• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Slm kızlar nasılsınız biz de bugün kontrolden geldik çok şükür iyiyiz bi 10 gün sonra falan tekrar gidince sezaryen günü verecek doktorum inşallah Allah hepimizi sağ salim kurtarsın adaklar adadım Ya Rab 🤲
Bikaç gündür deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzimine bakıldı şükür bişey çıkmadı her gün yeni bişey çıkıyor ya dayancaz 💪😁
Ay canım senin de doğumun yaklaşmış resmen 37. Haftada imişsin doktor neden bugün vermedi sezeryan tarihini 😊 Hadi gözün aydın sende de geri sayım başlar yakinda çok heyecanlı 🥰

Slm kızlar nasılsınız biz de bugün kontrolden geldik çok şükür iyiyiz bi 10 gün sonra falan tekrar gidince sezaryen günü verecek doktorum inşallah Allah hepimizi sağ salim kurtarsın adaklar adadım Ya Rab 🤲
Bikaç gündür deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzimine bakıldı şükür bişey çıkmadı her gün yeni bişey çıkıyor ya dayancaz 💪😁
Ccanim hadi gozun aydin :-) sezaryeni sen mi istedin canim

Ay ne guzel canim 4 gozle bekliyoruz persembeyi :-) saat kcta?
Ay canım teşekkür ediyorum heyecanımı paylaşıyorsunuz 😍😍 kuzum sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım. Doktora sordum ameliyatım kaçta olur diye. O gün 3 sezeryan varmış. Seni en geç 9 buçukta ameliyata almış oluruz dedi 😊

Ay canım teşekkür ediyorum heyecanımı paylaşıyorsunuz 😍😍 kuzum sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım. Doktora sordum ameliyatım kaçta olur diye. O gün 3 sezeryan varmış. Seni en geç 9 buçukta ameliyata almış oluruz dedi 😊
Ne demk canim :-) hayirlarla gir hayirlarla cik insallahh :-)

Ay canım senin de doğumun yaklaşmış resmen 37. Haftada imişsin doktor neden bugün vermedi sezeryan tarihini 😊 Hadi gözün aydın sende de geri sayım başlar yakinda çok heyecanlı 🥰
Evet canım insan inanamıyor demi😁bu takvim biraz ilerde 4 5 gün sanırım. Bi dahaki gidişimiz e net tarih verecek inş ne kadar durursa anne karnında o kadar iyi diyor. Hele seni hiç düşünemiyorum heyecan tavan dimi

Sagol canım yok öyle bir talebim olmadı plesanta biraz aşagıda duruyor yukarı çıkmadı o yüzden 😚

Maşallah cnm. Sen 10 güne bir mi gidiyorsun??
Benim de plasenta aşağıda ama önceden bir sezeryanim olduğu yapışmış olmasından şüpheleniyor doktor. İnşallah bu gidişimde böyle olmadığını söyler.
Peki bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsun? Ve seninki normal doğum pozisyonunda mi?

Evet canım insan inanamıyor demi😁bu takvim biraz ilerde 4 5 gün sanırım. Bi dahaki gidişimiz e net tarih verecek inş ne kadar durursa anne karnında o kadar iyi diyor. Hele seni hiç düşünemiyorum heyecan tavan dimi
Evet kesinlikle Kuzum her ne kadar erkenden bebislere kavuşmak istesek de anne karnında durmaları daha iyi 😅 evet ben çok heyecanlıyım hala hayal gibi geliyor bana 🥰

Maşallah cnm. Sen 10 güne bir mi gidiyorsun??
Benim de plasenta aşağıda ama önceden bir sezeryanim olduğu yapışmış olmasından şüpheleniyor doktor. İnşallah bu gidişimde böyle olmadığını söyler.
Peki bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsun? Ve seninki normal doğum pozisyonunda mi?hala her yerde varlığını hissediyorum bilemiyorum ama eskisi kadar değil yavaşlıyor
Yok canım aslında sık çağırmıyordu artık son zamanlar 15 güne bir gittim. İnşallah öyledir canım Allah büyüktür hiçbirimizi zorda koymayacak inşallah gönlünü ferah tut. Geçen seferki kontrolden beri başaşağı teyzesi evet 🤭

Back