• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlar :KK200: suları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki :emir_bebek:oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık:KK48:
Gozun aydin canim :-) bu oglanlar niye boyle yaa benimkide oyle :-)

bizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlar :KK200: suları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki :emir_bebek:oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık:KK48:
Maşallah tonton ikizler Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin 🥰

60 çok değil mi çekme yapmadı mı? Yorgan ve yastığıda yıkamalı miyim bileydim beyazlarla atardim😕

Pamuklu Lara 60 derecede birsey olmaması lazim. Ben. Oğlumda hem. Böyle yıkadım. Yastık ve yorganı da aynı dediğim. Gibi yıkıyorum. Annem öğreti bana da sıkması düşük olsun 60 derece bebek elbiseleri için iyi. Mesela benim en yüksek devir sıkma gücü 800 ben 500e indiriyorum.
Sadece çok koyu renkli olan şeyleri ayrı yıkıyorum yoksa hepsini bir arada atıyorum makineye🙂

Kamu kurumlarında çalışan hamile kadınlar için yeni bir idari izin geliyor ama 24 ile 32. Haftalar arasında diyor. Ayrıntılar birazdan yazıyordu. Ben Twitter den bakıyorum ayrıntı belli olursa yazarım burdan.

Bende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlar :-) :-) doktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim :-)

Maşallah. Bende hep normal istemişim kısmet olmadı. İnşallah bir anda sağlıkla kavuşursun 🤲🤗

Bende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlar :-) :-) doktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim :-)
Çok şükür canım ya erken fark etmenin faydaları. Geç kalmadan önüne geçildi. Bu gidişle sanırım bende 40 ı görecem 😂😂 yalancı sancı dedikleri şey ilk defa iki gündür oluyor, kasık ve bel ağrım hafif yeni başlıyor. Bebişler büyüdü sanırım bunlarda ondan oluyor. 37. Haftayı çıkarırsak tamamdır 40 orda kalsın, 🙏🙏

Back