- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.801
Baştan beri mi yan. Öyle hoşuna geliyor demekBenim kuzumda hala yan pozisyonda ne zaman donecek bilmiyorumbenimde alt karin yayvan duruyo dediğin gibi hamile karni degilde kilolu halimdeki gibi duruyo karnim
Aldım canım kendi çantamı hazırlayıncada yazıcam onuCanım benim çoook teşekkür ederiz dualarında bize yer verdiğin içinAlış veriş konusunda bebek için nerdeyse herşey tamam, kendim için bi lohusa pijamaları bir de iç çamaşırları kaldı. Onlara bakıyorum sipariş vericem bugün yarın. Canım bana yeni doğum yapan bütün arkadaşlarımın özellikle tavsiye ettiği depend külottan da alıp çantana koymanı tavsiye ederim. Aklında bulunsun. Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için deterjan olarak ne kullandın ben de deterjan alıp da başlayım yıkama işine ☺
Lif banyosu diyorlar. 6 saat özellikle önerilmiyor belki virüs nedeniyle yaparlar. Ben normalde ertesi gün evde sadece lif banyosu yaptırmayı düşünüyordum. Artık ne derlerse havlu koyacağım çünkü ona görevalla devlette yıkamıyolar. bizde önermiyoruz koruyucu tabaka yıkanmasın diye. illa yıkayacaklarsa sabunsuz şampuansız öneririm.
canım normaldede çoğu hastane yıkamıyormuş zaten bide eğer kaynatıp soğutulmuş suyla yıkamıycaksan göbeği düşene kadar yıkamayı önermiyor. Orayı açık yara gibi düşünüp hassas olmak gerekiyormuşSence pandemimden dolayı hastanede bebişleri yıkarlar mı? Ben pazartesi doğumhaneye çıkacağım. Hepsini yazdım soracaklarımın da sence yıkansa mı? Virüsten çok korkuyorum
Minnoşlar az daha durur inşallah çok güzel canım iyi günlerde yatsınlarBizim eşyalarımızda dün geldi yerleştik çok şükürinşallah herşey hazırmış diye çıkıp gelmeye kalkmazlar
Eki Görüntüle 2644772 Eki Görüntüle 2644773 Eki Görüntüle 2644774
Şuan durum normal değil ki benim demek istediğim virüsten dolayı. TV de anne babası negatif iken bebekte pozitif çıkıyor. Birkaç şehirde yaşandı bu anne babada yoksa hastane ortamından geçmiş oluyor. Hayırlısı ile inşallah bir gece içinde çıkarız hastaneden.canım normaldede çoğu hastane yıkamıyormuş zaten bide eğer kaynatıp soğutulmuş suyla yıkamıycaksan göbeği düşene kadar yıkamayı önermiyor. Orayı açık yara gibi düşünüp hassas olmak gerekiyormuş
daha çok erken zaten canım kalsınlar 7 hafta dahaMinnoşlar az daha durur inşallah çok güzel canım iyi günlerde yatsınlar
inşallah canım ama hastaneden bulaşırsa Allah korusun her durumda bulaşır sanırım personelden geçer çünküŞuan durum normal değil ki benim demek istediğim virüsten dolayı. TV de anne babası negatif iken bebekte pozitif çıkıyor. Birkaç şehirde yaşandı bu anne babada yoksa hastane ortamından geçmiş oluyor. Hayırlısı ile inşallah bir gece içinde çıkarız hastaneden.
Canım bu iri bebek durumu doktora göre değişiyor. Kilosunu söylese sen ona göre baksan. Benim bebeklerle kilosu aynı olan arkadaşa doktor bebek iri demiş önden gidiyor demiş. Benim doktorda tam haftalarında dedi. Şimdi kilo aynı olunca nasıl farklı oluyor kaldıki imzadaki kilodalar. İri olmuyorlar gününde oluyorlarYa benim bebek yine önde. İki hafta önde ölçüleri dedi kilosu nasıl diyorum iyi diyo bana söylemedi bu sefer haftasına göre iri bebek dedi. Nst de sancı yok. Sordum o kadar demedi kiloyu. Devlet hastanesi hep böyle. Haftaya gel diyo bi de gitmem ona. Yok anam ben haftaya doğum iznine ayrılınca adam akıllı bi özele gitcem. Korktum ya çok iri olur da normal doğuramazsam diye. Onun sıkıntısı sardı şimdiden. Hatta suni sancıyla kilosu artmadan doğurasım bile geldi
Benim ikiside haftasından önde gidiyor ama doktorum gayet iyiler çok güzel maşallah maşallah deyip gönderiyo nasıl bir sorun varmışki önde olmasında belkide yanlış ölçüyoYa benim bebek yine önde. İki hafta önde ölçüleri dedi kilosu nasıl diyorum iyi diyo bana söylemedi bu sefer haftasına göre iri bebek dedi. Nst de sancı yok. Sordum o kadar demedi kiloyu. Devlet hastanesi hep böyle. Haftaya gel diyo bi de gitmem ona. Yok anam ben haftaya doğum iznine ayrılınca adam akıllı bi özele gitcem. Korktum ya çok iri olur da normal doğuramazsam diye. Onun sıkıntısı sardı şimdiden. Hatta suni sancıyla kilosu artmadan doğurasım bile geldi
Canim sitres yapma insallah eşinde hayırlısıyla gelip yetisicektir doğumunaEvet canım aslında 10 haziranda başlıyormuş ama Kıbrıs, Katar gibi bir kaç ülkeye. Benim eşim Avrupa’dan gelecek herhalde 18 haziranda başlayacak uçuşlarda Avrupa ülkeleri olur diye umuyorumİnşallah daha fazla uzamaz gelişi, doğuma doğru yaklaştıkça eşimin olmayışı daha fazla strese sokuyor beni
Benim ikiside haftasından önde gidiyor ama doktorum gayet iyiler çok güzel maşallah maşallah deyip gönderiyo nasıl bir sorun varmışki önde olmasında belkide yanlış ölçüyo
İşte bi de farklı cihaza gideyim bakayım o ne dicek burdakiler konuşmaya üşeniyoCanım bu iri bebek durumu doktora göre değişiyor. Kilosunu söylese sen ona göre baksan. Benim bebeklerle kilosu aynı olan arkadaşa doktor bebek iri demiş önden gidiyor demiş. Benim doktorda tam haftalarında dedi. Şimdi kilo aynı olunca nasıl farklı oluyor kaldıki imzadaki kilodalar. İri olmuyorlar gününde oluyorlar
Yok degil tek renkli ultrasonu 12 haftalıkkenki o zaman bas yukarda ayaklar altta ultrasonda ama suan hep yan zaten baska fotosu yok kuzumun onu çerçeveledim gidip gelip ona bakiyorumBaştan beri mi yan. Öyle hoşuna geliyor demekbenimkiler 30. Haftada baş yukarı döndü şimdi yine yan sanki yattılar
İnşallah kuzumCanim sitres yapma insallah eşinde hayırlısıyla gelip yetisicektir doğumuna
Maşallah minnaklaraYa bizim bebişlerde önde gidiyor 32+1 im.ultrason kağıdında 34 gözüküyor. Kiloları 2250&2270 ödemden dolayı fazla gozükmüs olabilir mi dedim yok dedi önde görünmelerini de sorun etmedi. 36.37. Haftalarda alırız ikizleri bekletmeyi doğru bulmuyorum dedi hangisine göre alcaksınız ultrasona göre mi benim takvime göre mi dedim, senin takvime göre dedi galiba ben de temmuzun ilk haftası doguracagimboylarını söylemedi ultrason kağıdında ki hesaba göre 44&45 cm ler. Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin her türlü bizde endişe oluyor nst ye de bagladi sancı yok tahliller temiz ödemin sebebi yok sadece kan düşük diye yine kan serumu verdi şuan acilde vuruluyorum.
ha bide ben dün farklı bir hastaneden çalışabilir raporu alınca oradaki doktor baktı onun ölçümleri çok farklı çıktı illaki değişiyodur. Devlet hastanesinde 10. haftada benim 2. keseyi bile görememişti doktorİşte bi de farklı cihaza gideyim bakayım o ne dicek burdakiler konuşmaya üşeniyo
oy maşallahhhh kuzulara bak senYa bizim bebişlerde önde gidiyor 32+1 im.ultrason kağıdında 34 gözüküyor. Kiloları 2250&2270 ödemden dolayı fazla gozükmüs olabilir mi dedim yok dedi önde görünmelerini de sorun etmedi. 36.37. Haftalarda alırız ikizleri bekletmeyi doğru bulmuyorum dedi hangisine göre alcaksınız ultrasona göre mi benim takvime göre mi dedim, senin takvime göre dedi galiba ben de temmuzun ilk haftası doguracagimboylarını söylemedi ultrason kağıdında ki hesaba göre 44&45 cm ler. Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin her türlü bizde endişe oluyor nst ye de bagladi sancı yok tahliller temiz ödemin sebebi yok sadece kan düşük diye yine kan serumu verdi şuan acilde vuruluyorum.
Son kontrolümüzde 31. Haftasında 2 kiloyu görünce doktorumuz beklediğimin biraz üstünde ama haftasıyla uyumlu. İyi bakmışsın annesi bebeğine dedi ve hiç iri bebek falan demedi. Bence kafana takma doktorların yorum farkları olabiliyor. Vaktinde sağlıkla gelsin inşallahİşte bi de farklı cihaza gideyim bakayım o ne dicek burdakiler konuşmaya üşeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?