen tarihin hayırlı olsun inşallah o gün geldiğinde sorunsuz bir şekilde alacaksın oğlunu kucağına. Bu yapışma meselesi inşallah sıkıntı çıkarmasın sana. Dualarım seninle

Minnaklarimm canim insanoğlu olarak hiç bişeyden tatmin olmuyoruz ben acaba yanlış mı ölctü o kadar alma imkanı var mı ya başka bir sorun varsa kendi kendimi yerken sen de az aldılar diye telaşlaniyorsun aslında hep diyoruz sağlıklı olsunlar kiloyu doğunca da alırlar diye ama kendi dedigimize kendimiz inanmıyoruz Çok şükür bu zamana geldiler Allah'a emanet deyip bekleyeceğiz artık. Canını sıkacak bişey yok kendini de kasma yemenle alakalı olsa oğlan da kilo almazdı. Gününde belli oldu darısı bizim başımıza sağlıcakla al bebişlerini kucağına.

Yadee telaşlısin haklısın da ama herşey olacağına varır. En iyisini Rabbim bilir. İmkanlarının kısıtlı olması da bu telaşını arttırıyor Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ne yazsak ne söylesekte duadan başka elimizden birşey gelmez.

Annem diyor zaten oğlan kadar olamaz ama boyları aynı boyları olursa kilosu da olur yani diye düşünüyorum bende sanırım benimde sıcaktan azaldı . İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz
Insallah cnm bide senin tarihin belli oldu 23 Haziran ikizler borcudan kactin Bebisler yengec olacak

Bak milkshake cok guzel fikirmis

10-15 Temmuz hayirlisi insallah o zamana kadar yeterince kilo olur zaten. Dua edecem hersey guzel gecer inanyorum

Kızlar normal doğum yapacak kimse yokmu ?

Amin canım benim içim rahat ben elimden geleni yaptım. Rabbimin emanetleri bu haftaya kadar getirdim. Yemedir, harekettir dikkat ettim özen gösterdim tedbiri aldım takdir Allahın onbeş gün sonra göreceğim onları aslında içim kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…