Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ayyy kuzum çok sevindim gözün aydın oh maşallah size kuzuna saglıklı hayırlı bir ömür diliyorum bizlere de dua et
Ettim Kuzum inşallah hepiniz bebislerinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıniza alırsınız. Sizin de az kaldı. Çok hızlı geçiyor zaman. Darısı size Allah razı olsun

Gözün aydın canımm ne guzel kokuyordur şimdi kuzun bol bol emzir sütünde gelir inşallah
Evet kuzum çok güzel Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu çok fazla kucağıma alamadım. Ameliyat yerinden dolayı. Birazdan yürütecekker beni. Kendime gelmek istiyorum en kısa sürede

Sağolasın kuzum Allah razı olsun evet kesinlikle ben hala rüyada gibiyim benim.bebisim mi çok tuhaf. Daha saatler öncesinde bu yavru karnimda mıydı kuzum bir hafta önce 3400 kilosu demişti doktor. Bir hafta geçti 3600 doğdu şükürler olsun Rabbime. Doktorum nokta atışı yapmış

Sağolasın kuzum Allah razı olsun eşim durup durup bebise bakıyor. İlk kucağıma verdiler gözlerimiz doldu benden çok heyecanlı

Genel anestezi ben de düşünmüyorum bende duymuştum uyanamama olabiliyormuş Allah korusun. Kahve içetin de unutma canım anesteziyi atabilmek için bi de baş ağrısına engel oluyormuş tabi etraftan duyduğum bu.

Şöyle diyeyim benim kızım odaya geldi baya yaygara kopardı. Ellerini eldivenlerini yemeye başladı. Baya açtı bebek. Sütü az olan anneler nasıl ilk etapta doyuruyor bebeği acaba. Çünkü bebek istiyor ilk etapta iki saatte bir yediriyoruz biz

Yiğenimde kan şekeri eve gelmeden düşmüştü ilk emzirmeleri doyurmamış bunu temmuz annelerinde söyledim bir arkadaş inanmam yanlışın var dedi bebeğin kan şekeri mi düşermiş dedi ikinci gebeliği olan bir arkadaştı. Annemler hemşireye söylemişler neden hiç ağlamıyor doymamış kan şekeri düşmüş gelin mama hazırlayıp verelim demişler sağ olsunlar. İçince kendine gelmiş

Maşallah

Oy maşallahhhh Allahım nazarlardan korusu. Kuzuyu

Katılıyorum canım ayrıca mamayla büyüyende yaşıyo sütlede ben 2.5 ay emmişim sonrası hazır mamayıya yememişim pirinç unu bebe büskivisi anneme diyorum şimdiki bebelere göre iyi yaşamışım ben

Sezaryen sonrası bebek emmeye başladığında süt geliyor kızlar merak etmeyin tabi herkes için aynı olmayabilir.Bende de hiç süt belirtisi yoktu göğüsler bile büyük degildi o kadar.Bebek emmeye başlayınca o beyaz renk kolostrum ilk ağız sütü geliyor 3 gün fln.oda bebek bagisikligi için çok önemli bir sütmüş.

Benimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım

Senin gibi olan çok var canım onun için kafaya hiç takmıyorum bir faydası yok

Benimde büyümedi o kadar gögusler yaa emzirmeye baslayınca buyudu mu canım
Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibi büyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular

Benim gögüslerim ilk üç ay içinde beş litre süt varmış gibi şişti. Şuan sanki sönmüş balon gibi büyük ama bir garip kendi gögüslerime bakasım gelmiyor. Karardılarda bir garip oldular
Al benden de o kadar benimki öncede küçüktü hala küçük ama rengi tipi bi garip oldu hep böyle mi kalır acaba diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…