- 9 Mart 2019
- 1.591
- 1.661
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.701
Ettim Kuzum inşallah hepiniz bebislerinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıniza alırsınız. Sizin de az kaldı. Çok hızlı geçiyor zaman. Darısı sizeAyyy kuzum çok sevindim gözün aydın oh maşallah size kuzuna saglıklı hayırlı bir ömür diliyorum bizlere de dua et
Allah razı olsun kuzumyaa çok duygulandım hoşgelmiş prenses sağlıkla büyüsün ayağına taş değmesin inşallah
Sağolasın kuzum çok güzel bir duyguCanimm hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallahhoh ne guzel prensesine kavustun
Evet kuzum çok güzel Rabbim size de yaşatsın bu duyguyuGözün aydın canımmne guzel kokuyordur şimdi kuzun bol bol emzir sütünde gelir inşallah
Sağolasın kuzum Allah razı olsun
Sağolasın kuzum Allah razı olsunNesir Canim tebrik ederim prensesimiz geldi cok sukur Esin nasil onun duygularini da merak ettim Bide sezeryan tum korkumu yok ettin ne guzel anlatmissin rabbim kizini uzun omer versin anali babali buyusun insallah cok heyacanlandim
Sonraki sirada @Angelnursee vardir galibavay vay Haziran geldi dogumlar basladi ne kadar sansliyiz
Genel anestezi ben de düşünmüyorum bende duymuştum uyanamama olabiliyormuş Allah korusun. Kahve içetin de unutma canım anesteziyi atabilmek için bi de baş ağrısına engel oluyormuş tabi etraftan duyduğum bu.Teşekkür ediyorum kuzumepidurali ben istiyordum. Ama doktoruma denemiştim. Doktoruma geçen hafta sormuştum nasıl sezeryan olacak o da direk epidural dedi. Ben de itiraz etmedim. Bizim.hastanede genel anestezi ve epidural vardi zaten. Ama kızlar sizleri korkutmak istemem ama benle aynı anda ameliyata giren genel anestezi olan kadın baya kötü oldu ayılınca. Hatta doktorum bak nurdan genel anestezi ve epidural farkına dedi. Ben rahat çıktım ağrım yoktu. Sadece şuan ameliyat yerimde biraz ağrı var dayanilmayacak bir şey değil
Şöyle diyeyim benim kızım odaya geldi baya yaygara kopardı. Ellerini eldivenlerini yemeye başladı. Baya açtı bebek. Sütü az olan anneler nasıl ilk etapta doyuruyor bebeği acaba. Çünkü bebek istiyor ilk etapta iki saatte bir yediriyoruz bizYa bu konu gercekten cok merak ettim sezeryan dogumda sut hemen gelmiyor mama yedirince sonra emmez flan cok kafami karistiryor ancak yasayip gorcezJhulia guzel anlatmis cocuk sarilik olunca cok uyurmus onu duymustum Minnaklarimm sana guvenyorum cnm ilk ikiz doguracak sensin insallah bize bilgi verirsen cok cok seviniriz
Yiğenimde kan şekeri eve gelmeden düşmüştü ilk emzirmeleri doyurmamışŞöyle diyeyim benim kızım odaya geldi baya yaygara kopardı. Ellerini eldivenlerini yemeye başladı. Baya açtı bebek. Sütü az olan anneler nasıl ilk etapta doyuruyor bebeği acaba. Çünkü bebek istiyor ilk etapta iki saatte bir yediriyoruz biz
Bol bol yürü hemen toparlarsın inşallah canım yaEvet kuzum çok güzel Rabbim size de yaşatsın bu duyguyuçok fazla kucağıma alamadım. Ameliyat yerinden dolayı. Birazdan yürütecekker beni. Kendime gelmek istiyorum en kısa sürede
Hepsi burada da beyaz elbise var canım bilgin olsunyok tesetturlu degilim cnm
Sağolasın kuzum Allah razı olsunevet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış
Oy maşallahhhhSağolasın kuzum Allah razı olsunevet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış
Katılıyorum canım ayrıca mamayla büyüyende yaşıyo sütlede ben 2.5 ay emmişim sonrası hazır mamayıya yememişim pirinç unu bebe büskivisiBizim ikiz olduğu için ekstra dikkatli olmamız lazım. Mama verme diyen çok oluyor. Diğer topiklerdede bu konu çok konuşuldu. Her çocuk özeldir. Senin bebeğin sütün iki gün geç geldiği halde meme emmeyi ret etmez benimki edebilir. Bazı yaşı büyük aile fertlerinin yanı sıra bunun baskısı yaşıt kadınlar arasında da oluyor. Kendi bebeğinden yola çıkarak mama verme bekle sütün gelir bilmem istemez diyenler oluyor. Arkadaşıma bunu doktoru yaptı biliyor musunuz? Hemen mama verme demiş tıpkı Jhulia nın yaşadığı gibi doyuyor sanmış. Gece doktora götürmüşler bir gece hastanede kaldı kız şimdi diyor. İkinci de imkanı yok bildiğim gibi yapacağım. Umarım hem süt bol olur hem mama yı yanında yerler. Her bebiş aynı olmuyor. Benim yiğenim hem mama yedi hem meme. Şartlar ne getirdiyse ona göre davranmak zorundayız. Diyenlerin ağzına kürekle vuracamkimse benim kadar onları düşünemez. Herkes bebeğine en faydalı olanı yapmak ister.
Benimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canımSezaryen sonrası bebek emmeye başladığında süt geliyor kızlar merak etmeyin tabi herkes için aynı olmayabilir.Bende de hiç süt belirtisi yoktu göğüsler bile büyük degildi o kadar.Bebek emmeye başlayınca o beyaz renk kolostrum ilk ağız sütü geliyor 3 gün fln.oda bebek bagisikligi için çok önemli bir sütmüş.
Evet büyüdü süt dolduğunda sertleşmeye başlıyor sızlıyor emmezse de kendiliğinden akmaya basliyor.Rahatsiz oluyorsunBenimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım
Senin gibi olan çok var canım onun için kafaya hiç takmıyorum bir faydası yokKatılıyorum canım ayrıca mamayla büyüyende yaşıyo sütlede ben 2.5 ay emmişim sonrası hazır mamayıya yememişim pirinç unu bebe büskivisianneme diyorum şimdiki bebelere göre iyi yaşamışım ben
Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibiBenimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım
Al benden de o kadar benimki öncede küçüktü hala küçük ama rengi tipi bi garip oldu hep böyle mi kalır acaba diyorum kendi kendimeBenim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibibüyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?