- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #7.521
Canim sen rapor isini naptin ??Bebek telsizi bana da lazım ama doğum izni bitince çalışırken ya da doğumdan sonra almayı düşünüyorum şimdi fiyatlarına falan bakıyorum öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen rapor isini naptin ??Bebek telsizi bana da lazım ama doğum izni bitince çalışırken ya da doğumdan sonra almayı düşünüyorum şimdi fiyatlarına falan bakıyorum öyle
Gozun aydin canimbizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlarsuları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki
oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık
![]()
poz veren aynı ben tipte bana benziyo fotoğraf çektirmeyide seviyoGozun aydin canimbu oglanlar niye boyle yaa benimkide oyle
![]()
Ne fena simdiden basliyorlarrpoz veren aynı ben tipte bana benziyo fotoğraf çektirmeyide seviyodiğerinin ilk aylarda fotosu vardı oda aynı baba daha çekinik hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi yüzüde ona benziyo
![]()
Kuzum ben son üç haftadır aynı kilodayım ve her hafta gittiğimde bebeğim 200 grama yakın aldıYediklerimiz bebişlere gitsin tabiki de onlar kilo alıncada tartıda göstermesi gerekmez minasıl kilo almadiniz
![]()
Ben de çoğu kıyafeti ebebekten aldım. 30 derecede yıkadım. Bir sıkıntı olmadı kıyafetler gayet güzelYaaa üzüldüm şimdi inşallah olmaz![]()
Yaaa ne güzelKuzum ben son üç haftadır aynı kilodayım ve her hafta gittiğimde bebeğim 200 grama yakın aldı![]()
Benimkilerde de bir sıkıntı olmadıBen de çoğu kıyafeti ebebekten aldım. 30 derecede yıkadım. Bir sıkıntı olmadı kıyafetler gayet güzel![]()
Maşallah tonton ikizler Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsinbizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlarsuları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki
oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık
![]()
yaramazlar herseferinde gitmeden konuşuyorum oysaki şimdiden laf dinlemiyo bunlarMaşallah paşalara çok iyiben ikisini de göremiyorum sırtlari dönük oluyor her gittiğimde.
Amin canımm inşallah hayılı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin kuzularıMaşallah tonton ikizler Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin![]()
60 çok değil mi çekme yapmadı mı? Yorgan ve yastığıda yıkamalı miyim bileydim beyazlarla atardim![]()
Çalışabilir rapaorum vardıya idari izin bitince işe geldim artık 10 gün mesaiM var onu yapcam ayrılcam artık haftaya. İznimi de sonraya aktarmış olcam böylelikle. Çok düşündük eşimle buna karar verdik artıkCanim sen rapor isini naptin ??
Dikkat et canim hangi birimdesin ?Çalışabilir rapaorum vardıya idari izin bitince işe geldim artık 10 gün mesaiM var onu yapcam ayrılcam artık haftaya. İznimi de sonraya aktarmış olcam böylelikle. Çok düşündük eşimle buna karar verdik artık
Şu an ekg deyim on gün içinDikkat et canim hangi birimdesin ?
Iyi bari en azindan rahat canimŞu an ekg deyim on gün için
Bende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlar![]()
doktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim
![]()
Çok şükür canım ya erken fark etmenin faydaları. Geç kalmadan önüne geçildi. Bu gidişle sanırım bende 40 ı görecemBende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlar![]()
doktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim
![]()