• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Guzel haberlerinizi takip ediyorum kizlar tek tek yazamadim hepimiz artik 30.haftalara giriyoruz sukurler olsun 🤗. Bu gunlerde bebislerin giyislerini ve diger tekstil urunlerini yikadim utuledim ama evin her taraf pamuk tanelerle doldu sil sil kurtulamadim sizde oldu mu? Esimde bide polen alerjesi var daha da kotu yapti. Neyse ki yarin mobilyalar geliyor hemen dolaba yerlestircem artik . Simdilik posetlerde bekletiyorum migrostan kilitli posetlerden almistim buyuk boy tavsiye ederim isteyen varsa ordan baksin
Ben de bugün yikayacagim 😊 30 derecede hassas yıkamama mi yaptınız? Nasıl yikayayim ebebekten baby me granül me aldım onla yikayacagim iki durulama şart mı🙈 sorular bu kadar 😅

Arkadaşlar alt açma yorgan ve yastığı da makinede yıkamalı mıyım? Granul sabunla yikayanlar nasıl yıkama yaptı acaba?

kızlar dün ebebeğe gittim 10 lu takımlara baktım. 1 tane aldım iyi ki bitane almışım. 149 tl para verdim bide üstüne kaliteli gelmedi bana. ayrıca açıp bakamıyosunda öyle bir bantlamışlar ki. sanırsın içinde elmas var.😡takımı hiç beğenmedim. paketide kenarlardan yırtıldı. değişim yapmayı düşünüyorum bakalım değiştirecekler mi?
lingeriadan gecelik ve emzirme sütyeni atleti aldım. 2 sütyen alınca atlet bedavaya geldi. gecelik ve 2 sütyen 1 atlet 208 tl civarı para verdim.

Arkadaşlar alt açma yorgan ve yastığı da makinede yıkamalı mıyım? Granul sabunla yikayanlar nasıl yıkama yaptı acaba?
Bende makinede yıkadım. Ben hem çok az deterjanı attım hemde iki durulama yaptım. Bende hacışakir in granül bebek sabunu ile yıkadım.

kızlar dün ebebeğe gittim 10 lu takımlara baktım. 1 tane aldım iyi ki bitane almışım. 149 tl para verdim bide üstüne kaliteli gelmedi bana. ayrıca açıp bakamıyosunda öyle bir bantlamışlar ki. sanırsın içinde elmas var.😡takımı hiç beğenmedim. paketide kenarlardan yırtıldı. değişim yapmayı düşünüyorum bakalım değiştirecekler mi?
lingeriadan gecelik ve emzirme sütyeni atleti aldım. 2 sütyen alınca atlet bedavaya geldi. gecelik ve 2 sütyen 1 atlet 208 tl civarı para verdim.
Baya maliyetli bu kıyafet işleri 😊 ben de dün lc den önden düğmeli pijama takımı aldım 70 liraya uygun bulunca hemen yapıştim😂😂 kalitesi de iyi oraya da bakabilirsiniz bir tane de belki lohusa seti alırım ya da yine dugmelı pijama o konuda hala kararsızım hep kulkanabileceğim bişey olsun demi😕

30 derece de demi tahmini ne kadar deterjan katmalı?
Evet canım 30 da yıkadım. Çok az attım normalde içinde ölçeği olurmuş benim paketten çıkmadı. Birde ben bir grup önden yıkadım file kullanmadım herhangi bir değişim olmadı. Beşli hastane çıkışları, iç dış zıbınları öyle atmıştım. Filede yıka için rahat etsin. Dün annemin getirdiklerinden ve benim aldığım çıtçıt badyleri filede yıkadık. Pijama bende 85 e aldım spor onu her zaman giyerim. Annemin aldığı set çok güzel uzun kollu tesettürlüyüm diye. Ama öyle ince neredeyse içim görünecek sabahlığı çok güzel kapatıyor her yeri. Hastanede onu giyeceğim yedek sporu koydum.

Yeni sezon diye getirdiklerini 40 lira fazlasına satıyorlar. Biz 120 den aldık. Bende spor hamile pijaması, iki hamile atleti, üç tane hamile küloduna 180 lira verdik. Atletler 40 ar lira. 220 falan tuttu eşim zar zor aldı. Sürekli gittiğim yer diye 180 e güç bela verdi. Ölmeyen sektör bebek hamile giyim üzerine işletme açacaksın 😂

Evet canım 30 da yıkadım. Çok az attım normalde içinde ölçeği olurmuş benim paketten çıkmadı. Birde ben bir grup önden yıkadım file kullanmadım herhangi bir değişim olmadı. Beşli hastane çıkışları, iç dış zıbınları öyle atmıştım. Filede yıka için rahat etsin. Dün annemin getirdiklerinden ve benim aldığım çıtçıt badyleri filede yıkadık. Pijama bende 85 e aldım spor onu her zaman giyerim. Annemin aldığı set çok güzel uzun kollu tesettürlüyüm diye. Ama öyle ince neredeyse içim görünecek sabahlığı çok güzel kapatıyor her yeri. Hastanede onu giyeceğim yedek sporu koydum.
Bende ondan almak istemiyorum iç gösterecek diye.ben de tesetturlüyum annen nereden almış seti😊 sabahlıgi olmadan kullanmamız imkansız zaten

Canim ben hastane çıkışı 10 lu set isimli birde isimli taki yastığını instagramdan yaptirdim 190 tl cok tereddütle yaptrmistim ama cok kaliteli çıktı

Back